Ankara da bir abim beni tecrübe sahibi olayım diye bir yere götürdü..anlaşılmıştır umarım.
3 kişi girdik böyle evler falan var, ordan birisi kapıdan dedi ki, dün gibi hatırlarım..
- Siz erkekmisiniz ulan, 3 ünüzü aynı anda içime alırım x((
bu taciz değil kapak ulen :D bana onu diyecek sabaha kadar at koştururm. kürdanları biriktirirsen volkanı bile delersin xD
Evet
Medusa da kız saçlarımı elliyerek kıvırcık dedi güldü fln ben yüz vermedim kıza ama
7-8kere belki daha fazla genelde lise tarzı kızları tarafından laf atıldı
mahalle arasında giderken yanımdan geçen 2 kız çilek gibi çocuk demişti çok utanmış suratlarına dahi bakamıştım
yaw beni nie taciz etmiolar yaw.. sonuçta karizma adamlar taciz edilir.. ben karizma deil miyim
beni de etmediler
kardeşim üsturuplu giyinip,terbiyeli olursanız etmiyorlar,tahrik ediyorsunuz insanları
quote:
Orijinalden alıntı: Hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
quote:
Orijinalden alıntı: Azap
+16 olabilir..
Ankara da bir abim beni tecrübe sahibi olayım diye bir yere götürdü..anlaşılmıştır umarım.
3 kişi girdik böyle evler falan var, ordan birisi kapıdan dedi ki, dün gibi hatırlarım..
- Siz erkekmisiniz ulan, 3 ünüzü aynı anda içime alırım x((
bu taciz değil kapak ulen :D bana onu diyecek sabaha kadar at koştururm. kürdanları biriktirirsen volkanı bile delersin xD
Nerde olduğumuzu tam olarak anlıyamadın galiba..işini yapıyorlar onlar ;)
Orta okula veya liseye giden 4-5 kişiden fazla kız toplulukları bol bol yapar bunu. Bozmaya kalksan olmaz, bozmasan olmaz. Kızların yaptığı gibi sesini çıkaramadan olay mahallinden uzaklaşırsın. İğrenç bir durumdur Hayır hatuna laf atınca falan güler eder, en basitinden tamponu kalkarda, erkek adamın neyine laf atılıyor, tip olsa tamam dicem
Otobüste olmuştu biraz daha devam etseydi elimden bir kaza çıkacaktı...
maalesef iki kişiydiler, yapabileceğim birşey yoktu. ama sendelemedim..
Saçlarımı uzatmıştım bi ara, bayağı havalıydım. Caddede yürürken iki liseli kız karşımdan gelirken birisi "Yerim seni yavrum!.." dedi gülerek... "Al ye..." dedim, fena bozulmuşlardı...