Şimdi Ara

Kızla Bulusucam KIYAFETIM [SS] Lİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O nasıl bir kemer la öyle o Hani,küçük çocuklara kadife pantolon giydirirler ya üstünden düşmesin diyede öyle kemerler takarlar aynı ona benzemiş
  • 1. ıyı ama ayakkabılar olmamıs sankı be kardesım :D
  • ben collezione mağazasında çalışıyorum 2010'dan beri o ayakkabı 39 tl diğer konuda da 39 yazmıştın aradan zaman geçince 59 yapmışsın

konuya gelirsek 2. fotoğrafta çok sade olmuş yani ilk sayfada bir arkadaşın yazdığı gibi ayakkabı bordo olmasa izci gibi olmuşsun gömlekde içeride

1.fotoğrafda daha şık olmuş bence

bir de forumda ayakkabıya laf edenler olmuş onlara aldırma bence onlara göre kot üstüne t-shirt tamam ben değişik olmayı seven biriyim bana göre o ayakkabı pantolonla birlikte gayet uyumlu ayaklarım 43 numara olduğu için o ayakkabıdan almadım kendime ayak taraklı olunca kötü duruyor biraz

• Aynadan çekilme fotolarını görünce eski kız arkadaşımın yeni aldığı iç çamaşırlarını gösterdiği fotolar geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 1 Mart 2012; 3:50:14 >
  • İyide kardeşim havada kar var neden kısa kol giyiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Anladık Iphone'un var.

http://www.chip.com.tr/konu/galaxy-s-ii-yilin-telefonu-secildi_29688.html

Şöyle bir cevap verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

O ne lan 2. fotoğrafta izci gibisin.öyle gitme oymakbaşı falan derler sana bişiler bişiler

• kırmızı ayakkabı ile lacivert gömlek olmaz bro ya beyaz gömlek ya ayakkabı değişikliği yapmalısın karar senin
  • Bence bizimle değilsin
  • Ayakkabıyı giyme bence.
  • DOSTUM KİMSEYE ALDIRIŞ ETME İKİ GÖMLEKTE İYİ AMA İÇİNE SOK KEMERİNİDE TAK SAATİ ÇIKART AMA ÇOK OFSAYT AYAKKABILARDA ONNUMARA GİYİMİN AYNI BENİM GİBİ :D
  • son resim en iyisi bide git adam gibi saat al o ne
  • İlk resimdeki gibi git iyisin yeğen
  • Lacivertle çık
  • Oha birinci resimde vücut üçgen dicektim ki değilmiş...

Ayrıca ayfonun görüntü kalitesi çok mu kötü yav? Resimler 3310la çekilmiş gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Aynadan çekilme fotolarını görünce eski kız arkadaşımın yeni aldığı iç çamaşırlarını gösterdiği fotolar geldi aklıma

deme be :D
  • Hocam şu ayakkabıyı nerdem ne kadara aldın ?
  • şimdi yüzünü çekmemişsin yüz nakli var diyemiyorum. 1. güzelmiş
  • Ohhh be sonunda 15 gunluk konu dısı engelım su an itibariyla açıldı evet arkadaslar. amansızhayat gecici forum hesabımda. simdi butun sorularını yanıtlıcam daha oncede ayakkabı konusu acmıstım arkadaslar sarı gomlekleri zara'dan aldım ayakkabıyı kız arkadasıma bir şeyler bakarken collezionade vitrinde gordum bunu almalıyım dedım markasına kalitesine pek bakmadan gorunumune kapıldm resımlerde pek belli olmuyor ama gercekten kaliteli bir görünüşü var saten resimdede belli degil ama gomelk duz mavi degil üzerine motifler war belli degil baska sorucaklarınız warsa sorabilirsiniz. ha saat konusunda deginecek olursak diesel saatim wardi deri kordonu kopardım duruyor oyle bunuda resımlerı cekinmeden once masanın üzerinde buldum ablam almıs de factodadan bayan saati aslında Sag kola neden taktınız derseniz sol elle foto çekemiyorum benden bu kadar

• valla banamı oyle geldı bılmem ama ayakkabıların ıkısıde ıgrenc otesı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 1 Mart 2012; 22:16:13 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.