Şimdi Ara

Kızınızın aşık olduğu adamın bir VAMPİR olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vampirden beni de vampir yapmasını söylerim.Kızımı da vampire çevirtirim.Üçümüz maceralara koşarız
  • Helsingi ararım derim mevzu böyle böyle oda derki edwirdmi uyuzum ipneye parıl parıl parlayan adamdan vampir mi olur bana gerek yok der zaten diğer vampirler kendi kanında boğacak onu rezil etti hepsini.
  • biber gazı veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

Kızlar zaten vampir kene karışımı bı acaip mahlukat :D sorun olmaz tencere yuvarlanır kapağını bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Blade e haber yollarım

Kızınızın aşık olduğu adamın bir VAMPİR olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız

• s.a beyler vampir var dediler geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: StalkéR

quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

emerim.

Neyi?

uzun bişi?
  • vampir ne arar la bazarda
  • Hanım sarımsakları nereye koymuştuk
  • kurt adamdan baskasına kız vermem... onunda aşıları falan tam olmalı...
  • Fazla true blood izlemenin sonuçları
  • her film izleyen o izledigi filmden esinlendiği bir şeyle konu açıyor kardeşim..dünde biri gey filmi izlemiş ondan bahsediyordu
  • valla karşıma çıkarsa öle bir mikerim ki bidaha kan almak yerine kan vermek zorunda kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Blade e haber yollarım

Kızınızın aşık olduğu adamın bir VAMPİR olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız

bunu koymak için girdim yeminlen

• Arkadaşlar lütfen yarım edin.Evi vampirler basmış.Tuvalete işemeye giderken arkamdan bi ses " Kanını Emicemmm Seninnn " deyip yaklaşırken çıkarttım kimyasal silahı oracıkta geberttim.Sonraki günler amcası dayısı yedi sülalesi dadandı hırtın.3. Sidik Savaşları resmen başladı.Salonun gardı düştü, hole kadar geri çektik savunmayı. Fakat ölen vampirin mahalleden arkadaşlarıda olaya karışınca ne yapacağımı bilemedim, ne kadar erkekseniz oturma odasına gelin desemde fayda etmedi.Geri püskürtmen için kullandığım son sarımsakta bitti. Van Helsing'i ne zaman arasam "Aradığınız kişi şuanda Kont Dracula ile okeye dördüncü arıyor" cevabını aldım. Neyse bakdım olacağı göreceği yok, ilk otobüsle Uganda otogarına geldim.Cebimde nakit param yok,kredi kartımında limiti dolmuş , şimdilik borç yazdırıyorum hesabaa.Akıl verinn ben şimdi ne yapayımm. Evime geri dönüp öldürdüğüm vampirin kız kardeşine alarak namusunu temizleyip kurtulayım mı , yoksa babasınıda öldürüp kan davasını devam mı ettireyim. Kafam çok karışık arkadaşlar.Donanımhaber olarak son çarem siz kaldınız.

• televizyonu kapatip uyumasını söylerim!!!
  • o vampirin kalbini sökerim
  • Ailesinden bi kızı bana yapsın diye söylerim. Hem emmeye gelirler onlar hem görmeye.
  • Damatla iş birliği yapar, kilosu 10 liradan kan satardım
  • totosundan kan alır etrafta lan ben vampirin totosundan kan aldım diye ahkam keserdim.Kafasını keserdim her memelide işe yarar:d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.