ilgi, huzur, dürüstlük isterler! (kendini beğenmiş, burnu daha doğrusu başka bi tarafları havada olanlar hariççç!!!)
gülüom ama ağzımla deil...
benim yazımıda bi tarafınla okuduğun çok belli oluo bu cewaptan
Arkadaşlar kim nederse desin bütün kızlar para ister..Nekadar tipsiz olsan bile eğer paran varsa bütün kızlar kçının dibindedir..Çok samimi olduğum 2-3 tane kız arkadaşım var çıktıkları erkeklerin resimlerini falan gösteriyolar birbirlerine ve dalga geçiyolar...Soruyorum bazen onlara ulan diyom bi insan sırf parası var diye bu kadar tipsiz birisiyle çıkarmı diye falan ....Napalım diyo sefil biriyle çıkıp parklarda ele ele simitmi yiyelim diyolar....Ya bak diyorum böle parası olan bi insan sizinle bi tek faydalanmak için çıkar diyorum ....Evet biliyoruz diyolar... Ne b.k yiyosanız yiyin diyorum yani
cok yanlıs dusunuyosunuz ben bı kız olarak yemın ederım bı erkegın parası varmıs yada yokmus hıc onemlı deıl ya kızları surundureceksınız deger vermıyomus gıbı gosterceksınız ayda yılda bı guzel soz soyluyceksınız bu tum kızlar ıcın gecerlı olmayabılır ama genellıkle oyledır hatta kendımden de ornek verebılırım bı erkek arkadasım vardı ya tatlı soz cok deger vermeler ama bunlar bı sure sonra sıkmaya baslıyo ayrıldık sonra en son cıktıgım cocukla tanıstık sevıyodu ama bellı etmıyodu anlayacagınız pesınde surunduruyo ayrıldık ve hala sevıyorum kızlara boylelerı yarıyo paraymıs pulmus onemlı deıl tabı bu bazı kızlar ıcın gecerlı deıl
valla ben bu kıza öle yapsam ztn ayrıldık yüzüme doru düzgün bakmıo, tamamiyle muhabbeti keser
kızı kendine aşık edebildikten sonra bazı arkadaşlarında dedeği gibi tutulsan bile kıza pek fazla yüz vermicenki değerin anlaşılsın gerçekten çok işe yarıyo.. ne kadar değer verirsen o kadar ağzına ederler felsefesi yani
onlar düşünsün abi biraz ya neden hep biz düşünüyoruzki onlar çeksin kahrımızı birazda
Limitsiz kredi kartı ister
quote:
Orjinalden alıntı: okeyn
insan yerine koymıycan anca öle
kırpaçlıycaksın...
takmıycaksın kızı cool takılıcaksın peşinde asla koşmıycaksın
quote:
Orjinalden alıntı: daledondale
kısaca kadınlar bilgisayara benzer ve tüyolar veriyom size >*.-ikisi de devamli sorun cikartir ve sorunu halletmeniz saatlerinizi hatta >bazen gunlerinizi alir. > >*.ikisi de elektrik almak ister. > >*.ikisi de hicbir sey yapmiyormus gibi gozukse de arkaplanda kullanicidan >habersiz bir cok is yuruturler. > >*.ne kadar cok paraniz varsa o kadar iyi "donanim"lisina sahip olursunuz. > >*.ikisinin de durup dururken niye bozuldugunu anlamazsiniz > >*.ikiside aliskanlik yaratir.. > >*.verim almak icin ikisine de nazik davranmak gerekir > >*.ne kadar iyisini alirsaniz alin, 2-3 sene sonra daha iyisi cikacagindan >degistirmeniz gerekir. > >*.ikisi de erkekler icin olmazsa olmazdir. > >*.ikisini de ne kadar iyi kullanirsaniz kullanin sac bas yoldurtan >cins!lerdir. > > >*.parmaklarinizi dogru kullandiginizda her ikisinden de guzel tepkiler >alirsiniz > >*.ikisi de zaman zaman error verebilir > >*.ikiside hassastir,sagi solu pek belli degildir. > >*.ikisi de bozuldugunda dediginiz hicbirseyi yapmazlar. > >*.ikisinin de bellekleri inanilmaz gucludur. dolayisiyla dikket etmek >gerekir. > >*.ikisinin de baskalari tarafindan kurcalanmasi sevilmez
süper yazmışın adamım
haklısınız ama bütün kızlar aynı diğil üstelik kızlar pek bişey istemez ama siz.... .....neyse
kızlar iş lafa gelince iç güzelliğinden bahseder erkeklerse genelde dış güzellikten bahsederler ama sonuçta erkekler kızın şahsına bakarken kızlar erkeklerin şahsı dışındaki şeylere bakarlar sonrada vay aldattıydı vay dövdüydü vay yağmur vay bulut
quote:
Orjinalden alıntı: LaZy_YkAl
haklısınız ama bütün kızlar aynı diğil üstelik kızlar pek bişey istemez ama siz.... .....neyse
evt biz ... ???
Sadece Para İster
quote:
Orjinalden alıntı: LonelyTurk
quote:
evt biz ... ???
BİLEMİYORUM YANİİ
quote:
quote:
quote:
evt biz ... ???
BİLEMİYORUM YANİİ
niye sölüyon ozman
quote:
Orjinalden alıntı: JR.IVORY
quote:
quote:
quote:
evt biz ... ???
BİLEMİYORUM YANİİ
niye sölüyon ozman
1.si bence muahaha lık bişey yok 2.si bilemiyorum yani derken bilmediğimi kastetmedim anlamıyosan senin sorunun
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
evt biz ... ???
BİLEMİYORUM YANİİ
niye sölüyon ozman
1.si bence muahaha lık bişey yok 2.si bilemiyorum yani derken bilmediğimi kastetmedim anlamıyosan senin sorunun
e o zaman söyle
hande_neve katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: hande_nev
quote:
Orjinalden alıntı: manyetico
quote:
Orjinalden alıntı: hande_nev
ilgi, huzur, dürüstlük isterler! (kendini beğenmiş, burnu daha doğrusu başka bi tarafları havada olanlar hariççç!!!)
gülüom ama ağzımla deil...
benim yazımıda bi tarafınla okuduğun çok belli oluo bu cewaptan
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
evt biz ... ???
BİLEMİYORUM YANİİ
niye sölüyon ozman