Şimdi Ara

Kızla Nereye Gitsen Farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar citys e abone olduk sınamaya hele cewahirede oyle sarmıyo yani bi yer varmı yarın nereye gitsek ya değişk bişeyler olsun boyle ne bılıyım hergun yaptıklarımız gibi olmasın

• Bowling
  • Kadıköy Karga Bar'a Gidebilirsiniz Hoş Bir Mekan Hafif Karanlık Müzik Seçimleri de Çok İyi, Bütçeni Bilmiyorum Ama Pahalı Bir Yer Değil
  • Paintball da olur simdi geldi aklima :D
    ama en iisi ev biz genelde eve gidioruz kiz arkadasimla ogrenci evinde kaliyor ablasiyla ohh misss ekmek elden su golden masraf yok yorgunluk yok bisey istedinmi soylemen yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu -- 27 Aralık 2009; 20:51:22 >
  • 50 60 tl param var hep sınamaya gıdıyoruz sıkıldım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR9

50 60 tl param var hep sınamaya gıdıyoruz sıkıldım ya

50 - 60 Fazla Bile Barlar Sokagında Hera Diye Bir Mekan Var Oranın Yan Tarafında Kücük Bir Kapısı Var 2. Katta Sömine Var Oturursunuz Önüne Kısın Güzel Olur
  • kadıkoy kadife bara gidin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: CR9

50 60 tl param var hep sınamaya gıdıyoruz sıkıldım ya

50 - 60 Fazla Bile Barlar Sokagında Hera Diye Bir Mekan Var Oranın Yan Tarafında Kücük Bir Kapısı Var 2. Katta Sömine Var Oturursunuz Önüne Kısın Güzel Olur

Hocam karşı tarafı tercıh etmek ıstemıyorum ya acaba bebegemı gıtsek cafeye kahve fılan star... a fılan sonra denıze karsımı otrusak yada baska bıseymı yapsak avrupa yakası olursa ıyı olur
  • upppsss
  • Aynı şekilde Bursada yapılacak bişey var mıdır yahu hep Carrefour Zafer Korupark Kent Meydanı 4ünü dokuyup duruyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

Aynı şekilde Bursada yapılacak bişey var mıdır yahu hep Carrefour Zafer Korupark Kent Meydanı 4ünü dokuyup duruyoruz

yok başka yer malum kış kapalı bi mekan bulup oturmaktan başka caren yok :)
  • Galiba Bebege gıdıcez yarın buyuk ıhtımal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

Aynı şekilde Bursada yapılacak bişey var mıdır yahu hep Carrefour Zafer Korupark Kent Meydanı 4ünü dokuyup duruyoruz

FSM taraflarına gelin. Bizde burdan bayıldık artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.