Şimdi Ara

KIZLAR NEDEN BENLE İLETİŞİM KURMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SON 2 YILDIR KIZLARLA FAZLASIYLA İLGİLENİYORUM.SAKIN CİNSEL ANLAMDA SANMAYIN.BEN SADECE duygusal bişeyler istiyorum.ama nedense kızlardan yada bnden kaynaklanan bir durumdan dolayı bir türlü ikna edemiyorum.acaba çok mu ısrarcıyım yoksa bende mi bişey war diye düşünüyorum.kızların yanına gitiğimde fazlasıyla heyecanlanıyorum ve buda benm saçmalamama nden oluyor.arkadaşlar arasına çok eğlenceli birisi olduğum halde bu yönümü kızlara bir türlü gösteremiyorum.amaç sadece onları güldürmek diil tabii,ama bn gerçektn kendimi son günlerde bu konuyla ilgili ii hissetmiyorm.acaba çok mu alaturkayım.çünkü dün bikıza "senin gibi bikızla konuşmak her kula nasip olmaz"dedm ve kız dalga geçer gibi güldü.bu arada dünyada kız yokmuş gibi kızı bıktırana kadar ısrar ediyorum.sizce ne yapmalıyım.yorumlarınız benm için çok değerlidir.bi arakadaş tavsiye etti ve bu forumda bu konuda gerçekten tecrübeli insanlar olduğuna inanıyorum ve onlardan yardım bekliyorum

teşekkürler

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]
    quote:

sana tek cümle sölicem bu bütün aşk hayatın boyunca uygulaman gereken bir cümle olucak
    KAÇAN KOVALANIR
    haklısın ama biyol gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertocarlos -- 11 Haziran 2005, 15:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertocarlos

quote:

sana tek cümle sölicem bu bütün aşk hayatın boyunca uygulaman gereken bir cümle olucak
    KAÇAN KOVALANIR
    haklısın ama biyol gösterin

Alıntıları Göster
    kaçmaya çalışırsa .edebatını göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski_toprak

Alıntıları Göster
    Bu konudaki düsturun şu olsun:

"Kızlar gölge gibidir,kovalarsan kaçarlar
    kaçarsan kovalarlar"

;)

Bi de kız işlerini çok büyütme,devlet meselesi haline getirme... Oluruna bırak... Sevgilim yoksa bu hayat boş triplerine asla girme...Girersen ne kız arkadaşın olur ne de hayattan zevk alabilirsin... vs. vs.

• Haklısınız ama ben daha somut öneriler rica ediyorum.Bu cevaplar benim istediğim türden değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertocarlos

Haklısınız ama ben daha somut öneriler rica ediyorum.Bu cevaplar benim istediğim türden değil
    ya abicim daha nası anlatalım... KIZLARA YÜZ VERME...

Sen kızlara tutupta "senin gibi bikızla konuşmak her kula nasip olmaz"" dersen HİÇ bi kız sana bakmaz...
    Kızlara yüz vermekten vazgeçççççç.... Zaten bizim türk kızlarının dötleri 3 metre havada...bi de böyle yaparsan hiç bi sonuca ulaşamazsın...

Bi de kızların yanında rahat ol...Eğer stres yapıyorsan çok fazla konuşmamaya çalış...Espri yapıp kızları güldüreyim diye kasarsan iyice *ıçarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: eski_toprak

Alıntıları Göster
    merak etme bende senin gibiyim.Bir zaman öncesine kadar bende çok ilgiliydim.Başımdan geçen acı bir olay benim ilk ve son maceram oldu. boşver fazla üzerinde durma sende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

merak etme bende senin gibiyim.Bir zaman öncesine kadar bende çok ilgiliydim.Başımdan geçen acı bir olay benim ilk ve son maceram oldu. boşver fazla üzerinde durma sende.

Alıntıları Göster
    bugüne kadar yaptıklarının tam tersini yapmayı dene

---ayrıca
    bahar, yaz derken millet kız delisi oluor
    En iisi kızlarla ilgili bi üst konu açılsın... orda genel problemler ve çözümleri ile ilgili yazılar olsun... DH üyelerinin sağlığı için

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

Alıntıları Göster
    Benim sana söyleyecegim şey Kızlara fazla Deyer verme
    Bir kıza onu sevdigini sürekli söyleme mümkün oldugunca az söyle
    Her istedigini yapma
    her istediginde yanına gitme kendini özlettir
    Sürekli hediy alıp onu şımartma
    Günde En fazla 10 mesaj cek telefonlada fazla konuşma
    Kavga edersen Alttan al Üstine fazla gitme
    asla Özel Günleri unutma
    Sakın Bİr kıza Fazla Kapılma

Seni Tekederse Sakın Kafana TAkma

• quote:

Orijinalden alıntı: aSSembLy

Benim sana söyleyecegim şey Kızlara fazla Deyer verme
    Bir kıza onu sevdigini sürekli söyleme mümkün oldugunca az söyle
    Her istedigini yapma
    her istediginde yanına gitme kendini özlettir
    Sürekli hediy alıp onu şımartma
    Günde En fazla 10 mesaj cek telefonlada fazla konuşma
    Kavga edersen Alttan al Üstine fazla gitme
    asla Özel Günleri unutma
    Sakın Bİr kıza Fazla Kapılma

Seni Tekederse Sakın Kafana TAkma

Alıntıları Göster
    Yahu iLk mesajında insan bu soruyu sorarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: serserfan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serserfan

dertli eleman .. derman aramak için forma girmiş... derede katlanmadan derman bulunmaz
    bizde cok biliyoz sankii

kelin merhemi olsa ...... ..

• quote:

Orijinalden alıntı: zargana

quote:

Orjinalden alıntı: serserfan

dertli eleman .. derman aramak için forma girmiş... derede katlanmadan derman bulunmaz
    bizde cok biliyoz sankii

kelin merhemi olsa ...... ..

Alıntıları Göster
    Şu kız meselesini Üst Konu yapsalarda,herkes derdine dermanı tek bir konuda bulsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Şu kız meselesini Üst Konu yapsalarda,herkes derdine dermanı tek bir konuda bulsa.

Alıntıları Göster
    allah size akıl fikir versin. uğraştığınız konuya bakın. robertocarlos kardeşim kız tavlamanın bi yöntemi olsaydı kursunu açarlardı. insanların hiç biri aynı kalıptan çıkmıyor. buradan yola çıkarak, kız tavlamak için başkası olmana gerek olmadığını anlayabilirsin. olduğun gibi davran güler yüzlü ol. ama hiç bir zaman abartma. zaten senden hoşlandıklarını belirtecek bir işaret verirler o zaman işi bitirdin demek. ama dediğim gibi hiç bir zaman abartma.

• quote:

sen onalarla gerçekten iletişim kurmaya çalıştığından emin misin?

iletişim kavramın nedir?,, çoğu erkek sempatik görüneyim derken itici olur mesela,
    hem sonra ısrarcı olmak sıkıcı olmaktır. çok heyecanlı olmanda öyle.

senin gib bir kızla tanışmak bilmem ne, ayak bunlar, çoğu kız yutmaz bunları, sen cinsel olarak değil desende, erkeklerin cinsellik öncesi yaptığı ayaklardır bunlar herkes bilir.

biraz soğukkanlı ol, ve samimi ol, nasılsan öyle ol. extradan kibar olmaya çalışma. ne bilim işte öle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: james_earl_cash

quote:

sen onalarla gerçekten iletişim kurmaya çalıştığından emin misin?

iletişim kavramın nedir?,, çoğu erkek sempatik görüneyim derken itici olur mesela,
    hem sonra ısrarcı olmak sıkıcı olmaktır. çok heyecanlı olmanda öyle.

senin gib bir kızla tanışmak bilmem ne, ayak bunlar, çoğu kız yutmaz bunları, sen cinsel olarak değil desende, erkeklerin cinsellik öncesi yaptığı ayaklardır bunlar herkes bilir.

biraz soğukkanlı ol, ve samimi ol, nasılsan öyle ol. extradan kibar olmaya çalışma. ne bilim işte öle...
    -kızların çok üzerine gitme
    -onları bıktırma
    -bulunduğun ortamda hoşlandığın biri varsa onunla ilgilen,
    -işe hergün farklı yollardan git.

• quote:

Orjinalden alıntı: robertocarlos

ARKADAŞLAR SON 2 YILDIR KIZLARLA FAZLASIYLA İLGİLENİYORUM.SAKIN CİNSEL ANLAMDA SANMAYIN.BEN SADECE duygusal bişeyler istiyorum.ama nedense kızlardan yada bnden kaynaklanan bir durumdan dolayı bir türlü ikna edemiyorum.acaba çok mu ısrarcıyım yoksa bende mi bişey war diye düşünüyorum.kızların yanına gitiğimde fazlasıyla heyecanlanıyorum ve buda benm saçmalamama nden oluyor.arkadaşlar arasına çok eğlenceli birisi olduğum halde bu yönümü kızlara bir türlü gösteremiyorum.amaç sadece onları güldürmek diil tabii,ama bn gerçektn kendimi son günlerde bu konuyla ilgili ii hissetmiyorm.acaba çok mu alaturkayım.çünkü dün bikıza "senin gibi bikızla konuşmak her kula nasip olmaz"dedm ve kız dalga geçer gibi güldü.bu arada dünyada kız yokmuş gibi kızı bıktırana kadar ısrar ediyorum.sizce ne yapmalıyım.yorumlarınız benm için çok değerlidir.bi arakadaş tavsiye etti ve bu forumda bu konuda gerçekten tecrübeli insanlar olduğuna inanıyorum ve onlardan yardım bekliyorum

teşekkürler

BENDE SENİN GİBİYDİM SONRA ULAN BU SALAKLARIN KARSISINDA NEDEN HEYECANLANIYRUM DEDİM KENDİMİ RAHAT BIRAKTIM TAKMADIM ONLARI.GERİSİ GELDİ.kaçan kovalanırmış bukadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: I ced Earth

quote:

Orjinalden alıntı: robertocarlos

ARKADAŞLAR SON 2 YILDIR KIZLARLA FAZLASIYLA İLGİLENİYORUM.SAKIN CİNSEL ANLAMDA SANMAYIN.BEN SADECE duygusal bişeyler istiyorum.ama nedense kızlardan yada bnden kaynaklanan bir durumdan dolayı bir türlü ikna edemiyorum.acaba çok mu ısrarcıyım yoksa bende mi bişey war diye düşünüyorum.kızların yanına gitiğimde fazlasıyla heyecanlanıyorum ve buda benm saçmalamama nden oluyor.arkadaşlar arasına çok eğlenceli birisi olduğum halde bu yönümü kızlara bir türlü gösteremiyorum.amaç sadece onları güldürmek diil tabii,ama bn gerçektn kendimi son günlerde bu konuyla ilgili ii hissetmiyorm.acaba çok mu alaturkayım.çünkü dün bikıza "senin gibi bikızla konuşmak her kula nasip olmaz"dedm ve kız dalga geçer gibi güldü.bu arada dünyada kız yokmuş gibi kızı bıktırana kadar ısrar ediyorum.sizce ne yapmalıyım.yorumlarınız benm için çok değerlidir.bi arakadaş tavsiye etti ve bu forumda bu konuda gerçekten tecrübeli insanlar olduğuna inanıyorum ve onlardan yardım bekliyorum

teşekkürler

BENDE SENİN GİBİYDİM SONRA ULAN BU SALAKLARIN KARSISINDA NEDEN HEYECANLANIYRUM DEDİM KENDİMİ RAHAT BIRAKTIM TAKMADIM ONLARI.GERİSİ GELDİ.kaçan kovalanırmış bukadar basit
    ARKADAŞIM TEK DİYECEĞİM SEN SEN OLDUKTAN SONRA MUTLAKA KIZ ARKADAŞIN OLUR

SADECE KENDİN OL...
    ERKEK ARKADAŞLARIYIN YANINDA NASILSAN ONLARIN YANINDADA ÖYLE DAVRAN...

• quote:

Orijinalden alıntı: YARENN

ARKADAŞIM TEK DİYECEĞİM SEN SEN OLDUKTAN SONRA MUTLAKA KIZ ARKADAŞIN OLUR

SADECE KENDİN OL...
    ERKEK ARKADAŞLARIYIN YANINDA NASILSAN ONLARIN YANINDADA ÖYLE DAVRAN...

Alıntıları Göster
    değerli kardeşim ticaretin yüzde doksanı cesarettir ama bakıyorum bizim erkeklerinde erkeliği üzerinde bu gün halbundaki kızların yanın da kedi gibi olurlar şaka şaka arkadaşlar alınmasın ama beyefndilikten vaz geçmeyin zaten günümüz kızları malesef bizim erkekleri solladılar erkeklerimiz kızlarımızdan daha efendi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.