Şimdi Ara

Sınıfta Sevdiğim Kızla Nasıl Yakınlaşabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ta geçen sene gene aynı sınıfta olduğum bir kız vardı,o zamanlar ona saçma sapan bir şekilde sevdiğimi söylemiştim.O da beni arkadaşı olarak gördüğünü söylemişti.Bu sene karma olduk,şansa gene aynı sınıftayız.Geçen senenin sonlarında o da benden hoşlandığını belli etmişti ama ben duygu karmaşası içindeydim ve sonra bir anda tatil oldu ve kız yazlığa gitti 3 ay yoktu.

Bu sene gene aynı sınıftayız ve ben hala bişiler hissediyorum ve onunda hala bana karşı bişiler hissetiğini seziyorum hatta direk anlıyorum desem daha doğru olur.Geçen seneden konuyu bilen vardır belki.Neyse şimdi problem şu kız mesela tenefüste ağır ağır hareket ediyor,çöp atıyor orada böyle azcık bekliyor arada bakış falan atıyor yani resmen beni yanına çağırıyor gibi birlikte dışarı çıkalım mı dememi bekliyor gibi hissediyorum.Derste falan yanı bazen boş oluyor,bana doğru dönüp dalıyor öyle bir yerlere.

Yanına gidecek cesaretim var ya da onu dışarı çağırıp okul etrafında tur falan atabiliriz ama sohbet bulamıyorum.Geçen seneden beri ilgilendiğim kız olduğu için her şeyini biliyorum.Ailesi,hobileri,zevkleri,dershanesi falan filan.Dersler hakkında da konuşmak istemiyorum.Gidip yanına ne diyecem ben bu kızın,ayrıca whatsapp da var ama gene durum aynı ne yazabilirim diye düşünüyorum aklıma hiç bişi gelmiyor :(

• Kardes sen bu kizla hic muhabbet etmedin mi? 2 Yildir kizimi izliyon?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona küçük sürprizler yap
  • Em onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Kardes sen bu kizla hic muhabbet etmedin mi? 2 Yildir kizimi izliyon?

Hayır 2 senedir muhabbetimiz var ama artık yanına gidip ne diyeceğimi bilmiyorum.Dışarı çıksak sus pus kalırım aklıma bişi gelmiyor.Onun hakkında her şeyi biliyorum o da benim hakkımda biliyor.Çok samimi de değiliz kızla o yüzden çok rahatta olamıyorum.
  • Ayaklarınla

• konuşmana gerek yok.al kızı gez.sahip çık.bak bak ne olacak ne ne yapıyorsun.sevmiyorsun o zaman kızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip. Aynı durumdayım

• Boşa umutlanma. O kız seni 1 defa reddetmiş.Egosu tavan.Kendi içinde hallenme.

• quote:

Orijinalden alıntı: DervisAgma

Takip. Aynı durumdayım

doğru düzgün cevap veren yok ki?Bu arada aynı durum derken ne kadar aynı sende uzun zamandır tanıyor musun kızı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

quote:

Orijinalden alıntı: DervisAgma

Takip. Aynı durumdayım

doğru düzgün cevap veren yok ki?Bu arada aynı durum derken ne kadar aynı sende uzun zamandır tanıyor musun kızı?

1 seneyi geçti ama acilamadim kizin hic sevgilisi olmamis

• yanına otur

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

yanına otur

işte oturmakta problem yok,ama ne konuşucam?Sadece ders boşken bazen yanında ki kız gidiyor anca o zaman gidebilirim.Ama yanına gidip ne desem bilemiyorum.
  • kac yasındasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

kac yasındasın

17 neden ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.