Şimdi Ara

Kızla bakışmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yaklaşık 2 aydır 1 kızla bakışıyorum. Kız neredeyse gel benimle konuş der gibi bakıyor vallahi. Aynı okuldayız kendisi 10. sınıf ben ise bir üst sınıfım ben biraz utangacım açılamıyorum kıza ama kız benimle konuşmak istiyor gibi hissediyorum. Minibüs duragında o kadar yer var iken yanıma gelmesi, beni görünce elini sabit tutamaması yada bakmamaya çalışması gibi şeyler hissediyorum. Ayrıca kız abaza tipleri sevmiyor sanırsam bununla konuşmaya çalışıyor benim arkadaşlar ama kız pek takmıyor gibi. Zor kız gibi duruyor ve bu kıza neredeyse ilk görüşte aşık oldum gibi bir şey ama bir türlü açılamıyorum ne yapmam gerek nasıl açılmalıyım Allah rızası için birisi yardım etsin

• Ah genclik, sen ne çabuk geçtin…
    Bu yılların değerini bilin…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Ah genclik, sen ne çabuk geçtin…
    Bu yılların değerini bilin…

Abim bide cevaplasaydın :D
  • neyin açılması bu, git bi tanisin, sohbet edin once. bi ara da telefon numarasini alırsın

• Kajannn K kullanıcısına yanıt
    Utangaç olacak birsey yok, karşındaki de insan.
    Gidip konusacaksin bu kadar basit:)

• Em onu

• Takma fazla. Ama çok heveslisen bir şey sorarak başlayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevgilisi var.
  • Bankta yada kantınde tek oldugu bı zaman oturabılır mıyım de, tanıs. Zaten senın dedıklerın dogruysa terslemez konuşmak ister. 0 dan bi alt dönem kızla tanışmakta niyetini acıkca belli eder zaten. Sonrası sana kalmıs

• Vay be bi an lisedeki halimi gördüm :D kasmanin alemi yok kardeş sende ufaktan yanaş kıza artık bakışmayla gitmez konuşmaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 11 Nisan 2014; 10:29:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Utangaç olacak birsey yok, karşındaki de insan.
    Gidip konusacaksin bu kadar basit:)

Abi ben şimdi konuşurken nelere dikkat etmeliyim peki ? Beni reddetmesini istemiyorum çünkü.
  • Kızın sırayla bi gözüne bi dudağına bak, bilinçaltında seni istemesine yol açıyomuş, dün bi arkadaş anlattı
  • Kajannn K kullanıcısına yanıt
    Kendin ol yeter. Simdi yapmacik davransan daha sonra ne olacak, her zaman boyle olamazsin, kendini kisitlayamazsin
    Seni sevecekse hoslanacaksa, seni sen oldugun icin sevsin, her zamanki sen ol yani
    Reddederse etsin, kendi kaybeder diye dusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 11 Nisan 2014; 17:10:37 >
  • Anladım abim eyvallah sağol da bende bide kızı kendime fazla görme gibi bi durumda var.Diyorum kendi kendime niye kız beni seçsin ki benim gibi onlarca var. Fark yaratmaya çalışsam bunlar neler olurdu tecrübelerinden aktar bizlere
  • Sende yanaş kıza biraz.
    Sohbet,muhabbet sonra tel no alırsın.

• Kardesim aynisi ama aynisi benimde basima geldi ve sonucta kucuk dusen ben oldum kiz 10 ben 12. Sinif ama her tenefus kesisiyoruz bana kacamaklarla bakio kantin olsun bahce olsun en son faceden istek gonderdim kabul etmedi arkadastan istedim gondermesini belki benimkini gormemistir die onunkini 1dk icinde kabul etti simdi kizin yuzune bile bakamiorm sakin guvenme sende ilk olarak face den falan istek gonder kabul ederse zaten ilk gordugun yerde tebessum et falan gerisi gelir

• Asker96 A kullanıcısına yanıt
    Bence yüzyüze gördüğün birini face den ekleyip tanışmak saçmalık bence hatan orada kardeşim :)
  • Okulda biraz forsun varsa zaten alt siniflar ustune atlar

• kardeşim konus gitsin nesinden utanıyorsun yok kuş yuvadan uacarrr gider :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kajannn

Bence yüzyüze gördüğün birini face den ekleyip tanışmak saçmalık bence hatan orada kardeşim :)

Utangaclik basa bela kardesim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.