Şimdi Ara

Dolmuşta / Otobüste Gördüğümüz Kızla Nasıl Tanışabiliriz ? Tanışma Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
3
Favori
27.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dolmuş/Otobüste Göz Göze Geldiğiniz Bir Kişiyle Tanışma Taktikleri

Toplu taşıma araçlarında göz göze geldiğiniz bir kişiyle tanışmak, çekincelere ve tereddütlere neden olabilir. Ancak doğru yaklaşımla bu durumdan faydalanabilir ve hoş sohbetlere yol açabilirsiniz. İşte otobüste veya dolmuşta birisiyle tanışmak için bazı taktikler:

• Göz Teması Kurun: Kişiyle göz göze geldiğinizde, birkaç saniye bakışınızı sürdürün. Bu, ilgi ve arkadaşlık isteğinizi ifade edecektir.

• Hafifçe Gülümseyin: Göz teması kurduktan sonra hafifçe gülümseyin. Bu, samimi ve davetkar bir ortam yaratacaktır.

• Kitap veya Gazete Okumaktan Yararlanın: Okuduğunuz bir kitap veya gazete, tanışma başlatma fırsatı sağlayabilir. Kişinin okuduğu şeyi merak ettiğinizi ifade edebilir veya kendi okuduğunuz hakkında yorum yapabilirsiniz.

• Yardım İsteyin: Eğer kişi elinizde tuttuğunuz bir şeye ulaşmakta zorlanıyorsa veya bir bilgiye ihtiyaç duyuyorsa, yardım isteyebilirsiniz. Bu, konuşma başlatmanın doğal bir yoludur.

• Müzik veya Kulaklıklar Konusunda Yorum Yapın: Kişinin dinlediği müzik veya kullandığı kulaklıklar hakkında yorum yapmak, ortak bir ilgi alanı bulmanıza yardımcı olabilir.

• Kampüsteyse Ortak Derslerden Bahsedin: Eğer kampüsteyseniz, otobüste gördüğünüz kişinin hangi derste olduğunu sorabilir veya ortak derslerinizden bahsedebilirsiniz.

Tanışma taktiklerini uygularken saygılı ve özgüvenli olun. Rahatsız edici veya ısrarcı olmayın. Tanışma girişimi karşılık bulmazsa, üzülmeyin ve zorlamayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Millet akraba oluyor sen tanışma derdindesin arada muhabbeti kur işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathly-Hallows

Millet akraba oluyor sen tanışma derdindesin arada muhabbeti kur işte.
    Hiç bir bağ yok ve amaç tanışmak bindiği yer biliniyor evet taktikleri alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathly-Hallows

Millet akraba oluyor sen tanışma derdindesin arada muhabbeti kur işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

Alıntıları Göster
    :D akbil basabılırmıyım dıerek baslayabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

Alıntıları Göster
    Cebinde olips olsun mesela. Kızla yanyana otur.
    Kendin yedikten sonra cebine koyarken kıza bak bir an, çıkart ve bir tane de ona ver. Sonra da, sinir olurum öyle otobüste bişeyler yiyenlere vs. gibi bişey söyleyip, lütfen buyrun bir tane yoksa rahatsız olurum falan de.

Kız bunu aldıktan sonra sırada konuşma faslı var. Bunun için de, aa biz her sabah aynı dolmuşa biniyoruz. Bu büyük şehiri bu yüzden sevmiyorum, ilk fırsatta kaçacağım. Her gün yüzünü gördüğümüz insanlara selam bile vermiyoruz falan fistan yardır işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Hiç bir bağ yok ve amaç tanışmak bindiği yer biliniyor evet taktikleri alalım

Alıntıları Göster
    Rehberde yeni kartvizit oluşturulur > İsim yerine Tanışalım mı? yazılır > No kısmına 05 yazılıp kıza yaklaşılır ve -Yeni telefon aldımda pekte anlamam bu modelden acaba yardımcı olur musun telefonumu sessize alabilir misin? denir ve telefon kıza uzatılır...Kızın nosunu yazması beklenir

Birkaç kez denedim birkez olumlu sonuç aldım,o kızlada bir iki gün takıldım baktım salak vazgeçtim.Diğerlerinin sonucunu sölemiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Cebinde olips olsun mesela. Kızla yanyana otur.
    Kendin yedikten sonra cebine koyarken kıza bak bir an, çıkart ve bir tane de ona ver. Sonra da, sinir olurum öyle otobüste bişeyler yiyenlere vs. gibi bişey söyleyip, lütfen buyrun bir tane yoksa rahatsız olurum falan de.

Kız bunu aldıktan sonra sırada konuşma faslı var. Bunun için de, aa biz her sabah aynı dolmuşa biniyoruz. Bu büyük şehiri bu yüzden sevmiyorum, ilk fırsatta kaçacağım. Her gün yüzünü gördüğümüz insanlara selam bile vermiyoruz falan fistan yardır işte.

Alıntıları Göster
    Kızı tanımıyorsun akbil yok küçük bir belde fen lisesinde okuyor.Her hafta aynı yerde sınava giriyorsun.kızın arkadaşları senin çok samimi olmasada arkadaşlarım, kız en yakın kız arkadaşımla aynı dershaneye gidiyor nasıl tanışabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 8 Nisan 2011; 23:03:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Rehberde yeni kartvizit oluşturulur > İsim yerine Tanışalım mı? yazılır > No kısmına 05 yazılıp kıza yaklaşılır ve -Yeni telefon aldımda pekte anlamam bu modelden acaba yardımcı olur musun telefonumu sessize alabilir misin? denir ve telefon kıza uzatılır...Kızın nosunu yazması beklenir

Birkaç kez denedim birkez olumlu sonuç aldım,o kızlada bir iki gün takıldım baktım salak vazgeçtim.Diğerlerinin sonucunu sölemiyim

Alıntıları Göster
    yolda buldugun yolda kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Kızı tanımıyorsun akbil yok küçük bir belde fen lisesinde okuyor.Her hafta aynı yerde sınava giriyorsun.kızın arkadaşları senin çok samimi olmasada arkadaşlarım, kız en yakın kız arkadaşımla aynı dershaneye gidiyor nasıl tanışabilirim?

Alıntıları Göster
    hocam :D sadece selam desen zaten gerısı gelır bu kadar zor bırsey deıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozden61

yolda buldugun yolda kalır

Alıntıları Göster
    Otobüsde olacak iş değil rezil olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

:D akbil basabılırmıyım dıerek baslayabılırsın

Alıntıları Göster
    Zor bir olay. Ama bir kızın bir kaç yıl önce benimle tanışma çabası olmuştu. Onu anlatayım, belki fikir olur size...

İşten çıkmıştım. O zamanlar okuldan sonra çalışıyordum. Her gün kullandığım dolmuş yerine, yağmur yağıyor diye başka bir dolmuşa bindim. 2 vesait yaparak giderim demiştim kendi kendime.

Biraz ilerledik. Kampüsün oradan bir kaç kişi bindi. Aralarında bir kız da vardı. Neyse ben arka 4'lü koltukta sağ tarafta oturuyorum. Yanım boştu. Kız geldi yanıma oturdu. 1 km gittik gitmedik. Önüme döndüğüm bir anda kız "Öğrenci misiniz?" diye sormuştu. Bende evet demiştim. Bir anda cevapladım. Düşünmedim bile... Şimdi olsa belki öyle davranmazdım. Bu cevabımın üzerine diğer sorular geldi. Hangi bölüm, nerede oturuyorsunuz, falan filan...

Kızı beğenmediğimden olsa gerek, ineceğim yere gelir gelmez kendimi dar attım aşağı...

Siz de öğrenci misiniz, nerede okuyorsunuz gibisinden bir soruyla giriş yapabilirsiniz.

Unutmayın, kaybedecek bir şeyiniz yok. Otobüsteki kız zaten sizin değildi, sorunuza yanıt vermezse gene sizin olmayacak...

• quote:

tenhaya çek
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tanışmak bu kadar zor mu ya? İnsanların egosu tavan yaptı tamam ama hayvanlaşmadılar ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Otobüsde olacak iş değil rezil olursun

Aynen bu yüzden korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bugün hatunun biriyle bariz bakıştık 5 10 kez indiğimdede camdan baktı bana ben mal oldum tabi pişman oldum inince . Kız 2 durak sonra inicek son durak orası keşke inmeseydim dedim. Eğer kızla bakışmıyosan bence muhabbet etmeye pek çalışma insan içinde rezil olma olasılıgı . Olips durumu olabilir tabii.ki . Bakıştığın kız hoşuna gittiyse kesin onunla aynı yerde inip telefonunu rica et. ben bi dahakine böyle yapıcam
  • quote:

Panpa deneyeyim dedim de gorgusuz demesin lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Telefonu eline alıp baktığında çakar köfteyi,demez merak etme Hatta ilk başta gülümsüyorlar Sana bakıyorlar beğenirlerse yazıyo numarasını.Beğenmezse

• quote:

quote:

quote:

Telefonu eline alıp baktığında çakar köfteyi,demez merak etme Hatta ilk başta gülümsüyorlar Sana bakıyorlar beğenirlerse yazıyo numarasını.Beğenmezse

Bir de bagirip cagirmaya baslarsa telefon falan dinlemem camdan atlarim otobus hareket halindeyken Bir de tanisalim mi biraz sey olmadimi Seviselim mi der gibi yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de bagirip cagirmaya baslarsa telefon falan dinlemem camdan atlarim otobus hareket halindeyken Bir de tanisalim mi biraz sey olmadimi Seviselim mi der gibi yani

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.