Şimdi Ara

kütüphanedeki kızla nasıl tanışılır (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kütüphanedeki kızla nasıl tanısırım ? bölümler farklı adını falan bilmiyom ? taktik verin.

• Gidip merhaba tanışalım mı de. Canı seninle tanışmak isterse, bu kadar söylemen yeterli. Taktiğe gerek yok. İstemezse de istediğin taktiği yap, yine kar etmez. İnternetteki taktiklere filan kanma.

Ama özgüven her zaman iyidir ve olumlu görülür bence herkes tarafından. Özgüvenli ol ve direkt bunu ifade et. Net bir dille reddederse de üsteleyip rahatsız etme.

Bu arada, bu başlığı neden KONU DIŞINA açmadın? Açtığın bu başlığın YKS ile ne alakası var acaba?

• Gidip merhaba tanışalım mı de. Canı seninle tanışmak isterse, bu kadar söylemen yeterli. Taktiğe gerek yok. İstemezse de istediğin taktiği yap, yine kar etmez. İnternetteki taktiklere filan kanma.

Ama özgüven her zaman iyidir ve olumlu görülür bence herkes tarafından. Özgüvenli ol ve direkt bunu ifade et. Net bir dille reddederse de üsteleyip rahatsız etme.

Bu arada, bu başlığı neden KONU DIŞINA açmadın? Açtığın bu başlığın YKS ile ne alakası var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB5CC9F7B -- 22 Ekim 2021; 22:6:51 >
  • Hala kütüphanede misin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok knk ama taktik ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam1peach T kullanıcısına yanıt
    Git yanına ve " Yavrum, kalemin olayım yaz beni, defterin olayım çiz beni." de daha sonra evin anahtarını göster ve sonra da masana dön su iç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BSlivYzGOo0

Tyt de 125 net yapıyorum de hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünide Nasıl Kız Arkadaş Bulunur
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tıp 3 üm hocam ben tyt de 109 net vardı 😎

• Her sene üniversite sınavından sonra "AÇIKLANDI" ve "2010 GELECEK" başlıkları açıyorum de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lib_dafyy -- 23 Ekim 2021; 0:39:32 >
  • Selam ben tam1peach de günümüz kızlarının bir kısmı için bu cümle yeterli olur.

• edepsiz aile okul için gönderiyor bunlar kız peşinde koşuyor tühüüü namusunuzu koruyun bakir olarak üniversiteden dönün , helalinizi bekleyin 

Bunu dersen de olur hocam ama ceng desen daha iyi olur

• selam 21 girişli misin de

uzaktan kafasına ansiklopedi fırlat kızın bayılınca açılın ben doktorum diyip suni tenefüs yap

• Usulca yanına yaklaş ve kulağına eğilip 2020x4 diye fısılda  

• lib_dafyy kullanıcısına yanıt

• Kütüphane içerisinde gitme de çıkınca takip et kız bi çay içmeye sigara içmeye falan çıkıyodur herhalde sen de git yanına o sıra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.