Şimdi Ara

Kızlar neden boyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun kantine gidiyom 3-4 kız yanımda kantinciye gevrek ayran verirmisin dedim yanımdaki kızlar bana bakıp guldu.Dalgamı gectiler anlamadım.Kızlar guldukten sonra yuzlerine baktım kafasını asagı egdi eline agzına koyup guldu.Hepsi ozguven patlaması yasamıs kendilerini ne sanıyolar anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koylu gibi gevrek dersen olucagi budur simit diceksin megaizmirkoylusu senii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü insanlara yukarıdan bakıp dalga geçmek erdem oldu da ondan evlat
  • onlara inat simit deme.gıcık oluyom bağıra bağıra konuşuyorlar artık zaten ne olduysa bunlara.ben 5.sınıfa falan giderken liseyi bilmiyorum ama benim okulum 8.sınıflar falan normaldi.ben 7.sınıfa geçtiğimde yani 3 sene önce falan kızlar bi erkekleşmeye erkeklerde bi m*llaşmaya başladı
  • Geeeevvreeeekkk boooooyyyyooooozzzz börek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun de bi snorlax geldi arkadaslarla cekirdek kola yaparken, dedi sigara varmi hayir dedik tahmin ettim o tip yok diyip gulerek gitti lan sigara icmenin ne havasi var hala cozemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Keepo

Bugun de bi snorlax geldi arkadaslarla cekirdek kola yaparken, dedi sigara varmi hayir dedik tahmin ettim o tip yok diyip gulerek gitti lan sigara icmenin ne havasi var hala cozemedim

Keko işte

• Keepo kullanıcısına yanıt
    gülerek gitmesine izin verdiyseniz sizde de sorun var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

gülerek gitmesine izin verdiyseniz sizde de sorun var hocam

Ya elin cirkin obezite kezbanina niye cevap vermekle ugrasayim takildigi grupta lesti zaten kalitesiz tipler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.