ya destek destek te nereye kadar istemiyorsanız ben bir daha bu foruma girmem olur biter ama bu feministlik niye tamam çok kibar değildim ama onunda o=elmayra söylediği pek kibar değil bu arada erkekler kızlardan dahada kıskanç bu böyle biline :)
mafidan bakma biz örgütleşmiyoruz burada ; ayrıca bunlar senin forumdan gitmen için sebep değildir.seni istemiyoruz diye birşey yok.
bir konuda haklısın "erkekler kızlardan daha kıskanç"
hakkaten haa eğlenios şunun şurasında ağız tadıylaa.hoş bi durum oldu ama burda .genelde kızlar birbirini pek sevmez.sevdik mi ne birbirimizi
ben kendimden biliyomda ondan ama kızlarında erkeklerden az kalır yanı yok yani ama liderlik bizde :)
quote:
Orjinalden alıntı: elmayra
hakkaten haa eğlenios şunun şurasında ağız tadıylaa.hoş bi durum oldu ama burda .genelde kızlar birbirini pek sevmez.sevdik mi ne birbirimizi
Burada durum farklı..Ben hepinizi sevdim (yanlış anlaşılmasın )
mafidan : evet bazen kızlarda yapar az biraz kıskançlık
izlem benide sevdinmi
al işte sevgi pötürcüğü olduk
pötürcük mü o ne demek ya
mafidan : evet (nikin bir garip olsa da) seni de sevmiş olayım hadi
elmayra : evet sevgi pötürcüğü oluverdik birden
beni sevmeyen olsünmü bu arada nicki değiştirmenin bir yolu varmı?
merhaba yeni bir üye olarak bu konuda yorumsuz kalmak istiyorum.ama ben çoooooooook kıskancım.
modlarla görüşüp , değiştirip mafiacık yapabilirsin mesela (daha sevimli görünürsün)
quote:
Orjinalden alıntı: mafidan
quote:
site yöneticilerine başvurursan sevinirim ....
gerçekten çok kıskançsan eşine eros giydirmezsin sen de
quote:
Orjinalden alıntı: gülgüzeli
merhaba yeni bir üye olarak bu konuda yorumsuz kalmak istiyorum.ama ben çoooooooook kıskancım.
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadas
modlarla görüşüp , değiştirip mafiacık yapabilirsin mesela (daha sevimli görünürsün)
bu haliyle de sevimli zaten dmi kızlar
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadas
quote:
Hoş düşünce..Seni de sevdim Arkada$ , hoşgeldin topiğe..
ben de seni sevdim Izlem , tanışabilir miyiz ... kanım kaynadı sana birden sanki