Şimdi Ara

Kızlar bana bakıyor,kesiyor,yazıyor artık ne diyorsanız EDİT: Özet geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

hocam konuşma sonradan kazanılmaz,tıpkı sonradan yakışıklı olunamayacağı gibi. Fazla asosyalim diyosun,bunu değiştirirsen -çok tercih edilen hobi ile- sorunu biraz olsun aşabilirsin. Orada insanlarla konuşursun,zamanla hatunlarla konuşmaya döner

Peki hocam bu hobi kurslarından sonra falan konuşma aşamasına gelince ilk adımı nasıl atıcam bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınızı bekliyorum

• Yukarıya lütfen

• Özet geldi editledim

• Herkes ziyaret ediyor kimse yazmıyor yorumlarınızı bekliyorum

• Kesin yaşanmıştır bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Kesin yaşanmıştır bu

Sadece bu olay değil daha birçok olay yaşadım ben bu olayı daha yeni yaşadığım için bunun gibi olaylar şu son 1-2 haftada daha çok yaşamaya başladığım için yadım ilk mesajlarımda da belirttiğim gibi inanmamakta özgürsünüz ben olayı tüm açıklığıyla yazdım bu olayı paylaşacak arkadaşım olmadığı için buraya yazdım düşüncenize saygı duyuyorum isterseniz yaşadığım diğer olaylarıda yazabilirim benim için problem değil yorumunuz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 14 Nisan 2017; 23:51:23 >
  • Şimdi sıçtın işte sana bakmamaları gerekiyordu.

• " neden kaldırıma itip duruyorsunuz koskoca yola sığamadınız mı :) "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 15 Nisan 2017; 1:28:45 >
  • "Selam kızlar kulaklıkta bir şey çalmıyordu. Yanimdan geçen kızların kaçı bana iltifat edicek onu deniyorum." Diyecektin kendinden emin ve cool biçimde(kendinin mükkemmel olduğunu düşünüyor gibi davranicaksin). Kızlar utanicak sacmalicakti. Saçmaladıkca onlar, sen sakin olucak ve rahat gözükeceksin ve konuşmaya 5dk daha devam edicektin. Sonunda 3 ununde numarasını alabilirdin emin ol.

• Sokakta gördüğün insanların yanına gidip tanışmak ne kadar yakışıklı vs olursan ol riskli biraz.Sonuçta sadece dış görünüşe göre beğendiğin birinin yanına gidiyorsun.Ama mesela bazı şans anları olabilir mesela avm'de alışveriş yaparken,kahve alırken tarzında.

Genelde sokaktaki kızların yanına gitmek kolay bir şey değil,illa böyle bişey yapıcam diyorsan git ama seni çok beğendim vs diye zırvalama baştan kaybedersin,napıyosun nereye gidiyosun tarzında ayaküstü herkesle konuşabileceğin muhabbete gir.
  • Aga bence seni çok etkilemiş. Her detayı aklında Maşallah

• bende de hemen hemen aynı durum var benide çok kız kesiyor ben tepki veremiyorum herkes yoluna gidiyor ama ben takmıyorum
    2 kişi birbirine bakıyor sonra ben kendi yoluma o kendi yoluna gidiyor işte boşver avantaja filan çevirme ego kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Sokakta gördüğün insanların yanına gidip tanışmak ne kadar yakışıklı vs olursan ol riskli biraz.Sonuçta sadece dış görünüşe göre beğendiğin birinin yanına gidiyorsun.Ama mesela bazı şans anları olabilir mesela avm'de alışveriş yaparken,kahve alırken tarzında.

Genelde sokaktaki kızların yanına gitmek kolay bir şey değil,illa böyle bişey yapıcam diyorsan git ama seni çok beğendim vs diye zırvalama baştan kaybedersin,napıyosun nereye gidiyosun tarzında ayaküstü herkesle konuşabileceğin muhabbete gir.

Hocam haklısınız size katılıyorum sokakta tanışmak riskli zaten ilk onlar bana baktı bu yazdığım konuşmalarını duyduktan sonra düşündüm acaba bu tür bir şansım varken değerlendir semmi diye

Zaten eğer muhabbete girersem sizin de dediğiniz gibi hemen kıza çok güzelsin,seni beğendim falan demem sıradan muhabbetler kurmaya çalışırım ama konu da da belirttiğim gibi kızlar beni beğenmesine rağmen ben çok utangaç ve asosyal bir insanım bu durumu nasıl yenerim sıradan muhabbetler nasıl öurabilirim bilemiyorum sanırım siz benden daha iyi durumdasınız ben nasıl konuşacağımı bilmiyorum tavsiye verebilirseniz bu konularda sevinirim teşekkür ederim yorumunuz için

• çin ejderhası Ç kullanıcısına yanıt
    Şu an üni 2'deyim tipim bu yaz oturmaya başladı,lisedeyken falan yani kızlar tarafından pek beğenilen biri değildim açıkçası ama kızlarla aram iyiydi yine de.Misal şu an okula gittiğimde falan genelde herkes selam veriyo,napıyosun vs diye konuşuyor zaten.Eğer derdin tanımadığın kişilerle konuşmaksa bunu üstüne giderek yenebilirsin.Örneğin başta amcalarla falan muhabbet kur öyle öyle alışırsın zaten.

Mesela ben daha önce 2-3 kere falan gidip tanışmak istemiştim.Gerçi sonrasında pek bişey gelişmemişti.Bi tanesinde örneğin 2 sene önce metroda bi kız görmüştüm kadıköyde indi,dedim gidip konuşucam ne kaybederim falan,gittim tanışmak istedim de ismin ne,instagram kullanıyosan kullanıcı adını versene demiştim,kız da vermişti takipleşmiştik konuştuk 1 hafta falan ama bir şey olmadı.Kısaca kötü bir şey olmuyor aksine özgüvenini arttırmada önemli bir etken.Ki gittiğinde de ters tepki vermiyo kızların çoğu.Tipin de iyiyse özellikle ters tepki alıcağını pek düşünmüyorum,kızlar kezban değilse(dış görünüşe takılmamak gerek normalde ama sonuçta dışardayken düzgün giyinmiş,düzgün tipli kişilerin alıcağı tepki,bunların zıttına göre daha olumlu olacaktır)

Hoş ben de sevgili bulma konusunda başarılı bir insan değilim açıkçası,çevremde,sınıfımda falan güzel kız yok şansıma.

• Yemin ediyorum aynı durumdayız,resmen kızlar gözlerimin içine bakıp gel konuşalım diyor da utangaçlıktan gitmiyorum.Cidden bıktım artık ya bizim ne eksiğimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Şu an üni 2'deyim tipim bu yaz oturmaya başladı,lisedeyken falan yani kızlar tarafından pek beğenilen biri değildim açıkçası ama kızlarla aram iyiydi yine de.Misal şu an okula gittiğimde falan genelde herkes selam veriyo,napıyosun vs diye konuşuyor zaten.Eğer derdin tanımadığın kişilerle konuşmaksa bunu üstüne giderek yenebilirsin.Örneğin başta amcalarla falan muhabbet kur öyle öyle alışırsın zaten.

Mesela ben daha önce 2-3 kere falan gidip tanışmak istemiştim.Gerçi sonrasında pek bişey gelişmemişti.Bi tanesinde örneğin 2 sene önce metroda bi kız görmüştüm kadıköyde indi,dedim gidip konuşucam ne kaybederim falan,gittim tanışmak istedim de ismin ne,instagram kullanıyosan kullanıcı adını versene demiştim,kız da vermişti takipleşmiştik konuştuk 1 hafta falan ama bir şey olmadı.Kısaca kötü bir şey olmuyor aksine özgüvenini arttırmada önemli bir etken.Ki gittiğinde de ters tepki vermiyo kızların çoğu.Tipin de iyiyse özellikle ters tepki alıcağını pek düşünmüyorum,kızlar kezban değilse(dış görünüşe takılmamak gerek normalde ama sonuçta dışardayken düzgün giyinmiş,düzgün tipli kişilerin alıcağı tepki,bunların zıttına göre daha olumlu olacaktır)

Hoş ben de sevgili bulma konusunda başarılı bir insan değilim açıkçası,çevremde,sınıfımda falan güzel kız yok şansıma.

Hocam çok teşekkür ederim yardımınız için ben kendimi bildim bileli utangaç ve asosyal biriyim tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok teşekkürler bana biraz cesaret verdiniz yavaş yavaş bu verdiğiniz taktikleri denemeye çalışacağım hiç kız arkadaş edinmedim ama kızlar madem bana bakıyor bir defa denemeyi düşünüyorum bende sizin gibi düşünüyorum sonuçta oda insan en fazla istemediğini belirtir biter utanmamaya çalışacağım bana bakan olunca benimde hoşuma giderse gidip konuşmayı deneyeceğim

• nerde yasiyorsun?

• No SS No Güven

• Hocam aslında şehin pek bir önemi yok bu tür durumlarda

No ss no güven felsefesine saygı duyuyorum ama ifşa da olmak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.