Karının her şeyi açık instası falan. Benim ismimi bile bilmiyor veya tipimi. Napmalıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Karının her şeyi açık instası falan. Benim ismimi bile bilmiyor veya tipimi. Napmalıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
annenin kızlık soyadının baş harfini soruyor sanki.tanıştığın kız başka neyini isteyecek kardeşim |
tipin nasıl |
ite benziyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cidden merak ettim tipini |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
fotoğrafım yok ancak çektiğim güzel fotoğraflar falan var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
insta kullanmıyorum insan hakları aktivistiyim falan filan sıkıp şansını deneyebilirsin. |
benim numarayı ver. özelden yaz. |
Bir bahane uydur. İnsta kullanmıyorum, sevmiyorum gibi bir şey de. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96F0B5553 -- 19 Şubat 2023; 16:14:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 19 Şubat 2023; 16:29:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 19 Şubat 2023; 16:30:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
annenin kızlık soyadının baş harfini soruyor sanki.tanıştığın kız başka neyini isteyecek kardeşim |
hangi siteden buldun |
Buluşmak istediğini söyle eğer kız kabul ederse buluş kabul etmezse engelle gitsin. Dayıdır büyük ihtimal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |