Şimdi Ara

Kızla tanisma konusunda yardim lazim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kiz var ne ortak bir arkadasimiz var ne ayni siniftayiz falan hic sansim yok yani anlayacaginiz. Tanismak veya tanistirilmak icin tek avantajim bile yok yani adini bile bilmiyorum tam olarak... ne zaman gorsem kesisiyoruz onunla hani anlarsiniz ya size karsi ilgili oldugunu o durum yani. Ama dedigim gibi herhangi bir firsatimda yok tanisma imkanimda. O sebepten dolayi yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar :) Benim dusuncem, hani cikista biraz konusmak istiyorum musaitsen diyeyim sonra biraz edebiyatla birlikte tanismak istedigimi falan belirteyim diyorum. Cunku baska carem yok gibi duruyor. Siz ne dersiniz bir el atin bu kardesinize be :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne ugrasacaksin yav

git balon al, icine su doldur, ve kiza at. daha sonra da yanlislikla oldu diye ozur dile. bu arada tanisirsiniz.

ha kiz terslerse, bagirir cagirirsa unutma, buyuk asklar nefretle baslar
  • Edebiyata gerek yok. Kantin, cafe artık böyle çay içilebilecek bir yerde çayınızı alırsınız elinize. Kızı tek yakalarsınız elinizde çayla merhaba dersiniz ve devamı gelir. Ama eldeki çay önemli. Çay yoksa kız da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

Edebiyata gerek yok. Kantin, cafe artık böyle çay içilebilecek bir yerde çayınızı alırsınız elinize. Kızı tek yakalarsınız elinizde çayla merhaba dersiniz ve devamı gelir. Ama eldeki çay önemli. Çay yoksa kız da yok.

Hocam güzel söylüyorsun da, kızın bir arkadaş grubu var sürekli üçlü takılıyorlar hiç ayrılmıyorlar. Bu dediğin imkansıza yakın bir seçenek yani...
  • emreeogann E kullanıcısına yanıt
    Valla elbet yalnız kalır bir ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

Valla elbet yalnız kalır bir ara

O araya kadar kizi kapmazlarsa kalir herhalde bir ara. :) Fikrin guzel ama gayet medenice begendim bunu. Tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeogann -- 29 Ocak 2017; 0:3:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreeogann E kullanıcısına yanıt
    Çay özgüven verir. Merhabadan sonra devamı kötü giderse çayını alır yan masada yudumlayarak yalnızlığını düşünebilirsin. Veya merhabadan sonra işler iyi giderse bir çay da kıza ısmarlayabilirsin. Çay çok önemli unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.