Şimdi Ara

Kızın mesajları silmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dun bi kizla wp dan mesajlasirken baktim mesajlari benden de silmis onu yanlislikla yaptim ama zaten siliyorum mesajlari dedi. Yani ciddi de dusunuyoruz ama ben acayip killandim bi insan mesajlari niye siler ki... Tecrubesi olan varsa paylasabilir mi tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mesaj Atıp Silen Kişinin Psikolojisi: Neden Mesajlar Silinir?

İnsanların mesaj atıp silmelerinin çeşitli nedenleri olabilir. Bu nedenler, mesajı atan kişinin cinsiyetinden bağımsızdır.

İşte mesajların silinmesinin olası nedenlerinden bazıları:

• Pişmanlık: Kişi, gönderdiği mesajı okuduktan sonra pişman olmuş olabilir. Belki de mesaj fazla dürtüsel veya uygunsuzdu.
    • Sinirlilik: Mesajı silen kişi, o anda sinirli veya üzgün olabilir. Mesaj, hislerini doğru bir şekilde yansıtmadığını düşünebilir.
    • İletişim Hataları: Mesajı gönderen kişi, mesajı doğru alıcıya göndermediğini fark etmiş olabilir. Bu, özellikle grup sohbetlerinde veya benzer isimlere sahip kişilerle iletişim kurarken yaygındır.
    • Gizlilik Endişeleri: Kişi, mesajının ekran görüntüsü alınmasından veya yanlış ellere geçmesinden endişe duyabilir. Bu nedenle, mesajı silerek izlerini örtmeye çalışır.
    • Kontrol İhtiyacı: Bazı insanlar, mesajlaşmalarda kontrol sahibi olmak isterler. Mesajlarını silerek, konuşmanın gidişatını yönlendirmeye çalışabilirler.

Mesaj Atıp Silen Erkekler ve Kadınlar

Mesaj atıp silme davranışı hem erkekler hem de kadınlar arasında görülebilir. Bununla birlikte, bazı araştırmalar, kadınların erkeklerden daha fazla mesaj sildiğini öne sürmektedir. Bunun nedeni, kadınların daha fazla empati sahibi olmaları ve gönderdikleri mesajların başkalarını nasıl etkileyeceğini daha fazla düşünmeleri olabilir.

Bir Erkeğin Mesajı Silmesinin Nedenleri

Bir erkeğin mesajı silmesinin bazı özel nedenleri şunlar olabilir:

• İlgi Kaybı: Bir erkek, bir kadına olan ilgisini kaybettiğinde, mesajlarını silebilir. Bu, mesajlara cevap vermemek veya tamamen ortadan kaybolmak gibi diğer davranışlarla birlikte görülebilir.
    • Korku: Bir erkek, bir kadının mesajlarına yanıt vermesinden veya onunla iletişime geçmesinden korkabilir. Mesajlarını silerek, bu etkileşim olasılığını azaltmaya çalışır.
    • Çekingenlik: Bazı erkekler, duygularını ifade etmekte zorlanabilirler. Bir mesaj silmek, duygularını paylaşmaktan kaçınmalarının bir yolu olabilir.

Mesaj atıp silmek, karmaşık bir davranıştır ve birçok farklı nedeni olabilir. Yukarıda belirtilen nedenler, bu davranışın olası açıklamalarından sadece birkaçıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5 yada 7 dakika mı ne tam bilmiyorum o zaman içinde silmesi lazım. Yoksa sadece kendinden silebilir. Sürekli bu zaman içinde her konuşmayı siliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 12 Ağustos 2018; 12:7:24 >
  • Evet kendinden siliyomus hep

• sohbeti siler düz mantık mesajları silmek nedir yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinde kanıt kalmasın diye olabilir ne alaka bilmiyorum ama aklıma bu geldi sadece :D

• Tecrübem yok ama normal kız kankam da aynı böyledir . Wp deki tüm mesajları siler . Çünkü bir anda 4 5 erkekle konuşur bir anda herhangi biriyle buluşur . Bu buluşma esnasında pot kırmamak için mesajları yok eder. Sadece yengesi anası abisi iki üç kız grubu mesajları sabit kalır , evrendeki diğer tüm insanların mesajlarını siler .
    Eğer böyle biriyse gizleme hastalığı var demektir . Dikkat et .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin gibi biriyle mesajlaşmaktan utanıyordur, millet görüp ahahaja bunla mı mesajlaşıyon demesinden korkuyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesajlarımı kim siliyor?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21Temmuz kullanıcısına yanıt
    tesekkurler. Ben de ondan killaniyorum. Ciddi dusunmesem hic umrumda olmaz zaten.

• Ben olsam tekmeyi basarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmalarınızı saklayacağı biri veya birileri var demek ki. Ben olsam ciddi ciddi kıllanırdım olaydan. Senin de kıllanman lazım.
  • Umudunu kırmam istemem ama böyleleri genellikle birden fazla kişiyle flört ettiği için yapıyorlar bunu.

• Telini incelemelisin bir sekilde. Takintili şekilde tum mesajlari siliyor olabilir (temizlik hastaligi gibi) ama bazi kisilerle mesajlari durup bazıları siliniyorsa sıkıntı var.

• Tekin bir kız değildir, Engelle gitsin bana yapıcaktı bu hareketi her yerden engeli yemişti.
  • Yol ver geç

• CSB.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC-130 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4S i hatırlatmak isterim, üstünde durursan kaybedersin. İnce bir çizgi var kaybetmekle kazanmak arasında. Üstünde durarak kaybetmeyi geçtim üstüne kendini 2 paralık ediyorsun.
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    2 paralik bi durum yok tanisma asmasindaydik sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC-130 -- 20 Ağustos 2018; 14:6:16 >
  • Eğer söylediklerini kendine yakıştıramıyorsa silebilir ama ona bunun onur kırıcı bit davranış olduğunu söyleyip arkeo çekmek çok medeni bir çözüm olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.