ya takmadım aslında sağlık düşünüyodum ama sıralamam 27.900lerde eczacılık falan da zor.yine yazıcam o ayrı ama eczacılık ve ftrden başka bi düzgün iş yok. diyetetik de çok iyi değil açıkçası. ben de gazi inşaat diyodum ama soğudum iyi yorumlar duymadım. okul çok mu kötü gerçekten
okulla alakası yok bizim okulda verilen eğitim çoğu orta düzey üniversiteden daha iyidir emin olabilirsin. ancak mühendislikte iş yok. yani okuman bile şart değil inşaat sektöründen para kazanman için. demek istediğim eğer rahat, stressiz, patronsuz bir şekilde para kazanmak istiyorsan sağlık alanlarına yönel diyetetik iş imkanı en sağlam mesleklerden biridir bak iyi araştır.
kovaladımsevdiğimi
kullanıcısına yanıt
of ya napayım olmadı diyetetik. ama çok mezun var korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kızıl şeytan
of ya napayım olmadı diyetetik. ama çok mezun var korkuyorum
diyetetikte çok mezun yok ki hatta bakarsan okulların kontenjanları çok düşük her üniversitede yok diyetetik. iyi araştır
quote:
Orijinalden alıntı: udmösg
Kardeşim sen nerden biliyorsun iki dil öğrenmenin tıp okumaktan daha zor olduğunu. Tıp mı okuyorsun ?
biliyorum biçok tıp okuyan arkadaşım var tıp çok abartılıyor o kadar zor değil diyolar. zor ama abartıldığı kadar hiç değil
kovaladımsevdiğimi
kullanıcısına yanıt
evet daha önce bakmıştım çok yok aslında ama birileri kafamı karıştırdı:(
ben kızlara uygun bir meslek olduğunu düşünmüyorum. ama iş imkanı en fazla olan mühendslklerden biri sonucta.secip secmemek sana kalmıs.
kız sayısı bayağı azdır evet.100 kişilik bir inşaat muhendsliği sınıfında 3 kız vardı mesela.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme