Şimdi Ara

Kızlar resmen bana hesap ödetip kaçtı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.193
Cevap
96
Favori
485.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
832 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam helal olsun yalniz direk yapistirmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız görünce anında yanaşıyosunuz belki verir (kalbini) umuduyla onlar da bunu bilip yoluyor sizi işte.

Bir anımı anlatayım üniversitede 3 kız arkadaş vardı belki biriyle olur diye bunlarla takılıyodum. Dediler bi sabah kafeye gidelim dedim ok gidelim. 3 menemen 3 çay söyledik sonra kahveler geldi. Hesap ödicez arkamdan yavaş yavaş geliyolar çantalarında para arıyomuş gibi yapıyolar dedim ben öderim 55tl ödedim ama nasıl sinirliyim. O gündem sonra görüşmedim onlarla bi de utanmadan not istiyolar vermedim tabi.

Sonra bigün pek samimi olmadığın Yusuf diye arkadaş vardı. Dedi reis bi çay içelim şurda iyi dedim çayla börek yedik kalktık. Adam dedi illa ben ödeyecem altta kalır mıyım dedim ben ödicem, peki dedi 15tl ödedim çıktık. Ertesi gün yemeğe gidelim dedik kebabçıya gittik. Hesap geldi 50tl çocuk çıkardı cüzdanı ben öditcem olmaz dedi.

O kadar utandım ki aylarca uçkurum uğruna o kızlarla takıldığıma. O günden sonra hiçbir kızla samimi olmadım olmam da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 7 Şubat 2018; 20:37:45 >

• Eski manitamda bana böyle yapmıştı dövmüştüm

• csb sandım
  • Takipteyim hocam

• Csb değilse helal olsun hocam ben verin parami diyemezdim gerci baştan yedirmezdim zaten ama orası ayri tabi

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    iban attım
  • bu kızları belediye zehirlese arkasından ağlayan çıkmaz
  • arkadaşım mal mısın ? 53 lira niye hesap ödüyorsun ? orda ortamda kimse elini cebine atmadığında anlaman lazımdı. ama sen kızların büyüsüne kapılıp eve geldiğinde aklın başına gelmiş. geçmiş olsun ne dersen de alamazsın kızlardan parayı.
  • Mustafa0120 kullanıcısına yanıt
    Süper.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun ne diyelim
  • Erkeeeeeek

• Gaziosmanpasa universitesinde isletme mühendisliği bolumu yok

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    işletme mühendisliği okumadığına eminim kamu yönetimi tarzı bişey okuyor işletm alt dalı ama neden böyle girmiş bilmiyorum
  • resmen nitelikli dolandırıcılık ,geçmiş olsun hocam böyle kızların da babaları kerimcan durmaz gibi bir şey çıkar pek umutlanmayın derim
  • Kesin gerçektir bu.
  • Ben de bir kere aldandım ve 100 TL ödemek zorunda kaldım O gündür kuruş bile vermem hiçbir kıza 10 yıllık bakiyeyi tek günde harcadım
  • Kızlar resmen bana hesap ödetip kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa0120

işletme mühendisliği okumadığına eminim kamu yönetimi tarzı bişey okuyor işletm alt dalı ama neden böyle girmiş bilmiyorum

Kizin durust biri olmadigi ordan da belli. Tokata gidiyorsa hazirana kadar dönmez. Saniyorum okudugu yerde de aliskanlik etmis erkeklere hesap kitlemeyi

• Cebiniz çok dolu değilse hani para sıkıntın yoktur ya da sevgilin eşindir o zaman ödersin böyle bi durumda kitletmeyin kendinize.

Ben olsam parayı aramam haram olsun der geçerim bi dahada görüşmem 50 lira ne beni zengin eder ne fakir eder ha hakkını aramışsın söke söke alman iyi bir şey.

Ne dicem kız yazın veririm demiş o ne demek yaz ayında mı ? Ohoo haziranı mı beklicen ??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.