Şimdi Ara

Kızlar bana bakıyor,kesiyor,yazıyor artık ne diyorsanız EDİT: Özet geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Yemin ediyorum aynı durumdayız,resmen kızlar gözlerimin içine bakıp gel konuşalım diyor da utangaçlıktan gitmiyorum.Cidden bıktım artık ya bizim ne eksiğimiz var.

Katılıyorum hocam ikimizde aynı durumdayız aslında bizim tek eksiğimiz utangaçlık ve asosyallik sanırım bir türlü konuşamıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/kiz-arkadasim-dogum-gununde-aldigim-hediyeyi-begenmedi-500-kavga-ettik-nasil-gonlunu-alirim-ssli--117043716#117043716

İlgi çekmeye çalışan ergenin birisin, muhtemelen tipin de yok kendini böyle boş fantezilerle avutup duruyorsun.
  • Sen baktığını sanıyorsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

https://forum.donanimhaber.com/kiz-arkadasim-dogum-gununde-aldigim-hediyeyi-begenmedi-500-kavga-ettik-nasil-gonlunu-alirim-ssli--117043716#117043716

İlgi çekmeye çalışan ergenin birisin, muhtemelen tipin de yok kendini böyle boş fantezilerle avutup duruyorsun.

20 yaşında olduğumu ilk sayfada belirtmiştim

o link verdiğin konuya gelirsek 2015 den beri forumda csb yazıyordum sadece bir süre ara verdim ama şimdi artık forumda takılmaya tekrar başladım belki csb yazmaya devam ederim şuanlık devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum

Tip konusuna gelirsek ifşa olmak istemediğim için ss atmıyorum ben dediğim gibi hiç arkadaşım olmadığı için konuyu buraya açtım tabiki inanıp inanmamak sizin elinizde size saygı duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ss miğfer

Sen baktığını sanıyorsundur

Hocam aslında sade bakma durumu olsa bende öyle sanırkm ama konuda yazdığım koşmaları da bizzat kendi kulağımla duyduğum için emin oldum zaten o sırada da orada bir tek ben vardım Zaten sonra da gözgöze geldik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.