Şimdi Ara

Sürekli Bakıştığım Kızla Nasıl Tanışabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşe giderken uzun süredir dikkatimi çeken ve bu son zamanlarda sık sık göz göze geldiğim bir bayan ile tanışmak istiyorum.Ama rahatsızlık vermekten ve beni yanlış anlamasından korkuyorum. İşe 3 vesait otobüsle gidiyorum ve son 2 otobüse beraber biniyoruz.Benden hep sonraki duraklarda iniyordu ama kaç durak sonra iniyordu bilmiyorum.Bugün ise benim indiğim durakta indi ve bir sonraki durağa doğru yürümeye başladı.Neden benim indiğim durakta indiği hakkında bi fikrim yok açıkçası ve buralarda işi olacağı bir yerde yok. Cesaretimi ve korkumu yenip tanışma fırsatım olmadı.Bu zamana kadar daha önce ön yargılı düşüncelerim sayesinde böyle bir şeye kalkışamadım. Bu konu hakkında fikir verebilecek abilerim/kardeşlerim yardımcı olabilir mi?

• Ayni sıkınti bende de var. Yardim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit:

Bugün başka birisiyle konuştuğunu gördüm kızın. Konuştuğu kişide bizim otobüse biniyordu ve daha önce tanışıklıkları yoktu.Bu sonuçtan ders aldım aslında. "Sonunu düşünen kahraman olamaz" sözünü şimdi daha iyi anladım. Belki böyle "acaba konuşsam mı?", "tepkisi ne olur" gibi düşünceler varsa kafanızda bu düşünceleri bir kenara atın ve ilk fırsatta konuşmayı deneyin. Çünkü bazen bazı şeyler için çok geç olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

Edit:

Bugün başka birisiyle konuştuğunu gördüm kızın. Konuştuğu kişide bizim otobüse biniyordu ve daha önce tanışıklıkları yoktu.Bu sonuçtan ders aldım aslında. "Sonunu düşünen kahraman olamaz" sözünü şimdi daha iyi anladım. Belki böyle "acaba konuşsam mı?", "tepkisi ne olur" gibi düşünceler varsa kafanızda bu düşünceleri bir kenara atın ve ilk fırsatta konuşmayı deneyin. Çünkü bazen bazı şeyler için çok geç olabiliyor.
    ee konuştun mu
  • Son edit yazından gaza geldim diyeceğim ama pısırığın önde gideniyim korkuyorum yakışıklı bir tipim var ama red yersem diye korkuyorum ya da fikrini beyan etmez diye tırsıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben böyle durumlarda hep adım adım giderim yani bir adım ben bir adım o. O nasıl oluyor dersen, sabah yanına gidip günaydın dersin ilk adımı atmış olursun, o da günaydın der. Ertesi gün yine aynı yere ondan önce gidip beklersin yanına gelip günaydın derse, bu sefer o bir adım atmış olur. Sen bu sefer günaydın nasılsınız dersin, muhabbet böyle böyle gider. Bu olay bir yerde tıkanır, sen adım attığın takdirde karşılık alamazsan da orada efendi gibi bırakırsın.
  • bu eziklik ömür boyu unutulmaz
    16 sene önce bir avm asansöründe başbaşa kaldığımız sexy sarışın hatuna bir merhaba bile diyememenin acısı hala tazedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibiyim red korkusu vardı ve hâlâ var içimde :) Daha önce böyle şeyler yapamadım ama bugünkü olay ders oldu diyebilirim. Benden sana tavsiye eğerki hoşlanıyorsan konuş. Konuşmaktan bir zarar gelmeyeceğini anladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bu eziklik ömür boyu unutulmaz
    16 sene önce bir avm asansöründe başbaşa kaldığımız sexy sarışın hatuna bir merhaba bile diyememenin acısı hala tazedir
    7 sene önce benzer olay düğünde basıma geldi. Bende bir şey yapamadim ve ezikliğini hala hissediyorum. 10 numara tespit hocam

• Birincisi yanlis anlamak ne demek? Sen sevgili olmak icin yaklasacaksin, yanlis anlayip ne anlayacak bisey satmaya calistigini mi? Oda sevgili olmak cakmak istedigini anlayacak yani dogru anlayacak birbirimizi kandirmayalim ha bunda yanlis bisey yok sadece belirtmek istedim.

Ikincisi anladigim kadariyla oylesine gordugun adini bile bilmedigin biri ayni ortamda degilsiniz, ortak arkadas fln yok. O zaman kaybedecek ne var ki?

Ucuncusu bu isin olma ihtimali %1 dir 0 dan tanismak Turkiye de ama dene sonra unutur gidersin ne olacak.
  • Bir erkek arkadasinla nasil muhabbet kuruyorsan, veya sohbet ediyorsan, onla da oyle muhabbet etmen lazim.

Daha once saniyorum pek kiz arkadasin olmamis.

Denemekten pisman olmazsiniz, denememekten pisman olursunuz. En kotu sizle konusmak istemez veya reddeder.
  • Oha! Tuvnera bu arkadaş mı?

Edit: Mağara soğuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 20 Ağustos 2019; 12:18:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pyp P kullanıcısına yanıt
    Yüz yüze hiç ilk adım atan ben olmadım o yüzden cesaret edemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.