Şimdi Ara

Kızın Annesiyle Tanışacağım... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
9.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreoz25

quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

konu ölmesin,up

Kardes kıyafet konusunda fikrimi soyleyeyim; polo yaka guzel renkte bir tisort giy, ona uygun da bir keten pantolon ya da kot tamamdir en kolayi kiyafet :)

Aynen dediğin gibi kıyafetler aldım. :) Ya bir pantolon aldım da emin değilim,krem rengi (kahverengi tonlarında) keten pantolon aldım üzerine de şöyle bir tişört aldımhttp://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1924373&optionId=392909 (Bakarsanız sevinirim)

Evet,ne dersiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkes

1)Nasıl hitap etmem gerekir?
    2)ne giymem gerekir? Asosyal olduğumdan dolayı pek kıyafetim yok.
    3)Bir buket çiçek yaptırmayı planlıyorum,ne dersiniz?
    4)En önemli sorulardan ; ilk kapıda karşılanacağım için,tokalaşmak mı gerekir,yoksa elini öpmek mi? (Elini öpersem yaşlı olduğunu yüzüne mi vururum?)
    5)O gün yıl dönümümüz olacak. Gezdikten sonra mı gitmem gerekir,gezmeden önce mi?
    6)Bir saat kalmanın uygun olacağını düşünüyorum,ne dersiniz?

1) Nasılsınız,İyinisiz umarım gibi kelimeler kullan efendim kelimesini fazla kullanma yapmacık görünürsün.
    2)Güzel temiz sade bir tshirt ile sade bir pantolon giy ayakkabını da barzo gibi fosforlu çakma Adidas türünden giyme arkadaş ortamında giydiğin rahat şeyleri giyme.(Kapri veya bol yakalı tshirt'ler gibi.)
    3)Çiçek işini bilmem fakat elin boş gitmemek en iyisi fakat çiçek uygun gibi gözüküyor.
    4)Kapıdan girdiğinde mütevazı davran ve kroluk yapma ayakkabını kapının önünde bırakmak gibi. Tokalaşmak en uygunu ellerini öpersen kendi kendine gelin güvey oldu diyebilirler.(Yaşları ileriyse öpmen uygun olabilir fakat.) Girişte mütevazı bir şekilde terlik iste. (Terlik var mıydı acaba? Şeklinde sorabilirsin.)
    5)Gezmeden önce gitmen daha uygundur bence. Çünkü aile şu şekil düşünür; Kızı direk alıp kaçmadı geldi ilk başta bizimle tanıştı derler. Hem kalkmak için bahanen olur. Kalkalım mı artık ? diye sorabilirsin sevgiline. Ve siz ayrıldıktan sonra aile durum değerlendirmesi yapar.
    6) Onun saati falan olmaz tanışın görüşün tanısınlar seni artık sorulucak soru falan kalmadıysa kalkabilirsiniz.

Not: Birşeyi yaparken sürekli mütevazı ol onların duymak istedikleri şeyleri söyle fakat her zaman değil yani her sorularına evet evet diyip cıvıtma yoksa yalaka olduğunu düşünürler. Onların düşünceleri ile aynı görüşte değilsen karşı çık(Ama sert dilli olma.) özellikle Hürriyet konularında. Ve birşey yaparken izin almayı unutma. Muhabbet sırasında tuvalete gitmen gerekirse Lavabo neredeydi acaba diye sor. Yani gelipte Tuvalet nerede diye sorma. Gözlerinde gerektiği kadar temiz ve düzenli görünmeye çalış.

Olduğum gibi görünmek şart,burdan hanzo olduğumu çıkarma gayet mütevazi ve halk arasında sevilip sayılan birisiyim. Kolay uyum sağlarım her ortama. Ama bu farklı,heyecan tavan yapmış durumda :) Dün alışveriş yaptım işte üzerime güzel bir kaç parça kıyafet aldım hazırım bu konuda :) Bazıları da çiçek alma falan diyor ama tatlı alırsam boşuna almış olacağım zira fazla kalmadan gideceğiz.

Dostum ne yaparsan yap elin boş gitme yoksa pinti diye anılırsın. Kendin ol ve en önemlisi orda rahat ol kendini fazla kasıp stres yapma. Ama çiçek daha bi uygun gibi geldi bana yinede senin kararın.

• quote:

quote:

quote:

2)ne giymem gerekir? Asosyal olduğumdan dolayı pek kıyafetim yok.
    4)En önemli sorulardan ; ilk kapıda karşılanacağım için,tokalaşmak mı gerekir,yoksa elini öpmek mi? (Elini öpersem yaşlı olduğunu yüzüne mi vururum?)
    5)O gün yıl dönümümüz olacak. Gezdikten sonra mı gitmem gerekir,gezmeden önce mi?

1) Nasılsınız,İyinisiz umarım gibi kelimeler kullan efendim kelimesini fazla kullanma yapmacık görünürsün.
    2)Güzel temiz sade bir tshirt ile sade bir pantolon giy ayakkabını da barzo gibi fosforlu çakma Adidas türünden giyme arkadaş ortamında giydiğin rahat şeyleri giyme.(Kapri veya bol yakalı tshirt'ler gibi.)
    3)Çiçek işini bilmem fakat elin boş gitmemek en iyisi fakat çiçek uygun gibi gözüküyor.
    4)Kapıdan girdiğinde mütevazı davran ve kroluk yapma ayakkabını kapının önünde bırakmak gibi. Tokalaşmak en uygunu ellerini öpersen kendi kendine gelin güvey oldu diyebilirler.(Yaşları ileriyse öpmen uygun olabilir fakat.) Girişte mütevazı bir şekilde terlik iste. (Terlik var mıydı acaba? Şeklinde sorabilirsin.)
    5)Gezmeden önce gitmen daha uygundur bence. Çünkü aile şu şekil düşünür; Kızı direk alıp kaçmadı geldi ilk başta bizimle tanıştı derler. Hem kalkmak için bahanen olur. Kalkalım mı artık ? diye sorabilirsin sevgiline. Ve siz ayrıldıktan sonra aile durum değerlendirmesi yapar.
    6) Onun saati falan olmaz tanışın görüşün tanısınlar seni artık sorulucak soru falan kalmadıysa kalkabilirsiniz.

Not: Birşeyi yaparken sürekli mütevazı ol onların duymak istedikleri şeyleri söyle fakat her zaman değil yani her sorularına evet evet diyip cıvıtma yoksa yalaka olduğunu düşünürler. Onların düşünceleri ile aynı görüşte değilsen karşı çık(Ama sert dilli olma.) özellikle Hürriyet konularında. Ve birşey yaparken izin almayı unutma. Muhabbet sırasında tuvalete gitmen gerekirse Lavabo neredeydi acaba diye sor. Yani gelipte Tuvalet nerede diye sorma. Gözlerinde gerektiği kadar temiz ve düzenli görünmeye çalış.

Olduğum gibi görünmek şart,burdan hanzo olduğumu çıkarma gayet mütevazi ve halk arasında sevilip sayılan birisiyim. Kolay uyum sağlarım her ortama. Ama bu farklı,heyecan tavan yapmış durumda :) Dün alışveriş yaptım işte üzerime güzel bir kaç parça kıyafet aldım hazırım bu konuda :) Bazıları da çiçek alma falan diyor ama tatlı alırsam boşuna almış olacağım zira fazla kalmadan gideceğiz.

Dostum ne yaparsan yap elin boş gitme yoksa pinti diye anılırsın. Kendin ol ve en önemlisi orda rahat ol kendini fazla kasıp stres yapma. Ama çiçek daha bi uygun gibi geldi bana yinede senin kararın.
    elini öpme bence. tokalaşman yeterli diye düşünüyorum. x teyze diye hitap etmek daha doğru, efendim, siz vs kullanılabilir. pasta mantıklı olabilir. yani yanına kola koyup ikram edebilir sohbet ederken. efendi ol, öncelikle kendin ol. bi sorun çıkacağını sanmam ama

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

elini öpme bence. tokalaşman yeterli diye düşünüyorum. x teyze diye hitap etmek daha doğru, efendim, siz vs kullanılabilir. pasta mantıklı olabilir. yani yanına kola koyup ikram edebilir sohbet ederken. efendi ol, öncelikle kendin ol. bi sorun çıkacağını sanmam ama

Alıntıları Göster
    Ne zaman tanışmaya gidiyorsun , sonucu bekliyoruz.
    Ha bu arada çay ikram ederler büyük ihtimal , sende çayın yanında yenebilecek birşeyler götürebilirsin kuru pasta olabilir.Elini öpmezsin tokalaşırsın.Efendim diye hitap etme bence , daha samimi olmaya çalış.Aileni sorarlar babanlar nasıl annenler nasıl falan filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Ha bu arada çay ikram ederler büyük ihtimal , sende çayın yanında yenebilecek birşeyler götürebilirsin kuru pasta olabilir.Elini öpmezsin tokalaşırsın.Efendim diye hitap etme bence , daha samimi olmaya çalış.Aileni sorarlar babanlar nasıl annenler nasıl falan filan.

Kısmetse salı günü tanışacağım hocam. Çiçek uygun bence olmadı kuru pasta alırım artık...
  • quote:

quote:

Kısmetse salı günü tanışacağım hocam. Çiçek uygun bence olmadı kuru pasta alırım artık...

Çiçek ne alaka kız istemeye mi gidiyon.Yenilebilecek birşeyler al en iyisi.
  • quote:

quote:

quote:

Birisi çiçek der birisi pasta der :D Çiçek alırsam aynen kız istemiş gibi olurum. Sonuçta bir tanışma havası içinde olacağız,kuru kuru gitmez :D Pasta son kararım :D

• rahat ol yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

quote:

quote:

quote:

Birisi çiçek der birisi pasta der :D Çiçek alırsam aynen kız istemiş gibi olurum. Sonuçta bir tanışma havası içinde olacağız,kuru kuru gitmez :D Pasta son kararım :D

Alıntıları Göster
    temiz giyin çiçek almaya gerek yok one öyle bir de çikolata tam olsun yılışık olma efendi ol memnun oldum falan filan bekle sana soru sormasını bekle sakin sakin o kadar 1 saat süre iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayrecep

temiz giyin çiçek almaya gerek yok one öyle bir de çikolata tam olsun yılışık olma efendi ol memnun oldum falan filan bekle sana soru sormasını bekle sakin sakin o kadar 1 saat süre iyidir.

Alıntıları Göster
    çok kastırıyosunuz, kendin neysen öyle ol git. içinden geldiği gibi tanış-konuş. çiçek miçek salla ne çiçeği.

imparator la tanışmaya gitmiyosun, sıradan bi insanla tanışmaya gidiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreminical

tecrübemi anlatayım.

ilk tanıştığım, sevgilimin annesi, bu 1 numara olsun.

eve gidiyorum işte, gömlek pantalon, ütülü baya. gömlek kareli, pantalon kot. düzgün bi şekilde selamlaşıyoruz. yanaktan öpüyorum işte samimice, işte oturuyoruz. ben baya bi gerginim, sonra kadın işte sigara içtiğini biliyorum diyor, sigara ikram ediyor, almıyorum başta, sonra çekinme bir şey olmaz diye zorluyor ve sigaramı kendisi yakıyor. oturup sohbet ediyoruz, böyle 1-2 saat konuşuyoruz. en sonunda bi bakmışız, haftaya motor kullanmak için sözleşmişiz. sonra sevgilimin odasına gidiyorum. annesinin muhabbeti o kadar iyiydi ki, hani sevgilimin yanında sıkıldım desem yeridir. sonra kadınla sürekli araşıp konuşuyoruz. kızdan ayrılalı uzun zaman oldu. ama hala bir problemleri olduğunda beni çağırırlar.

ikincisi ise, şu anki sevgilimin annesi. tesadüfen tanışmıştık, sahilden sevgilimi almaya gelmişti arabayla. öyle ayaküstü. sonra birlikte bir kafeye gittik ertesi hafta. işte kadın beni çok sevdi aşırı yani. geçenlerde kavga ettim, kadın geldi, hastaneye götürdü beni, işte aileme durumu izah etti. arada sırada çat kapı çıkar arar beni, nerdesiniz çocuklar der sevgilimleyken. bizi alır yemeğe falan götürür.

dip not, ikisininde eşi yoktu.

Öyle annelere can kurban. Bir arkadaş gibi ne güzel ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: kulaksiztavsan

aşağıdakiler tamamen kendi fikrimdir yani uygulayıp uygulamamak sana kalmış, sadece öneri olarak :

1) Kız arkadaşından ismini biliyondur annesinin, "X teyze" diye hitap et, başka toplara sakın girme.

2) Çok fırfırlı giyinmene gerek yok ama basit bi tişörtle de gitme, en azından bi gömlek giy derim düzgün bi pantolon üstüne.

3) Çiçek işine SAKIN girme. Gereksiz samimiyetsizlik olur, madem yemek yenicek, tatlı al hangisinden istersen, tatlıyı da kararında al azıcık alma Çok büyük ihtimal sana "ay x cim ne gereği vardı" falan diycek "estağfurullah x teyze, elim boş gelmek istemedim." de, direk haneye + 10 puanı yaz.

4) Yaşlılık kompleksi, içinde bulunduğu yaşla barışık olamama, sadece ve SADECE kompleksli kendine güveni olmayan kadınlarda olur. Olgun bi insan bunu asla garip karşılamıycaktır hatta tasvip edicektir. O yüzden ELİNİ ÖP kesinlikle. Sonuçta boş adam değilsin, kızının erkek arkadaşısın, seni daha saygılı daha efendi görür.

5) Bunun hakkında bişey diyemiycem, pek fark etmez gibi, ama diğer cevaplara da bi bak.

6) Kararında bırakmak en iyisi, 1 saat iyidir, fazla da yüz göz olmamak lazım nasılsa ilk buluşma.

Kolay gelsin bro

+ yanyatmışsekiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

el öpme işini anneye göre yaparsın.hani başörtülü falan dini kuvveti olan bi kadınsa öpersin veya yaşı fazla büyükse, ama gidipte 40 yaşında saçını falan boyatmış is kadını tarzında birinin elinide öpme yani çok aşırı kaçar.

Haklısın,40 yaşlarında dindar ama cidden bakımlı bir kadın. Tokalaşmak çok ideal.

Yalnız,fazla kalmayacağım,tatlıya gerek var mı? Ne alacağım yaa

elini öpüp alnına koymayabilirsin hani şu sosyetenin yaptığı olay var ya bayanların elini öpme onun gibi bişey. elit sanar seni hem kodaman ensesi kalın sanıp verir kızı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

el öpme işini anneye göre yaparsın.hani başörtülü falan dini kuvveti olan bi kadınsa öpersin veya yaşı fazla büyükse, ama gidipte 40 yaşında saçını falan boyatmış is kadını tarzında birinin elinide öpme yani çok aşırı kaçar.

Haklısın,40 yaşlarında dindar ama cidden bakımlı bir kadın. Tokalaşmak çok ideal.

Yalnız,fazla kalmayacağım,tatlıya gerek var mı? Ne alacağım yaa

elini öpüp alnına koymayabilirsin hani şu sosyetenin yaptığı olay var ya bayanların elini öpme onun gibi bişey. elit sanar seni hem kodaman ensesi kalın sanıp verir kızı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün ders boştu çarşıda gezdim dolaştım baya,kıza hediye almak istedim. İsminin yazılı olduğu gümüş bir kolye beğendim,hayırlısıyla birazdan siparişini vereceğim. Ne dersiniz? güzel bir kutuda sunmayı düşünüyorum.

• quote:

Arkadaşlar bugün ders boştu çarşıda gezdim dolaştım baya,kıza hediye almak istedim. İsminin yazılı olduğu gümüş bir kolye beğendim,hayırlısıyla birazdan siparişini vereceğim. Ne dersiniz? güzel bir kutuda sunmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    akışına bırak, sen burda o kadar söyleyeceklerini falan planlarsın, kadın orda değişik bi kelime söyler herşey patlar.

el öpmen gerektiğini düşünürse zaten elini öpülecek şekilde uzatır herhalde, sen "verin elinizi öpiyim şeklinde falan cümle kurma"

• Elini opme tokalas ya da yanagindan op ama elinden opme. 1 saat munasip, icinde kendinj rahat hissedecegin seyi giy. Cicek al. Heyecanlanma diyecegjm ama imkansiz, zaten ileride kayinvaliden de olmayacagi icin streste asiriya kacma. Bak aklima simdi kiz isteme zamanim geldi ne ter yapmistim yahu.
    Kolay gelsin mutluluklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler iyi akşamlar,yaklaşık bir yıllık ilişkim var,çok önceden sevgilim ''Annem,kiminle sevgili olduğumu bilmek istiyor,seni tanımak istiyor'' demişti. Kısmet,bu hafta tanışacağım. Cidden çok heyecan var. Yaş 17. ''Bu yaşta???'' demeyin lütfen,amaç sadece kendimi tanıtmak. E haliyle,kızın annesine kendimi sevdirmek isterim.

2)Ne giymem gerekir? Asosyal olduğumdan dolayı pek kıyafetim yok.

DH halkı lütfen yardım edin çok heyecanlıyım cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Hocam tek tek cevaplamaya çalışayım

1-Normal hitap edin, araya hafif espriler yaparsanız iyi olur ama sakın ha sakın cıvıtmayın, cümlelerin arasına "efendim"eklersen iyi olur severler öyle.
    Mesela, "iyiyim siz nasılsınız efendim" gibisinden aralara serpiştirirsin,
    2-Düzgün birşey giymen yeter hocam, kızım zibidinin biriyle arkadaşlık ediyor demesin de, bi kot bide düzgün gömlek yeter
    3- Çiçek alabilirsin sanırım eve gidiyorsun. Hoş olabilir bence.
    4-Merhabalaştıktan sonra kadın elini uzatmazsa sende uzatma sakın, ama sıcak bir bayansa tokalaşır sadece, tokalaşmayadabilir, daha önce tanışmadınız neticede, el öpmeye hiç girme hocam, kıza sor annen sıcak birimidir katı mı gibisinden. Sıcaksa tokalaşır sadece.
    5i anlamadım hocam.
    6-Saat konusunu takmayın hiç, sohbet edin biraz, çayları için, ne kadar sürerse, ama şu var, sohbeti tadında bırakırsan , sondaki o konu bulunamayan sessizlik olmadan kaçarsan daha makbule geçer.

İyi sanslar dostum

• quote:

Şöyle birşey söylemiştim arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Şöyle birşey söylemiştim arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Güzel fikir, ama kızla sonradan dışarı çıkınca ver evde verme, görgüsüzlük olur :)

• quote:

Beyler iyi akşamlar,yaklaşık bir yıllık ilişkim var,çok önceden sevgilim ''Annem,kiminle sevgili olduğumu bilmek istiyor,seni tanımak istiyor'' demişti. Kısmet,bu hafta tanışacağım. Cidden çok heyecan var. Yaş 17. ''Bu yaşta???'' demeyin lütfen,amaç sadece kendimi tanıtmak. E haliyle,kızın annesine kendimi sevdirmek isterim.

2)Ne giymem gerekir? Asosyal olduğumdan dolayı pek kıyafetim yok.

DH halkı lütfen yardım edin çok heyecanlıyım cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu işten sonra herşeyin ciddileşeceğinin farkındamısın.Çok büyük belalar çıkabiliyor bana oldu ordan biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.