Şimdi Ara

İnternetten tanıştığım kızla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Keynesinkızı Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öpüşürken, imam hatipler kapatılsın demiştim de trip atmıştı.

yıl 2016, o aralar bi sürü geri zekalıyla takılıyordum kötü zamanlardı.

• recep ivedik akraban mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

recep ivedik akraban mı oluyor ?
    bunu hırboluk olarak görecek ne yaşadın?

makara bir sey. sanki tutup balgam sallamışım gibi trip attıydı karı.

karşımda normal insan olsa önce o dudakları yaklaştırma anında bir kahkata atar sonrasında ise daha tutkulu öpüşürdü. bu mal kalkıp gitti.
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    2016 yılında yaşadığın bu anlamsız bir olayı neden tekrardan irdeleme gereği duydun. Ve neden üzerine gelip forum sitesinde başlık açma gereği hissettin ?
  • quote:

2016 yılında yaşadığın bu anlamsız bir olayı neden tekrardan irdeleme gereği duydun. Ve neden üzerine gelip forum sitesinde başlık açma gereği hissettin ?
    sana ne? hoşuna gitmediyse oku geç veya daha iyisi blokla kardeşim. alla alla nelerle uğraşıyoz. manyağa bak.
  • hocam bu kızı hayatımın aşkı olarak görüyordum o zamanlar. 18yaşındaydım. hatta üni istanbula gelecekti benim için.

sonra aniden soğudum. ilgi hastası ve bencil bir karı olduğunu farkettim. en hafifi, tamamen dürüst bir insan olmama rağmen bana trivium built to fall şarkısının sözlerini atıyordu falan.

bu olayda da kalkıp gitmesi ne kadar hasta olduğunu gösteriyor bence. arkasından yakalamam için gitmişti. o zaman arkasından sarıldım, şimdi olsa yerimde oturup haline gülerim. bide zengin aile kızı olmanın şımarıklığı var tabi.

siz ne diyorsunuz?
    Benim için "manyağa bak" diyene bak. Ne çeşit bir saplantıdır bu ? 2016 yılında bir kıza "imam hatipler kapatılsın" demiş, ve kız trip atmış falan filan...Amaç ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokakta Bi Rusla Konuştum
    geçen yıl açıldı
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim için "manyağa bak" diyene bak. Ne çeşit bir saplantıdır bu ? 2016 yılında bir kıza "imam hatipler kapatılsın" demiş, ve kız trip atmış falan filan...Amaç ne ?
    karşı cinsle en ufak bir teması olmayıp, olan hemcinslerini delice kıskanan asosyal şişko kontenjanından attım bloğunu. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

karşı cinsle en ufak bir teması olmayıp, olan hemcinslerini delice kıskanan asosyal şişko kontenjanından attım bloğunu. hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    :D Analiz yapacak kadar geliştin demek; açtığın başlıktan belli kimin nasıl ve ne olduğu.
    Hocam senin yaptığın da yanlış ama kız tam bir kansermiş bir ömür öyle geçmez, iyi kurtulmuşsun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Hocam senin yaptığın da yanlış ama kız tam bir kansermiş bir ömür öyle geçmez, iyi kurtulmuşsun bence
    hocam eyvallah. 2017 yılbaşında seni çok özledim diye mesaj attı. ben de thumbs up emojisi yolladıydım. şükür bir daha diyaloğum olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.