Şimdi Ara

Hoşlandığım kızla konuşamama hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde çok insanla konuşan biri değilim. 2 yakın arkadaşım var, biri dost gibi, biriyle telefonda nadiren görüşürüz. Üniversiteden de 2-3 arkadaşım var, uzatmış bulunduğum için. Başka da yok.

Yalnızlık zor zanaat ama bir açıdan memnunum. Yine de yaşım geçiyor, 26 yaşını doldurmaya doğru ilerliyorum ve hiç kız arkadaşım olmadı. Sadece paralı deneyimler var, bu yaz yine 5-6 defa elit olanlara gidebilirim. (Aids korkum yok, bazı hususlarda tedbirimi de eksik etmem)

Hoşlandığım kızı aynı yerde görünce yüzüne bakamıyorum, heyecanlanıyorum. Kız muhtemelen bu dönem mezun oluyor ve bir daha göremeyeceğim. 1 yıldan uzun süredir aynı kızdan hoşlanıyorum. Şimdi konuşsam arkadaş çevresi dert, kızı pek tanımıyor olmam dert, benim geçmişim dert. Dert de dert. 4 ay önce gaza gelip yanına gittim ama pek de istediğim gibi geçmedi. Zorlamak da istemiyorum hani ama eninde sonunda bu kızı bir daha göremeyeceğim böyle olursa.

Sizce ne yapmalı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada diğer kızlarla konuşamama gibi bir derdim yok ama genelde konuşmam, aslında genelde kimseyle konuşmam. Telefon rehberimde boş boş duran 16 kişi var. Facebook, Instagram, Twitter yok. WhatsApp dahi yok. Arada bir dostumla görüşürüm, bir kardeşimle, bir de annemle. Hepsi bu kadar ama arada. Genelde kimseyle konuşmam, hatta bu sebeple kelimelerimi seçemediğim zamanlar oluyor, konuşurken zorlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Good Things -- 10 Mart 2017; 19:13:43 >
  • Okumayın kayra. Hemen tanıdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir şey, ben gerçekten yalnız biriyim ama insanların yapmacık tavırlarını, sahte gülümsemelerini, dedikoducu ve iftiracı yanlarını gördüğümde iyi ki yalnızım diyorum. İş hayatında bayağı sorun olabilir ama araya tanıdık sokmam kolay (Akrabalarım ve ailemin sağlam bir çevresi var), ayrıca işimi iyi yapacağıma inanıyorum. Elbette iyi insanlar da var, elbette düzgün karakterli insanlar da var ama ne yalan söyleyeyim, bana denk gelmedi.

Geçmişim de gerçekten sıkıntı. Çok fazla psikolojik sorunla boğuştum, neredeyse her tedaviyi gördüm vesaire. Kızlar bunları ne kadar kabul eder, meçhul. Böyle yani.

• Yorum yok mu?

• Son bir up ama hepsi bu kadar.

• knk sen konuşmazsın bbaşkası konuşçak sonra yatağa atacak içine sindrebiliyosan konuşma :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özet ; aslında genelde kimseyle konuşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

knk sen konuşmazsın bbaşkası konuşçak sonra yatağa atacak içine sindrebiliyosan konuşma :D

Gelecek hafta gidiyorum, söz. Buraya konusunu da açacağım ne olup ne bittiği ile ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Good Things

quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

knk sen konuşmazsın bbaşkası konuşçak sonra yatağa atacak içine sindrebiliyosan konuşma :D

Gelecek hafta gidiyorum, söz. Buraya konusunu da açacağım ne olup ne bittiği ile ilgili.

Söz verdim ama okuldaki imajım pek parlak değil, acaba ne yapsam?

Fikir lütfen. Bu arada kızın arada baktığını fark ettim, daha önceden iletişimim de oldu ama gider ve konuşursam, ne olur, bilemiyorum. Kız hoşlandığımı biliyor, bunu da söyleyeyim.

• Ya cidden şu tarz ezik hareketler beni öldürüyor.Git konuş ne kaybedersin ki?Sonra pişman olacağına bahse varım eğer konuşmazsan.Ret yesen bile en azından denemiş olursun aklında kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trigeminus06

Ya cidden şu tarz ezik hareketler beni öldürüyor.Git konuş ne kaybedersin ki?Sonra pişman olacağına bahse varım eğer konuşmazsan.Ret yesen bile en azından denemiş olursun aklında kalmaz.

Tamamdır hocam, gelecek hafta sonuçları paylaşırım. Cuma günü ortak dersimiz var, Salı günü yakalayabilirsem o zaman da konuşabilirim, en azından selam veririm. :)

• Ben de bir zamanlar böyle düşünüyordum.İşte sahte yapmacık tavırlar vs vs aynı kafayı yaşıyordum seninle ama sonradan bunların hayatında içinde var olduğunu ve gerçekten kendime uygun arkadaşlar edinebileceğimi anladım yazın ilk defa bir kıza açıldım kahve içmeye çağırdım reddetti ama üzülmedim çünkü denemeseydim içimde kalıcaktı bence bu kadar kötümser bakmamaya çalış hayata sonuçta hepimiz o toprağa giricez keşke yapsaydım dememek için özgüven tazele açıl dostum reddederse ne olucak ölüm yok ya ucunda
  • bu nasıl bi düşünce tarzıdır başkası alacak yatağa atacak ? Yataklık mı arıyosunuz nedir yani bu durum.
  • sen konuşsan nolcak sanki xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmant

Ben de bir zamanlar böyle düşünüyordum.İşte sahte yapmacık tavırlar vs vs aynı kafayı yaşıyordum seninle ama sonradan bunların hayatında içinde var olduğunu ve gerçekten kendime uygun arkadaşlar edinebileceğimi anladım yazın ilk defa bir kıza açıldım kahve içmeye çağırdım reddetti ama üzülmedim çünkü denemeseydim içimde kalıcaktı bence bu kadar kötümser bakmamaya çalış hayata sonuçta hepimiz o toprağa giricez keşke yapsaydım dememek için özgüven tazele açıl dostum reddederse ne olucak ölüm yok ya ucunda

Aynen öyle. :)

• Öncelikle kendi tarzına giyimine kuşamına dikkat et öyle git konuş tabi bunları yaparken kesin kabul edecek diye bişey yok sadece deniyeceksin red edilsen bile sakın üstüne düşme bunlar normal şeylerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Öncelikle kendi tarzına giyimine kuşamına dikkat et öyle git konuş tabi bunları yaparken kesin kabul edecek diye bişey yok sadece deniyeceksin red edilsen bile sakın üstüne düşme bunlar normal şeylerdir.

Hayatın gerçekleri. :)

Güzel giyinirim, tamamdır. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

bu nasıl bi düşünce tarzıdır başkası alacak yatağa atacak ? Yataklık mı arıyosunuz nedir yani bu durum.

hayırdır bir ömür boyunca hiç seks yapmadanmı yaşayacaksın kızla ? e heralde yapılacak.
  • senin hoşlandığın bi kız ben asıldım ona senin aklına şu mu geliyor o atıcak yatağa .... ben atmadan..

düşünce tarzın yanlış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.