Tinder indirdim sıkıntıdan, işte sağa sola kaydırıp evlenecek kız bakıyordum. Nasıl olsa eşleşmem diye güzel kızları seçeyim dedim, işte kaydırdım kaydırdım. Aradan 1 saat falan geçti, bir bildirim ile yüreğim ağzımdan çıkacak gibi oldu. Çok güzel bir kız hem de 2 km yakınımdaydı. Eşleştik diye çok sevindim hemen mesaj attım konuştuk vs. Beni neden kaydırdın, neyimi beğendim dediğimde en çok profil fotoğrafındaki gözlüğünü beğendim dedi. Neyse bu kısmı gereksizdi ama beni etkilemişti, anlatmak istedim. Kızın boyu 183'müş, ben de 175'im. Senin için sorun olur mu dediğimde, hayır ben erkeğimi başımın üstünde taşırım demişti, bu da karnımda kelebekler uçuşturdu. Tüm bu sohbetler bir yana, buluşmak için beni evine çağırmayacak mısın dedi, ben de annemler evde, senin gelmeni onlara açıklayamam dedim. Kendisi bana evinin boş olduğunu, ev arkadaşının yan odada sorun çıkarmayacağını söyleyince size geleyim mi dedim ve akabinde kabul aldım. Evine gittim, beni odasına aldı, kemerime doğru elini attı, sonra ben içecek bir şeyler koyayım diyerek gitti. O gittikten sonra ben pantolonumu çıkardım. Sonra kız içeri girdi, içkiyi elime uzattı, bunu iç dedi, şarabı tek yudumda içtim. İçmemle beraber zebaniye dönüşmem bir oldu. Kızı yatağa bağladıktan sonra üstüne çıktım ve ona günahlarının affedilmeyeceğini tatlı bir dille anlattım. O zamandan beri o kızı unutamadım, ne zaman bu anıyı düşünsem aklıma hep bu anı gelir. |
Tinder'dan tanıştığım kızla aramda geçen ilginç olaylar
-
-
Bi baktın donda ıslaklık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fena değil belki güldürecek şeyler eklemelisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okumayın, yatak fetişi takıntılı zebani, not: wifi ve 4.5g yoktur hikayede...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ZEBANİ
-
Kalitesiz zebani hikâyesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısmet nerden çıkar belli olmaz.
Tinder' e düzenli olarak 2 yıldır bakarım ama birşey çıkmadı.
Happn' de ise bir sefer merhaba dedim ve sevgili olduk...
-
Zebani ne? Başka kelime bulamadınız mı? Neden burdaki modalaşmış ve hemen herkesin yazıp çizdiği bu kelimeyi kullanıyorsunuz? Bunu kullanarak ne kadar basit ve bayalaştığınızın ve sıkıcı ve itici olduğunuzun farkında mısınız? Her zam haberinde egonomi çohh eyyi gidiii, dıj gücler nakaratının artık çok itici gelmesi gibi.
Kim bilir bu forumda bu zebani kelimesi günde kaç kere yazılıyordur.. Başkalarının arkasında gitmeye alışmayın, farklı olun, sürüden ayrılın ve kendi başınıza hareket edin; kendi kelimenizi bulun: siz birilerinin arkasından gideceğinize, onlar size takılsın...
-
Ne dion
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu Dışı ne demek forumdaş git bit araştır derim.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bi baktın donda ıslaklık
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X