Kız sevişelim dedi ben de reddettim. Çok coolum bugünlerde. Doymuş adamın hali başka. DH abazanları nerden bilecek doymayı falan.
quote:Orijinalden alıntı: Persom az mantıklı csb yazın Okuduğunu anla "DOYMUŞ ADAMIN HALİ BAŞKA" yazıyor orda.
quote:Orijinalden alıntı: Mixus kafan iyi mi bu kadar kısa csb mi olur ? Önüne gelene csb diyor sahurda çok dolma yemiş düşünemiyor zaar.
quote:Orijinalden alıntı: Muhafız. elin kız eline değmemiş bile olabilir. açtığın konularda arzularını yansıtıyorsun. Senin sınıfın kadar kız oldu hayatımda susar mısın lütfen?
quote:Orijinalden alıntı: nobel ödüllü kullanıcı quote:Orijinalden alıntı: Mixus kafan iyi mi bu kadar kısa csb mi olur ? Önüne gelene csb diyor sahurda çok dolma yemiş düşünemiyor zaar. zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar
quote:Orijinalden alıntı: nobel ödüllü kullanıcı quote:Orijinalden alıntı: Muhafız. elin kız eline değmemiş bile olabilir. açtığın konularda arzularını yansıtıyorsun. Senin sınıfın kadar kız oldu hayatımda susar mısın lütfen? bak yine aynı.
quote:Orijinalden alıntı: Muhafız. quote:Orijinalden alıntı: nobel ödüllü kullanıcı quote:Orijinalden alıntı: Muhafız. elin kız eline değmemiş bile olabilir. açtığın konularda arzularını yansıtıyorsun. Senin sınıfın kadar kız oldu hayatımda susar mısın lütfen? bak yine aynı. Zoruna gittiyse intihar et.
quote:Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanManquote:Orijinalden alıntı: nobel ödüllü kullanıcı quote:Orijinalden alıntı: Mixus kafan iyi mi bu kadar kısa csb mi olur ? Önüne gelene csb diyor sahurda çok dolma yemiş düşünemiyor zaar. zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaar zaarAlıntıları Göster zaar
quote:Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları Csb bi dhliye teklif edilse kalp krizinden ölür veya emer sen teknopatcı mısın yoksa Yeni seviştim ondan reddettim.
quote:Orijinalden alıntı: jAke4INWINHer gun cavusu tokatlarsiniz, burayada kizi reddettim dersiniz. Hadi ordan bakiyim.dh halkının malı düşse bile genede doymazlar