Bildirim
Kızlar Hiç Sandığım Gibi Değilmiş [SS'li] (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kırın, kırın canınız sağolsun kırın! Siz tabakları kıradurun ben de kuzu sandığına, şey aman canım sandık dolmasına, Allah kahretsin kuzu sandık dolmasına bir bakıp geleyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 26 Kasım 2018; 12:34:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim ben bunu nasıl hafızamdan silebilirim. -
İnsanların sandıgı gibi biri degilim diye düşünüyordum dogru düşünüyormuşum
koskoca altın çuvalını kaybetti kosnükler :)
Allah rahmet eylesin büyük ustaya -
-
Güldüm mü ? Güldüm. -
Simdi düsup bayilazammm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam hiç değilsiniz, siz baya baya foruma girip konulara yazı yazabiliyorsunuz.. Benim sandığım bırakın forumu, bizim kapıdan bile girmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: FollowTheLight
İnsanların sandıgı gibi biri degilim diye düşünüyordum dogru düşünüyormuşum -
Sandıkta ne oldu ki bu güne kadar...
... sandığımızın dışında rezil ötesi işler -
sandığına koymak istiyorum müsait mi acaba . -
Sandıkmadıklarımızdan mısınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de Brezilya'dan klima aldım, evde Latin rüzgarları esiyor. tavsiye ederim -
bakın herkes bas bas bağırıyor, öyle eski meski diyip sakın sandıklarınızı terketmeyin -
asdfasdf yaa bu nedir arkadaş, yaratıcılıkta forum çığır açtı uzun zamandır özlediğimiz eski efsane konular tadında konu :)quote:
Orijinalden alıntı: Revenque
bakın herkes bas bas bağırıyor, öyle eski meski diyip sakın sandıklarınızı terketmeyin
-
yaaa ahahahahahahahquote:
Orijinalden alıntı: Revenque
bakın herkes bas bas bağırıyor, öyle eski meski diyip sakın sandıklarınızı terketmeyin
hocam beni aldattığı için ben sandığımı terketmiştim 2 sene önce. Ne yapsam barışır benimle?
-
Bu nasıl konu hiç sandığım gibi değil,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmm, o sandığa hafif bir zımpara, hasar ve deliklere ince talaş + tutkal karıştırıp macun, sonra yarı mat vernik veya gomalak cila, güzel olur. -
Bir adana limanı değil ama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X