Şimdi Ara

Kızla buluşmayı ayarladım ama... [asosyal + sosyal fobi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    programı hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    hocam ben anlamadım valla bu işi. Kıza buluşma tekif ettim normal bir şekilde kız da tamam dedi numarayı falan da verdi. Buluşmadan sonra kızı başbaşa kalabileceğimiz bir yere falan mı götürmem gerekiyor benim? mi istiyor yani şimdi bu kız anlamadım ben. Tanımadan olur mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

hocam ben anlamadım valla bu işi. Kıza buluşma tekif ettim normal bir şekilde kız da tamam dedi numarayı falan da verdi. Buluşmadan sonra kızı başbaşa kalabileceğimiz bir yere falan mı götürmem gerekiyor benim? mi istiyor yani şimdi bu kız anlamadım ben. Tanımadan olur mu ki?
    Olmaz hocam asosyal adam nasil yapacak o isi. En azindan az taniyaydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varos bir semtte birkac kadina cok guzelsiniz de. Fotoğrafinizi çekebilir miyim de? Yüzüne bir tükürsunler, sen de rahatla. Reddedilme korkusu falan kalmayacak (Taktik Jet sosyete dizisinden alıntıdır)

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    kıza whatsapptan bakıyorum da arada çevrimiçi oluyor. Mesajlaşmam gerekiyor mu benim kızla buluşma gününe kadar? Tanı falan demişsin, ben haftasonu buluşmada tanışmayı düşünüyordum açıkçası. Ne yapmak gerekiyor benim şu anda? Bu arada kız hiç de istiyor gibi bir tipi yok.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Benim reddedilmekten korktuğumu kim söyledi? Ayrıca reddetmesi düşük bir ihtimal. Birbirimizi beğendik ikimiz de. Ben buluşmada kızla ne konuşmalıyım, neyden bahsetmeliyim vs. vs. gibi şeyleri soruyorum. Yardımcı olanlara minnettar olacağım. Teşekkür ederim.

• Ulan hem asosyalsin hem sosyal fobin var , nasıl kız ayarladım diyorsun ?
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    gel özele ssleri atayım??? + tipimi de atarım istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 29 Mayıs 2018; 1:45:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.