İfşa olmamak için bu yan hesabımla yazıyorum ; Yaşım 21, üniversite 1. sınıftayım. Haftada 1 ders saati edebiyat alıyorum. Sınıf kalabalık değil 6-7 kişi anca varız. Benim dönem başından beri hoşlandığım bir kız var bu edebiyat sınıfında. İsmini yoklama kağıdından öğrendim. Benim için en büyük sıkıntı ilk tanışma evresi. Facebook vs. kullanmıyorum, sınıfta da kimseyi tanımıyorum, daha doğrusu kimse kimseyle tanışık değil. Ders 1 saat olduğu için sınıfa gelip oturuyoruz 5 dk sonra hoca giriyor dersi anlatıyor ve dağılıyoruz. Pek girişken biri değilim. Konuşmayı başlatabilsem gerisinin geleceğine eminim ama çok kasıntı konuşurum ilk tanışma evresinde heyecandan ve bu beni utandırır diye korkuyorum. Dersle ilgili muhabbet başlatacak bir malzeme yok gibi.
Kız yurtta kalıyor ve gerçekten güzel, yani ilk aşamada sevgilisi olup olmadığını öğrenmem gerekiyor, bunu da nasıl yapacağım bilmiyorum, sosyal hesaplarında yazmıyor sevgilisi olup olmadığı. Benim tipim ortalama sanırım, isteyene ss atabilirim tipimi dürüst bir şekilde idare eder, kötüsün,iyisin yorumları da önemli benim için.
Ne gibi tavsiyeleriniz var bana, her hafta onu gördüğüm gün 3-4 gün etkisinden kurtulamıyorum tam kurtulcakken birdaha ders oluyor(devamlılık zorunlu) ve tekrar aklıma giriyor.
İlk defa bu tarz bir konu açıyorum,daha önce hiç sevgilim olmadı :/ , dalga geçmezseniz sevinirim. Teşekkürler.
Kız konuları arasında en mantıklı olanı senin ki. Aslında sosyal ağlarını kontrol etmek için harcadığın enerjiyi onunla konuşmak için harcasaydın belki şuan burada bu konu olmazdı. Neyse arkadaşım ben iletişim kurma konusunda biraz iyiyim sanırım. Eğer ismini öğrendiysen ondan bir şey isterken ismiyle hitap edip iste. Ders ortamı sonuçta illa ki ona soracak bir şeyler bulursun. İsmiyle hitap etmen onunla ilgilendiğini hissettirir. Kız kendi kendine acaba neden ismimi öğrendi diye düşünmeye başlar. Senin heyecanını anlıyorum ama bazen heyecanlı olmakta avantajdır. Belki daha önce kız kendiyle konuşurken bu şekilde heyecanlanan birini görmemiştir ve bu hoşuna gidebilir. Sen iyi niyetinle ve ciddiyetinle konuş kızla bir şekilde, bir şeyleri söylerken çok dolandırma lafı ve her zaman başta doğruyu söyle ki sonrasında hatırlamak zorunda kalmayasın. Gerisi kader kısmet ve Allah'a kalmış bir şey...
self.uskuc
kullanıcısına yanıt
benim sana tavsiyem derste anlatılan konunun bir bölümünü not alma ve kaçırdım diyerek kızdan not iste böylelikle tanışmış olursun ve her hafta dolayısıyla konuşmaya başlarsın çünkü sınıfta kimse kimseyle konuşmadığı için ikiniz konuşmaya başlarsınız kıza sevgilisi olup olmadığını sorma heyecanını bastırabilirsen bastır bu senin birileriyle tanışırken bir sıkıntın olmadığını gösterir ve en önemlisi konuşurken rahat ol kasıntı olurum demişsin kız anlar ve işler istediğin gibi gitmez o yüzden geç aynanın karşısına konuş çalış sanki karşındaki o kızmış gibi bu arada kızada kolay kolay veya hemen hoşlandığını sevdiğini söyleme ve ekstra olarakta şunu söyliyim eğlenmeye bak ve en eğlenceli noktada bir şey bahane et ortamdan ayrıl