Şimdi Ara

KIZLAR İÇİN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ NASILL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ofiste falan çalışmıyolar mı genelde. yoksa şantiyede mi daha çok:( ayrıca güzel bi meslek mi bulunur mu rahat
    son olarak kız sayısı çok mu az

• tanıdığım bütün mühendisler alanda çalıştıklarını söylüyorlar
  • RobertKnepperLoL kullanıcısına yanıt
    nette gördüm bir sürü ofiste falan da çalışıyomuş alana çok inilmiyomuş diye:/ neyse teşekkür ederim
  • Mimarlar daha fazla ofis calışıyo galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem ofisten çıkmayacaksınız ne diye inşaat mühendisliği düşünüyorsunuz anlamıyorum. Birisi makine mühendisliği yazar ben makine yağını ellemem der ulan ofisten çıkmayacak oturacaksanız sekreter olun. Patron performansı beğenirse inşaat mühendisinden çok daha hızlı yükselirsiniz.

• kızıl şeytan kullanıcısına yanıt
    sen kızsın ya inşaat mühendisliği kızlara göre değil. gidip sağlık alanlarını seç. yemin ediyorum kız olsam tıp, diş, eczacılık, ftr, beslenme yazardım. puanım tutmuyorsa biraz daha kasardım. neyse inşaat mühendisliği 1 sınıfı bitirdim ve tıp için sınava hazırlanmaya karar verdim bu sene. iş imkanları artan kontenjanlarla birlikte bokuma benzedi aynı. garanti iş yok kendini geliştiremez isen ya asgari maas yada işsizlik sorunu ile karşılaşıyoruz en iyisi ben tıp kazanayım kendini geliştir geliştirme mezun olunca 5binle garanti iş. tıp sen çok yaşa canım feda olsun sana. umarım anlatabildim
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    ben ofisten çıkmam demedim ama sürekli şantiyede gezilecekse hayatta yazmam. yılda 3-4 kere gitsem neyse ama çok gidemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    bu 2.senem bi daha kalamam. eczacılık ve ftrden sonra inşaat yazarım belki. kızlara uygun endüstri ve kimya müh. falan var bilmiyorum onlar nasıl. ama ben bu bölümü seviyorum aslında bi elektrik elektornik ya da bilgisayardan daha iyi. ölmeyen bi meslek 2 yabancı dil bilsen ohoo
  • up
    bak sakın kimya müh. ve endüstri yazma iş imkanları en kötü iki mühendisliği yazdın. seni uyarıyorum abin yasındayım beni dinle kimya müh ve endüstri sakın yazma sakın. sonra çok hatırlarsın inan inşaat daha iyi kalıyor. ama bu demek değildir ki git inşaat oku. hemşireliğe nasıl bakıyorsun? bide 2 yabancı dil bilsen ohoo falan demişsin
    1- yabancı dil öğrenmek öyle kolay değil git ygs/lys hazırlanıp tıp oku inan daha kolay
    2- zaten 2 dil bildikten sonra yemişim üniversiteyi okumaya gerek yok iyi maaşla iyi yerlerde iş bulursun çok rahat
    3- madem 2 dil öğrenecen neden inşaat mühendisi oluyon gidip çevirmen ol. bir çevirmenin aldığı maaş çoğu mühendisin aldığı parayı 3'e katlar
    işte benim de içime çok sinmedi o ikisi. tamam elektrik elektorink nasıl ya da bilgisayar hangisi daha iyi. okul ingilizce öğretiyo ya bide üstüne dil kursuna gitsem?(mezun olunca) o 2.dili süper bilmeme gerek orta düzey olsa yeter gibi
    Kardeşim sen nerden biliyorsun iki dil öğrenmenin tıp okumaktan daha zor olduğunu. Tıp mı okuyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayata çok toz pembe ve feminen bakıyorsunuz Dil kursları yeteri kadar öğretemiyor. Ayrıca klasik ve orta düzey bir mühendislik fakültesinde ne kadar ingilizce öğretilir o da çok muğlak. %100 ingilizce bölümlerde ancak öğrenebilirsiniz.

mühendis olmaya takmışın sen ama ilerde çok pişman olacaksın. ee neredeyse en zor mühendislik arkadaşım okuyor derslerini gördükçe çocuğa burs veresim geliyor. bilgisayar mühendisliği desen işsiz sayısı en çok olan mühendislik bilgisayar mühendisliğidir tamamiyle bir bataklıktır bilgisayar mühendisliği. ee hiç mi yok söyle iş imkanı iyi olan mühendislik. evet hiç yok sadece iş imkanı diğerinden daha az kötü olan mühendislik var oda bence inşaattır. sonuç olarak aslında mühendislik çok güzel bir meslek yani öyle herkesin yapacağı meslek değil ancak türkiye sınırları içerisinde mühendislik ülkenin en rezil rüsva mesleğidir. çünkü ilkokul mezunu bir adam bile mühendistir bizim ülkede. diploması yoktur ama sorsan mühendis olarak şu firmada çalışıyorum der. kızım evladım güzelim kendini yakma bak ilerde hatırlarsın bu yazdıklarımı ben bir bok yeyip yazdım çok pişmanım ama bu sene inşallah kendimi kurtaracağım bu bok kuyusundan. bu arada gazi üniversitesinde okuyorum merak edenler için. seneye inşallah ankara üniversitesi tıp istiyorum bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Morozevich

Hayata çok toz pembe ve feminen bakıyorsunuz Dil kursları yeteri kadar öğretemiyor. Ayrıca klasik ve orta düzey bir mühendislik fakültesinde ne kadar ingilizce öğretilir o da çok muğlak. %100 ingilizce bölümlerde ancak öğrenebilirsiniz.

%100 ing düşünüyorum zaten. ayrıca orta düzey olsun dil kursları. ben zaten 2. yabancı dili süper bi şekilde öğrenmek istemiyorum
  • mba yap sonrasında yönetici olursun
  • yüzde yüz ingilizce bölümlerinde ingilizce öğrenmen çok zor, ben okuyorum oradan biliyorum
    ya takmadım aslında sağlık düşünüyodum ama sıralamam 27.900lerde eczacılık falan da zor.yine yazıcam o ayrı ama eczacılık ve ftrden başka bi düzgün iş yok. diyetetik de çok iyi değil açıkçası. ben de gazi inşaat diyodum ama soğudum iyi yorumlar duymadım. okul çok mu kötü gerçekten
  • Biraz da neresi tutar ona bağlı. İyi bir üni olmalı.

• nfü kullanıcısına yanıt
    gazi diycem ama pek iyi yorum yok ora için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.