Şimdi Ara

KIZLA KONUŞMAYA GİDİYOM(KIZI BIRAKTIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az sonra çıkıyorum evden.7 yıl sonra ilk kez saçımı yaptım,parfümümü sürdüm,paçavra gibi değil cool giyindim.Birazdan gidicem inşallah ordadır
    Gideceğim yer ahanda bura

This image forbidden by C.I.A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekcietro -- 24 Kasım 2011; 22:27:09 >

• nere la bura
  • Napcan la kıza
  • U-Bahn mı orası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

U-Bahn mı orası ?

Nerden biliyon la
  • google görsellere resmi sürükle ve çıkan sonuca tıkla
  • Köprü altı çok iyi bir seçim
  • feyk
  • KIZLA KONUŞTUMMMMMMMMMMMMMMMMM

Evet olayı anlatıyorum gitme kısmını geçiyorum bi şekilde o durağa gittim.Durağım birden fazla çıkışı var ben kızın hangisinde durduğunu biliyorum diğer çıkışlardan çıktım.Biraz dolaşarak kızın olduğu durağa geldim.Bu arada gerçekten hiç dikkat çekmedim yılbaşı dolayısıyla o alanda tahtadan evler var bişeyler satılıyor turist kaynıyor zaten orası bende acele etmeden sattıkları şeylere baka baka kızın olduğu yere geldim.Dün beni görmüştü ama çok küçük bi diyalog geçmişti;
    K:Hallo
    B:Hallo
    K:Wie geht's?
    B:Danke gut aber(burada almancam yetmediği için ingilizceye akıyom) we talked few week ago
    K:Ohh sorry okay,wiedersehen
    B:wiedersehen...

Dünkü konuşma görüldüğü üzere tam bi mallıktı Aslında bütün sohbeti kafamda hazırlamıştım ama kız beklenmedik bi yerden girince bende geçen hafta konuşmuştuk dedim o da tamam görüşürüz o zaman dedi

Evet kaldığım yerden devam ediyorum;
    Kızın olduğu yere geldim,başım önde gidiyorum çünkü görürse beni durdurmaz dün durdurmuştu çünkü.Bi de önümde 2 tane daha erkek vardı biraz yavaşladım aradaki mesafe açılsın araya kaynamıyayım diye.Neyse bu beni durdurdu ben kafamı bi kaldırdım aşağıdaki diyalog gerçekleşti;

K:Aaa again you
    B:Aa yep
    K:Sorry ,bye
    B:bye

Tarih tekerrürden ibarettir derler ya bi an yine mallaştım dönüp gidiyodum tam aklıma dank etti.Hemen döndüm o sırada kız başka birini yakalamak için hızlıca yürümüştü.Kontrolü kaybedip koştum (bu hayatım boyunca bir kızın peşinden ilk koşuşumdur )Kızı yakaladım ama arkası dönüktü ve o da bi kadını yakalamıştı.Tam kız konuya girecekken bayan dinlemek istemiyorum dedi red etti kızı bende hemen kızın arkasından seslendim ve şu diyalog gerçekleşti;

B:Excuse me
    K:Yep
    B:Have you got any documentery about this
    K:Yes,come with me
    K:But it's deutsch
    B:I can translate it
    K:Ovv good

Dedi ve kitapçıkların olduğu yere gittik(fazla uzağa değil la 5 metre sağ tarafta bi köfte gibi bişey satıyor biri oraya koymuşlar kitapçıkları ) Kız dosyasını yere koydu o arada da bişeyler dedi bugün biraz yorgunum kafam dağınık falan diye de ben zafer kazanmış kumandan edasıyla sevinçten bişey anlamıyorum Sonradan gördüm tuttuğu dosyanın üstünde adı yazıyormuş önceden görseydim dosyayı ben tutarım derdim Sonra bana bi kitapçık verdi.O arada da bişeyler dedi ama anlamak için kasmadım Sonuç olarak artık beni tanıyor ve yarın yine gideceğim elimde 3 günlük eylem planım var,hazır

NOT:Verdiği kitapçıkta fakir insanlar var ne bu yardım kuruluşu falan mı daha araştırmadım kurumu.Öyleyse mecburen bağış yapacam

NOT2:KIZLA VEDALAŞIRKEN OMZUMA DOKUNDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekcietro -- 24 Kasım 2011; 19:17:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

feyk

quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

google görsellere resmi sürükle ve çıkan sonuca tıkla

İstediğiniz kadar feyk diyin zar diyin zurt diyin.Ben o kızla bugün konuştum ya beni bağlamaz artık

• Ne diyo la bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgeçtim kurumun adını söylemiyom bende kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekcietro -- 24 Kasım 2011; 19:19:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Ne diyo la bu?

Harbiden, ne diyor la bu?
  • omzuna dokunmuş
    omzuna dokunmuş
    omzuna dokunmuş
    omzuna dokunmuş
    omzuna dokunmuş
    omzuna dokunmuş
    omzuna dokunmuş
  • Almanlar...
  • Ne iş, Bir kaç gündür ilgi çekmeye çalışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

quote:

Orijinalden alıntı: Bekcietro

Vazgeçtim kurumun adını söylemiyom bende kalsın

hafızam ne kadar kötü sonunu hatırlamıyorum

Niye söylüyon da şimdi

• ohooo oooo sen Almanyada bukadar kasarsan burda intihar edersin ozaman
  • Allah'ını seven üstüme toprak atsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samilton

quote:

Vazgeçtim kurumun adını söylemiyom bende kalsın

hafızam ne kadar kötü sonunu hatırlamıyorum

Niye söylüyon da şimdi

kaldırdım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.