kız roswell biz senle bugün anlaşamıycaz.bu kadar mı yaratıcısınız die ben erkeklere diorm.aşkolsunnn
Kıskanmak Ve Kıskanılmak Çok Güzeldir iyiki Var Yoksa Ne Olurdu Dünyanın Hali?
Kızlar pardon geç kaldım Aslına bakarsanız burada grup kurmamıza gerek yok..İçten içten destekliyoruz zaten birbirimizi.. James , Roswell ,elmayra, Brcu ve tanımadığım bir kaç kız daha var :) Çok az kişiymişiz ya
Bilmem?
psikolojik
quote:
Orjinalden alıntı: Izlem
Kızlar pardon geç kaldım Aslına bakarsanız burada grup kurmamıza gerek yok..İçten içten destekliyoruz zaten birbirimizi.. James , Roswell ,elmayra, Brcu ve tanımadığım bir kaç kız daha var :) Çok az kişiymişiz ya
akarmerve, toprakdepp, wish10,l ütfiye, hhilal bunnar da bayan aslında çok var ama biz bilmiyos(yani ben biliyorum da diğer üyeler bilmiyo)
forumdaki tüm amazonları çağıralım bu topiğeee
o zaman sen çağır bnm çok işim var ben zaten burdayım
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
o zaman sen çağır bnm çok işim var ben zaten burdayım
YA NEDEN BÖYLE KENDİNİZİ NİYE İZOLE ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ BERABERCENE VOLTRANI OLUŞTURSAK DAHA İYİ OLAMZMI?:))
ehehe way akıllıma da bakk oldu mafidan
ya noldu voltran voltran voltran deriz berabercene
ya noldu voltran voltran voltran deriz berabercene
canına susadın sen
la napacan susasam nolcek
quote:
Orjinalden alıntı: mafidan
Destek de bu noktada başlıyor ve aramıza senin gibilerini neden kabul etmediğinizi anlaman lazım şimdi
elmayra ya böyle konuşma
abi sadece kızlar kıskanç deil ki bencee erkekler de kıskanç
quote:
Orjinalden alıntı: mafidan
sus biii
ya destek destek te nereye kadar istemiyorsanız ben bir daha bu foruma girmem olur biter ama bu feministlik niye tamam çok kibar değildim ama onunda o=elmayra söylediği pek kibar değil bu arada erkekler kızlardan dahada kıskanç bu böyle biline :)