Şimdi Ara

Kızın Annesiyle Tanışacağım... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
9.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ycp322

Güzel fikir, ama kızla sonradan dışarı çıkınca ver evde verme, görgüsüzlük olur :)

Ooo,kesinlikle :) Yorumun için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

Beyler iyi akşamlar,yaklaşık bir yıllık ilişkim var,çok önceden sevgilim ''Annem,kiminle sevgili olduğumu bilmek istiyor,seni tanımak istiyor'' demişti. Kısmet,bu hafta tanışacağım. Cidden çok heyecan var. Yaş 17. ''Bu yaşta???'' demeyin lütfen,amaç sadece kendimi tanıtmak. E haliyle,kızın annesine kendimi sevdirmek isterim.

1)Nasıl hitap etmem gerekir?
    2)Ne giymem gerekir? Asosyal olduğumdan dolayı pek kıyafetim yok.
    3)Bir buket çiçek yaptırmayı planlıyorum,ne dersiniz?
    4)En önemli sorulardan ; ilk kapıda karşılanacağım için,tokalaşmak mı gerekir,yoksa elini öpmek mi? (Elini öpersem yaşlı olduğunu yüzüne mi vururum?)
    5)O gün yıl dönümümüz olacak. Gezdikten sonra mı gitmem gerekir,gezmeden önce mi?
    6)Bir saat kalmanın uygun olacağını düşünüyorum,ne dersiniz?

DH halkı lütfen yardım edin çok heyecanlıyım cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu işten sonra herşeyin ciddileşeceğinin farkındamısın.Çok büyük belalar çıkabiliyor bana oldu ordan biliyorum.

Ciddileşmek derken? ''Kızımıza bir zarar gelmesin'' tarzında belalar mı nedir,açıklar mısın hocam.

• quote:

Beyler iyi akşamlar,yaklaşık bir yıllık ilişkim var,çok önceden sevgilim ''Annem,kiminle sevgili olduğumu bilmek istiyor,seni tanımak istiyor'' demişti. Kısmet,bu hafta tanışacağım. Cidden çok heyecan var. Yaş 17. ''Bu yaşta???'' demeyin lütfen,amaç sadece kendimi tanıtmak. E haliyle,kızın annesine kendimi sevdirmek isterim.

4)En önemli sorulardan ; ilk kapıda karşılanacağım için,tokalaşmak mı gerekir,yoksa elini öpmek mi? (Elini öpersem yaşlı olduğunu yüzüne mi vururum?)
    5)O gün yıl dönümümüz olacak. Gezdikten sonra mı gitmem gerekir,gezmeden önce mi?

DH halkı lütfen yardım edin çok heyecanlıyım cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Not sakın elini öpme başını koyma olayı değil bir bayan olduğu için jest olarak yaptım salak kadın başıma koycam sandı facepalm sakın deneme yani

• Evet arkadaşlar,yarın kısmetse tanışıyorum. Bugün kıza hediye için gümüş kolye yaptırdım,daha doğrusu sipariş verdim yarın sabah alacağım. Ordan çiçekçiye gideceğim,hepsini konuştum ki sabah aksaklık çıkmasın Ardından kızın annesiyle tanışacağım,el öpme olayı yok,tokalaşacağım ardından çiçeği annesine takdim edip içeri geçeceğiz,bir müddet sohbet ettikten sonra -ne zaman konular biter- kalkmak için izin isterim. Tabii ki gezmek için izin alırım. Ardından güzel bir gün geçireceğiz. Eksik varsa söyleyin arkadaşlar Güngeçtikçe heyecan azalıyor sanki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

quote:

Bu işten sonra herşeyin ciddileşeceğinin farkındamısın.Çok büyük belalar çıkabiliyor bana oldu ordan biliyorum.

Ciddileşmek derken? ''Kızımıza bir zarar gelmesin'' tarzında belalar mı nedir,açıklar mısın hocam.

Yani bak ilerde harbiden yok evlenelim kız artık seni ciddi sanacak belli ciddisin bilemeyeceğim.Anneler filan olaya girerse o zaman harbiden çok iğrenç olacak sürekli görüşeceksiniz felan biraz sınır koyman lazım dostum sonra ayrılınca baya sorun.(Ciddiysen fazla sorun olmaz)Kızın babasının kulağına giderse o zaman zor buluşursunuz.

• başina bela alma ben öyle hatayi lise başlarinda yapmiştim.. kizin annesi benim annem arkadaş cikti filan..

kizin dedigini yapmiyim.. ilk annesi sonra annem ariyor filan filan bişe olsa annem firça cekiyordu.. kizimi sana verecem filan.. valla cok bela bişey
  • durumlar nedir
  • Bekliyoruz bugün neler oldu anlat artık :)
  • merak ettim bende
  • Sonuç nedir ?
  • Babasi mi geldi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annesi çaya hap atmış herhalde
  • Noldu yaw up up up

• Merak ettim noldu acaba ?

• Dogal davran...ona kucuk hediyeler al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaydan 5 ay sonra ayrılmıslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be 8 yıl geçmiş üzerinden

• Devrimci Penguen kullanıcısına yanıt

evlendiniz mi hocam

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

bir süre sonra ayrıldık, ergenliğimdeki bir hatıra olarak kaldı. kişilik tam yerine oturmayınca nasıl da bocalıyor insan ve farkında dahi olmuyor. konuşmalarımı okuyunca gülmekten alamadım kendimi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.