Şimdi Ara

Kızla buluşmayı ayarladım ama... [asosyal + sosyal fobi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıza buluşmayı ayarladım gibi bir şey. Seninle yakından tanışmak isterim haftasonu uygun mu senin icin dedim uygun dedi ama ben çok korkuyorum acaba buluşmanın içine edersem diye. Ne tavsiye edersiniz? İlk buluşmam olacak bu hayatımdaki. Hediye falan almam gerekiyor mu lütfen bilgilendirin şu kardeşinizi. Az taktik beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 28 Mayıs 2018; 19:52:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolu tabancayla gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha kız tel nosunu da verdi ben istedikten sonra sksjdks çıldırıyorum abi şu anda

• Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    sadece tanışmak için buluşacaz olm sen ne sandın

• Sinemaya falan gitme,mümkünse bi kafede oturun.
    batırırım diye korkma,çok uçuk bişe yapmadığın sürece sorun olmaz,çunutulur gider.
    hediye alma sakın ilk buluşma için,hatta sonrakiler için de alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 28 Mayıs 2018; 17:55:15 >
  • son buluşmanız olur
  • deme öyle ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. bir kadın sizinle buluşmayı kabul ediyorsa kafasında seks ihtimali canlanmış demektir
    2. hediye sakın alma
    3. panik, telaş yapma
    4. özgüvenli ol
    5. dominant ol

bunları yap sonra pompa gelir
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Kızın karşını oturduğumda kıza neler sormam gerekiyor, nelerden bahsetmem gerekiyor pek bilmiyorum. Kıza nereli olduğunu gelecekteki hedeflerini falan mı sorayım kıza?

• Keira- kullanıcısına yanıt
    İşe mi alacaksın hocam hayırdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ohmygod.gif O kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen GTA'dan fırlamış tipinle tavsiye mi veriyon millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Kızın karşını oturduğumda kıza neler sormam gerekiyor, nelerden bahsetmem gerekiyor pek bilmiyorum. Kıza nereli olduğunu gelecekteki hedeflerini falan mı sorayım kıza?
    5 yıl sonunda kendini nerede görüyorsun falan de tam olsun,hatta gelirken cv sini getirsin

Rahat ol,gergin olacak bi durum yok.Bu kızın sosyal medya hesapları yok mu nelerden hoşlanıyor bi bak.Sonra haberin yokmuş gibi o konudan dal mevzuya.Konu konuyu açar gider.Mutlaka 2.buluşmayıda ayarla orda karşındayken

• quote:

kızı az çok tanıyorsundur her insanla aynı şey konuşulmaz,ama kızlarla konuşulan konular aynıdır genelde.
    ucu açık sorular sormaya özen göster,yani cevabı evet yada hayır olmasın,kız anlatmaya başlasın ordan konu konuyu açar.
    eğer evet yada hayır cevabı verilecek soru sorduysan sçtın, direk başka konuya geç
    nereli olduğunu falan bilmiyormusun bilmiyorsan nerelisin diye sorma dolaylı olarak sor, o da anlatsın.
    gelecekteki hedefine gelince, onu da dolaylı sor. mesela üni okumuyorsa ne okumak istiyorsun gibisinden gir sonra ilerki hayallerini anlatmaya başlar zaten
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için ama kızı hiç tanımıyorum. Tinderdan eşleşme sonucu iletişime geçtiğim bir kız yani. 18 yaşında bu arada kız. Çok güzel mi diye sorarsanız o kadar övülesi bir güzelliği yok ama hoş kız temiz yüzlü. Ben beğendim yani.

• quote:

teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için ama kızı hiç tanımıyorum. Tinderdan eşleşme sonucu iletişime geçtiğim bir kız yani. 18 yaşında bu arada kız. Çok güzel mi diye sorarsanız o kadar övülesi bir güzelliği yok ama hoş kız temiz yüzlü. Ben beğendim yani.
    mesajdan da olsa biraz tanımış olman gerekir kız da seni beğenmiş yani oluru vermiş.
    o da büyük ihtimal heyecanlı olacaktır,tabiki çok tecrübeli değilse,
    sen kıza rahat hissettir sıcakkanlı ol yakın hissetsin bide kontrolün sende olduğunu hissetsin,en önemli nokta bu aslında
  • Hocam tinderın amacı farklı değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşın kaç bilmiyorum ama ilk dediğine göre genç dostum sana şunu söylemeliyim ki titreyerek gittiğim buluşmalarım da oldu tokalaşırken titrediğini hissettiğim buluşmalarım da oldu. o yüzden bu yarışı bir sprintten ziyade maraton olarak gör ve iyisiyle kötüsüyle sana bir tecrübe katacağının farkındalığıyla git.

heyecanını anlayabiliyorum ister istemez kafada kurup duracaksın ama benim tavsiyem olabildiğinde az kafada kurmak ve akışına bırakmaktır. çünkü kendini karşındakinin yerine koyduğunda da anlayabileceğin gibi, en kötü hareket kasıntı/zorlama gözüken harekettir.

buluşmaya gitmeden önce kızı ordan buradan stalklamamanı tavsiye ederim. mümkün olduğu kadar buluşmada çözmeye çalış karşındakini. ona göre de mantıklı sorular sorarak geçir. elbet ilk olmanın sebebiyle düğümler olacaktır ama taraflardan birisi rezil olduğu bi anısını anlatınca veya ortak bir mahcubiyet/sevinç yakalandığında gerisi çorap söküğü gibi gelecektir merak etme.

giderken giyeceklerin daha önceden giymediğin üzerinde sırıtan şeyler olmasın. sinemaya falan gidelim deme sakın. normalde nasıl bir insansan öyle davran. eğer arkadaş ortamında baskınsan ki bu baskınlık şu kadar derece ise kabul edilebilir: akşam 6da buluşalım veya akşam 6 uyar mı? vs. ona da öyle davran. eğer tüm günüm boş ve benim için farketmez diyorsan kaç gibi uygunsun diye başla geç. şekillere giricem diye kendini değiştirmene gerek yok. ama genellikle kızlar karar veren ya da en azından bir şeyler öneren erkekleri severler haberin olsun. ne yapalım diye sormaktansa dondurma yiyelim mi? diye sormak her zaman daha avantajlıdır.

son olarak ben bu yaşıma kadar birdaha buluşmayacağımdan emin de olsam ilk buluşma hesabını hep kendim ödedim. yapına göre davran yine. ikinci buluşmada dert edeceğin bir şekle girme ilk buluşmada. esprili yaklaş, bir dahaki buluşmamızda sen ödersin de geç. bir dahaki buluşmamızda derken de eğer istiyorsan bakışınla belli et. her zaman işler.

diyelim ki beğendin fena bi buluşma geçirmediniz ve ayrıldınız evlere. işte o zaman asıl savaş başlıyor :) ayrıldıktan sonra ilk mesajı sakın sen atma.

çok uzun yazdım, kontrol bile etmeden göndericem şimdi ona göre gönlünce olsun bol şans

• - Güzel bir kafede buluşun. Tabiki kafeyi sen seç.
    - Kasıntı olmamaya çalış. Kendine güven ve dik dur.
    - Neler yapıyosun, nasıl gidiyor gibi konularla başla zaten kız susmaz anlatır. Anlattığı şeylere gidişatı yönet.
    - "Bu ilk buluşmam heyecanlıyım" gibi şeyler sakın söyleme.
    - Şık giyin. İlk izlenim önemli.

Sonrasında kızı bırakabileceğin gibi biryerdeyse sen bırak. Yada otobüs durağına falan bırak. Eve dönünce biraz beklemede kal kızın yazmasını bekle, eğer ilk kız yazarsa tamamdır bu iş.
  • EvilMorty kullanıcısına yanıt
    Şükranlarımı sunuyorum hocam. Elleriniz dert görmesin, yazdıklarınız çok işime yarayacak. Sağ olun var olun.

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    ben kız arkadaş yapmak için indirdim uygulamayı ama? Başka derken?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.