Şimdi Ara

KIZLAR NE İSTER? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında coğunun dediği gibi parasına bakmazlar kızlar sadece ne giyer , hangi markaları alır, hangi yerlere takılır, arabası var mı. Ama asla paraya bakmazlar....
    Deneyimmmmmmmmmmm
    Birde tatli cadının dediği doğru duygularınızı belli etmemek en iisi o zaman daha degerli olursunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real1256

Aslında coğunun dediği gibi parasına bakmazlar kızlar sadece ne giyer , hangi markaları alır, hangi yerlere takılır, arabası var mı. Ama asla paraya bakmazlar....
    Deneyimmmmmmmmmmm
    Birde tatli cadının dediği doğru duygularınızı belli etmemek en iisi o zaman daha degerli olursunuz...

• kızlar ne ıster bılmem ama damla benı ıstemıyoo onu bılıyom bennnn...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farks

kızlar ne ıster bılmem ama damla benı ıstemıyoo onu bılıyom bennnn...

simge de beni istemio
  • benide herkes istiyo nabacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgut.benli

benide herkes istiyo nabacaz

istemekle olmuyor bu işler!
  • cevap verıormm..

surundurulmek ısterler..
  • Bu muhabbet uzar.
  • harırlarmısınız bilmem bi zamanlar biri bizi gözetliyo diye bir program vardı orada bir gün kızlar toplanmış konuşuyolardı evdeki iki erkekler arasındada bir çekişme vardı ama erkeklrden biri züppe fırlama (MELİH) bişey di diğeri ise tam efendi akıllı ( ERAY)bir insandı ve bayanlar konuşurken içlerinden birisi şöyle söyledi
    melih gezilip tozulcak bir tip eray ise evlenilcek bir tip dedi bu sadece bir örnekti anlycağınız avrad kısmının tamamı böle düşünüyo aman arkadaşlar dikkat sağılacak inek durumuna düşmeyelim
  • buna şahin k'nin iyi bir cevabi var.

görüyorum ki tek eksiginiz y.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsarsilmaz

buna şahin k'nin iyi bir cevabi var.

görüyorum ki tek eksiginiz y.

hasbinallahhhhh
  • Kızı K.pek yapıcan yoksa sen olursun
  • kizlar sadece dayak ister yaa
  • ==>==>==> bi çiçek alıyosun==> ==>==>==>

Hep böyle oluyor yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [DJ_KIRIK] -- 18 Şubat 2006 1:15:44 >

• kızların istedigini biz onlara söyleyerek istesek derhal bir yalancı tokat yeriz (her kız için demiyom)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaZy_YkAl

quote:

Orjinalden alıntı: LonelyTurk

quote:

Orjinalden alıntı: LaZy_YkAl

haklısınız ama bütün kızlar aynı diğil üstelik kızlar pek bişey istemez ama siz....
    .....neyse

evt biz ... ???

BİLEMİYORUM YANİİ

bence o bilemedigin şey neyse biz bir istiyosak siz dokuz istiyonuz (hemen terbiyesiz olarak anlamayın çekin lafı cevaba göre)

• evt meda i iftiharımız urfalı gelmiş , konunun gideceği yönü merak ediyorum
  • Sevdigini belli etmiceksin.Eger pesinden kosarsan hiç bir zaman yakalayamazsın.Ona ihtiyacın yokmus gibi,onun sana ihtiyacı varmıs gibi davran basarıya ulasırsın.Yok ben deliler gibi sevdigimi belli etcem dersen ertesi gün seni terk eder unutma
  • BUNU İSTERLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Şubat 2006 1:35:42 >
  • herşeyi istiyorlarki

ama en çok istedikleri şey gördüğüm kadarıyla acı çekmek hoşlarına gidiyor

@nihat yeni rutben hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.