Şimdi Ara

Kızın mesajları silmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • whatsappta mesajı henüz bana göndermediği halde neden kullanıcı bu mesajı sildi uyarısı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

whatsappta mesajı henüz bana göndermediği halde neden kullanıcı bu mesajı sildi uyarısı alıyorum
    https://www.log.com.tr/whatsapp-ta-silinen-mesajlari-okuma-yontemi-nasil-yapilir/
  • Kızların ortalama üstü ve sosyal bir yapısı varsa, ona ilgi duyan tek bir erkek olmuyor. Haliyle bazı kadınlar tek bir tanesine karşı ilgi alaka göstermiyor, yada gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmıyor. Bu ilgi alaka sadece sanal ortamla sınırlı kalmıyorsa bu tarz gizlenme durumları normal...Sonuç olarak sende başkasıyla konuştuğunu duysan görsen tavrın değişir, haliyle kızlar bunun farkında...

Diğer bir ihtimal ailesi yada akrabalarından gizlemek için yapıyordur, fakat ilk ihtimal daha yüksek...
  • Eski flortum her sohbeti siliyordu wpde. Istisnasiz. Hatta yazdigi bir seye gec cevap verirsem, ne yazmistim unuttum diyordu. Bu sekilde bir aliskanlik da olabilir, yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi bir durum da. En iyisi sormak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    Zirlarken falan ne terbiyeni takin edepsiz.

Zaten zor artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC-130 -- 21 Ağustos 2018; 11:20:55 >
  • Hunharca tekmeyi bastım arkadaslar zırladi ama yapacak bisey yok. Bi kizin meriç kankalari varsa ondan uzak durun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.