Şimdi Ara

Kızla ilgili yardım edin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,benim whatsapptan konuştuğum bir kız var 3 gün oldu tanışalı sosyal ağdan tanıştık.Sanalda birine aşık olamam ama bu nedense gerçekleşti.Heralde hassas duygulara yada kalbe sahibim anlamıyorum artık her neyse.Bu kız benimle bebeğim canım diye konusmaya basladı 1 gün sonra ve ben iyice bağlandım.Fakat bişey vardıki kız her saniye çevrimiçi olmasına rağmen birşey yazdıktan sonra 20 25 dk sonra cevap veriyor ve hoşlandığımı itiraf ettikten sonra beklemediğim bir tepkiyi aldım olabilir dedi gayet doğal dedi dedi dedi!Bazılarınıza normal gelebelir ama bu bana çok ağır geldi "x" bana beklemediğim bir tepki verdin diyip engelledim ama içim acıyarak engelledim ve sinirime yenik düştüm.Gece aynı gruba girdik bu kızla whatsappta arkadaş almış 2mizide bu işte arkadaşa söyledi benim engeli kaldırmamı grupta.Bir süre sonra tamam eyvallah dedim kaldırdım ama tanısma basladıgından beri ben yazmadıgım sürece mesaj yok.işte biraz tartıştık ettik bunla tatlıya bağlandı,sonra işte baktım yine bişey yazmıyor ben yazayım dedim kısa cevaplar veriyor.Çok güzel bir sesi vardı dinleyince moralim düzeliyordu.Şimdide 2.engelleyişimi yaptım haksızmıyım haklımıyım bilmiyorum ama ben o yazmadıgı sürece yazdıkca kısa kısa cevaplar aldıkca (gülücük,hmm,vs.)kötü oluyorum.Ama şu 3 gündür bi değiştim arkadaşlarım ve ailem diyor tenimin tavırlarımın değişmesi iştahımın değişmesi felan napmalıyım sizce ? :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansikafiyesi -- 30 Haziran 2015; 5:07:47 >

• Kız peynir heralde birader

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JustClark kullanıcısına yanıt
    yok be abi ya aklımdan çıkmıyor bu kızın ne ayrıcalığı var anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansikafiyesi

yok be abi ya aklımdan çıkmıyor bu kızın ne ayrıcalığı var anlamadım

Baglanma oglum bu kadar sen uzulursun sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansikafiyesi S kullanıcısına yanıt
    Hocam senle tanıştığı gibi başkalarıyla da tanışma fırsatı olur sana ilgi duysaydi zannımca mesajına geç cevap vermezdi. Allah gönlüne gore versin hocam ne diyeyim hakkında hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miscrowt -- 30 Haziran 2015; 13:21:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miscrowt kullanıcısına yanıt
    kız milleti değilmi zaten elini sallasa 50si ya :)
  • haklısınız zaten yeterince üzdüm kendimi artık takmamaya çalışacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    olum demeyin oyle 23 yaşıma geldim arkadaşların sana kız mı yok lafını duymaktan ömrüm çürüdü :) bu arada o kızla olmaz kardeşim hemen hemen aynı duruma sahibiz.
  • Quesnay kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma ya sıkıldım artık hatayı kendimdemi arasam bilmiyorum ama tıkanıyor herşey bi yerde
    kardeşim o bişey değil özgüvende kalmadı.Hepsinden red yedim biri hariç.Benim annem,kardeşim benim tipimi beğenmiyo kız niye beğensin?
  • Quesnay kullanıcısına yanıt
    Aslında iş sadece tipte bitmiyor laf yapmayada bakıyorda ben laf yapmakta zorlanıyorum işte tıkanıyorum bi süre sonra konuşcak konu bulamıyorum belkide suçlu benim
    aynen o da var.kızla konuşacak bişey bulamıyosun o da anlatmazsa konuşma bitiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansikafiyesi

Arkadaşlar merhaba,benim whatsapptan konuştuğum bir kız var 3 gün oldu tanışalı sosyal ağdan tanıştık.Sanalda birine aşık olamam ama bu nedense gerçekleşti.Heralde hassas duygulara yada kalbe sahibim anlamıyorum artık her neyse.Bu kız benimle bebeğim canım diye konusmaya basladı 1 gün sonra ve ben iyice bağlandım.Fakat bişey vardıki kız her saniye çevrimiçi olmasına rağmen birşey yazdıktan sonra 20 25 dk sonra cevap veriyor ve hoşlandığımı itiraf ettikten sonra beklemediğim bir tepkiyi aldım olabilir dedi gayet doğal dedi dedi dedi!Bazılarınıza normal gelebelir ama bu bana çok ağır geldi "x" bana beklemediğim bir tepki verdin diyip engelledim ama içim acıyarak engelledim ve sinirime yenik düştüm.Gece aynı gruba girdik bu kızla whatsappta arkadaş almış 2mizide bu işte arkadaşa söyledi benim engeli kaldırmamı grupta.Bir süre sonra tamam eyvallah dedim kaldırdım ama tanısma basladıgından beri ben yazmadıgım sürece mesaj yok.işte biraz tartıştık ettik bunla tatlıya bağlandı,sonra işte baktım yine bişey yazmıyor ben yazayım dedim kısa cevaplar veriyor.Çok güzel bir sesi vardı dinleyince moralim düzeliyordu.Şimdide 2.engelleyişimi yaptım haksızmıyım haklımıyım bilmiyorum ama ben o yazmadıgı sürece yazdıkca kısa kısa cevaplar aldıkca (gülücük,hmm,vs.)kötü oluyorum.Ama şu 3 gündür bi değiştim arkadaşlarım ve ailem diyor tenimin tavırlarımın değişmesi iştahımın değişmesi felan napmalıyım sizce ? :'(

Kısır kasıntı ve zorlama bi ilişki olacağı zaten şimdiden belli kardesim,kafana takma baska seylere yogunlas ve bir daha kimseye böyle teslim etme kendini bırak onlar sana teslim olsun.Üzüldüğüne değmez kardeşim,acıda olsa gerçek bu.

• Bak kardeşim benimde sosyal ağ'dan tanıştığım ve senin gibi bağlandığım 2 kişi oldu.Sana tavsiyem bağlanma.Hiçbir cacık olmuyor o ilişkiden hele ki uzak mesafedeyse.He aynı şehirdeyseniz bir şansın olabilir ama sağlam karakterli birini bulursan ancak olur.Benim arkadaşım buldu mesela şuanda çok güzel gidiyorlar.Ama işte şansına çok iyi birisi denk geldi.Yoksa öbür türlü biraz zor.İleride aylar,yıllarca üzüleceğine şimdi 2 gün üzül daha iyi.
  • yeni birini bul hemen unutursun. üstelik bu sefer duruma ayar olur sana yazmaya başlar. tavsiyem kafanı oyalayacak başka birini bul. yazarsa senindir yazmazsa boşa uğraşmamış olursun. :)
  • Polise kadar gidiyordu bu mesele artık ne alaka diyebilirsiniz.Kızlara olan ilgim gitti artık korkmaya başladım kendimden konusuyorum ama öyle arkadaş olarak bağlanamıyorum artık kızlara.Hepinize teşekkürler ilginiz için :)
  • Hem sanal hem peynir.

Doğru kız o değil
  • Böyle davranan kızlardan NEFRET ediyorum.
    Benimde başıma geldi benzer durum.
    Suç birazda bizde kardeşim açık ve net.
    Kendi kendimizi hiç uğruna üzüyoruz.
    Halbuki biz dalga geçen , biz oyun oynayan taraf olsak mutlu olucaz.
    Bu sana ders olsun gidipte bir kıza aşık olma.
    Böyle kafaya alıyor seni haberin yok.
    Kızları ciddiye alma , dediklerini sallama bak nasıl mutlu oluyorsun.
    Bide sana çevrimiçi olduğu halde 20-25dk geç cevap veriyormuş.
    Şimdi aynısını bana yapacak 2 gün sonra cevap veririm nasıl mal olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.