Şimdi Ara

KIZLAR NEDEN BENLE İLETİŞİM KURMUYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki arkadaşlar bi hatunun bizden hoşlandığını nasıl anlayacaz?işaretleri nelerdir?(hoşlandığına yada hoşlanmadığına dair)
  • benimle ilgilenirlerken doğal olarak seninle ilgilenemezler.istersen soliim seninle ilgilensinler
  • kardeşim illa kız yapacam die kasarsan bi bok yapamazsin.akışına bırak olayı çırmalamaya gerek yok.
  • feyk bu feyk
  • Özürlü müsün?

Sen iletişim kur alla allaaaaa
  • bende senin gibi düşünüodm bi aralar 2 sene hiç kız akradaşım olmadı babam bile dalga geçiodu benimle ulan ben senin yaşındayken neler yapıyodum sen nası benim oğlumsun fln die sora bigün babamla yemekteyken dedi ki diyelim ki bi kızı beğendin git yanına konuş efendi gibi tanışabilirmiyiz die sor (tabi kızla bikaç göz temasın olursa daha ii olur ) alıcağın en kötü cvp ne olabilir ki? "hayır" dünyanın sonu değil ya dimi dedi.o konuşmadan 1 ay sonra 14 aydır birlikte olduğum kız arkadaşımla tanıştım

sen duygusal bi ilişki arıyorum demişsin eğer öle düşünüyosan ztn beğendiğin kızda efendi,adamakıllı bi kız olucaktır bence böle bi ilişkide en önemli şey dürüstlüktür beğendiğin kıza sakın atıp tutma yok bundan önce çok kızla çıktım,ben her haftasonu reina ya giderim bilmem ne yada dışarı çıkarsanız öle bi şişe absolut açtırıyım kızı etkiliyim fln sakın sakın direk soğur kız senden bu tarz kızlar böle şeylere hiç bakmazlar sen bunlarla sadece kaşarları etkilersin onlarında sana hiçbi faydası olmaz sadece zararı olur.sen sadece ve sadece kendin gibi ol efendiliği,kibarlığı,centilmenliği elden bırakma kıza güven ver yani kendini tanıt önce ilk başlarda ondan hiçbişey bekleme çünkü o seni tanıdıkça açılıcaktır bide şöle bi söz var ve ben çok inanıyorum "erkekler beğendikleri kıza aşık olurlar,kızlar ise aşık oldukları erkeği beğenirler" ve bir başka önemli şey ise sabırdır hiç bi zaman kızı sıkıştırma,zorlama ztn olucağı varsa olur.eğer kızı çok beğenip aşık olduysan ztn kendi yaptıklarına bile şaşırıcaksın düşünüceksin sonra ben bunları nası yapıyorum diye

• DESTEK VE ÖNERİLERİNİ GÖNDEREN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.BEN MESAJI ALDIM.İŞİN ÖZETİ "KENDİN GİBİ OL,KIZLARI FAZLA TAKMA VE HİÇBİR KIZLA HEMEN SEVGİLİ AYAKLARINA YATMA"OLUYOR GALİBA.YANLIZ "NİYE BU İŞLERİ FAZLA KAFANA TAKIYOSUN" DİYEN ARKADAŞLARA TEESSÜF EDERİM.BENCE KIZLARSIZ HAYATIN BİR ANLAMI YOK EĞER BÖYLE OLMASAYDI ALLAH HAVVA ANNEMİZİ YARATMAZDI.TESPİT VE ÖNERİLERİNİZ BANA ÇOK İYİ GELDİ. BÜTÜN CEVAP YAZAN ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER AMA KIZLARIN GENEL PSİKOLOJİLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.