Şimdi Ara

Kızlar Göğsü Kıllı Erkek Sever mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev arkadaşım çok kıllı ve tutturmuş "Kızlar döşü (göğsü) kıllı sever" diye. Soruyorum hangi kız dedi sana bunu birkaç kız söyledi diyor. Hangi kızlar diyorum isim vermiyor? Bense kabul etmiyorum ve itici olduğunu düşünüyorum. Bir erkeğin göğsü hafif tüylüyse sorun yok ama bütün göğüs kafesi kıllardan simsiyah olmuşsa bence çok kötü görünür.

Siz ne düşünüyorsunuz yorumlarınız neler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızlar Göğsü Kıllı Erkek Sever mi?

Göğüs kıllarının çekicilik algısında oynadığı rol karmaşık bir konudur ve kişisel tercihlere göre değişebilir. Bazı kadınlar göğsü kıllı erkekleri çekici bulabilirken, diğerleri bu özelliği daha az çekici bulabilir.

Çalışmalar, göğüs kıllarının erkeklerde testosteron seviyelerinin bir göstergesi olabileceğini öne sürmüştür. Bu nedenle bazı kadınlar, göğüs kıllarını gücün ve erkekliğin bir işareti olarak görebilir.

Öte yandan, bazı kadınlar göğüs kıllarını daha az çekici bulabilir çünkü bu özellik onlarda kaba veya dağınık bir görünüm uyandırabilir. Ayrıca göğüs kılları ter ve koku biriktirebilir, bu da bazı kadınlar için hoş olmayabilir.

Sonuçta, göğsü kıllı erkekleri çekici bulup bulmadıkları sorusunun cevabı kişiden kişiye değişir. Çekicilik öznel bir kavramdır ve farklı faktörlerden etkilenebilir.

Önemli Not: Bu metin, yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Kişisel görüş belirtmemekte veya bir görüşü desteklememektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kızlar Göğsü Kıllı Erkek Sever mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

"Merhaba Beyefendi, çok çekicisiniz, telefon numaranızı verir misiniz?" diyen var mı bu abiye? Tecrübesi olan var mı gençler?
  • Fato aney sever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nesrin cavazademidir nedir osever
  • Arkadaşın seni kekliyor . Kadınlar ne kılsız bir erkek nede yoğun kıllara sahip erkek istemezler . Kılsız erkek erkeksi olmaz , kıllı erkekte sağlıklı görünmez ve kadınlar en sagliklisini ararlar

• Hafif kıl severler.Hiç kıl sevmeyende var.Aptalca bir genelleme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkeklerin de kadinlarin da hoslandigi tipler kisiden kisiye cok degisiyor. Killi seven var sevmeyen var, sakalsiz erkek olmaz diyen var sadece sinek kaydi seven var, iri seven var ince seven var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Erkeklerin de kadinlarin da hoslandigi tipler kisiden kisiye cok degisiyor. Killi seven var sevmeyen var, sakalsiz erkek olmaz diyen var sadece sinek kaydi seven var, iri seven var ince seven var.
    Aynısını bende söyledim ama bizimki tutturmuş işte

• Her malın bir alıcısı vardır.
  • Kas yoksa tüyleri almanın pek bir anlamı olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.