Şimdi Ara

marmara endüstri mühendisliğini nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, 32,067 sıralama yaptım. Diş ya da ie yazmayı düşünüyorum.Bu sıralamada da en mantıklı Hacettepe ie ya da Marmara ie oluyor. Hacettepenin geleceğini düşünmüyorum. Marmara da 33k ile kapatmış onun gelme ihtimali daha yüksek.

Şimdi soruma geleyim, Samsun'da yaşıyorum ve İstanbul'un maddi açıdan beni zorlayacağını düşündüm. KYK çıksa bir nebze rahat olabileceğimi düşünüyorum. Yurt imkanları vs nasıldır?

Ayrıca bu sıralamada sizce diş mi daha mantıklı olur yoksa endüstri mi? Fikirleriniz benim için önemli teşekkürler şimdiden :))

• Daha garanti takılmak istiyorsan diş yaz. Memur olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 17 Ağustos 2021; 20:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    daha garanti takılmak istiyorsan kadıköy bomonti filtresiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok garanti iş istiyorsanız ostim yazın direkt sanayi

• Endüstri mühendisliği kulübü çok aktif ve iyi yerlere gelen mezunları var. Fakat bu bölümde ağzının biraz laf yapıyor olması lazım sanırım. Çok teknik bir bölüm değil anladığım kadarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim okuldan mezun bi abi burayı bitirdi şuan bir şirkette pazarlama müdür yardımcısı olarak çalışıyor, iyi bir konumda bunu söyleyebilirim bir tek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.