Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stell@

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Yengeç:
    Hayatınızda göreceğiniz tüm saflıklara sahiptir. Hem temiz hemde saftrik anlamında.
    Çekicidir, melek gibi güzeldir.
    Çok Duygusaldır.
    Titizdir, temizdir.
    Bir işi yaparken en ince ayrıntısına kadar yapmaya çalışır.
    Tembeldir ama zekidir.
    Yalan söylemeyi sevmese de çok muazzam yalanlara imza atabilir.
    Çok insaflıdır. (kötü birşey yaptığında telafisini arar, yalan konusunda da böyle yaptığının yanlış olduğunu Ona benimsetirseniz telafi etmeye çalışır.)
    Ailesine çok düşkün olur.
    En çok ailesine yalan söyler.
    Eğer bir sevgiliniz yengeç burcuysa sadakatinden şüphe etmeyin. Ama vereceği kararlardan şüphe edin. Etraftan çok etkilenir, özellikle akraba ve yakın dostlarından fakat etkilenmediğini sanar.
    Özgür ruhludur.
    Kimsenin mutsuz olmasını istemez.
    Çok merhametlidir.
    Fedakardır ama cimridir manevi konularda. Bu yüzden soyut düşüncelerde tek başına artıları eksileri değerlendiremez.
    Duygusal zekaları mantıksal zekalarının üstündedir.
    At gözlüğünü çıkarıp insanlara hep iyimser olmayı keserse çok iyi yönetici olabilir.
    Çalıştığında yapmayacağı iş yoktur.
    Anne olacak kadar şefkatlidir.
    Yaptığı hiç bir hatayı hata olarak görmez. Bu yüzden yanlışlarını say deseniz yanlışını göremez. Ama uyarılara açıktır, moderndir. Uyardığınız takdirde dikkate almaya çalışır.
    Sevdiği için her şeyi yapacakmış gibi görünür ancak hiç bir şeyi yapamaz.
    İntikam almayı sever. Bu yüzden unutamadığı hadiseler için çok büyük kin besler.
    Anı yaşar yalnızca.
    Ciddi işlerde ciddi plan kurmaz.
    Acelecidir, bekle beni deseniz beklemez.
    Size güvenmez.
    Duygularından emin değildir. Bazen sevmediğini zannedersiniz. Bazen çok sevdiğini. Bunları hareketlerine yansıtır.
    Çok duygusal demiştik ama eğer sevgiliniz yengeç burcuysa ağlamaya hazır olun en çok sizi üzer, en çok sizin kalbinizi kırar...

Balık:
    Balık kızı çok çalışkan olmasına rağmen o kadar zeki değildir.
    Hakim olduğu konuda en iyi olmayı sever.
    Çok çabuk usanır çok çabuk pes eder.
    Hemen her ortama ayak uydurabilir.
    Sevmediği insanlara güler yüzlü görünür ardından bol keseden sallar, dedikoducudur.
    Dışarıdan hiç sadık değilmiş gibi görünür aşık olduğu kişi için sonuna kadar savaşır.
    Çok zor aşık olur (gerçek manada).
    Özentiyi sever.
    Ailesine sadıktır.
    Duygusaldır.
    İnsanları kalitesine göre beyninde tasnifler. Çıkarcıdır. O' nun için bir kademe üstte kim varsa alttakini satmaya hazırdır. Sevdiği bu listenin başında gelir. Sevdiği için ailesiyle bile savaşabilir bu bağlamda mantıksal zekaları duygusal zekalarına yenik düşer. Bir anda hemen silebilir.
    Gün içinde çok değişken davranıp kalp kırabilir ve kendinden emin olduğu için hak etti der ve geçer, üzülmez.
    Kimseye eyvallahı olmaz.
    Kendi ayaklarının üzerinde durmayı sever. Bu yüzden para kazanmayı ve harcamayı sever.

Bu yengeç açıklamasıda beni tanımlamıs vay be bazı maddeler hariç

YAzdım oldu =D Yanlış olan uymayan taraflarını söylersen genellemem de değişikliğe giderim :D

Not: Bu yazılanlara güvenmeyin la saçma sapan sesli düşünmedir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 9 Aralık 2013; 3:21:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: UnendingWar

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir ikizler sevdim ; olur mu ?

Sen neydin ki

Oğlak

Zor olur ama denemek lazım. Çok da uyumlu değilsiniz hani..

Baltalı ilah...

Gayet iyi anlaşıyoruz biz hocam neden öyle dediniz

@6aysonrabidahadeğişicem

Aynen hocam konuda ikizlere gelen vurmuş giden vurmuş

Ama vazgeçmek yok

İkizlere söylenen sözler iftiraaaa

Aynen hocam

Birde benim ikizler ile olayı tatlıya bağladık mı tamam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3,5 senedir konuştuğum bir kız var. Çok zaman geçmiş biliyorum ama birbirimizi daha yakından tanıdık bu sayede, her şeyi konuştuk. Kısa kısa anlatacağım olayı. Kız beni acayip derecede kıskanıyor, sahipleniyor. Bir şeyler hissediyor diye tahmin ediyorum, acayip kıskanıyor dediğim gibi her şeyime karışıyor. Geçen bir şey konuşurken işte bilerek ilk adımı ben atmam, daha önce hep kızlar atmıştı bana karşı gibi bir şey dedim tabii bu da her kız aynı değil, ilk adımı sen atmalısın tarzı bir şeyler dedi. Çok iyi anlaşıyoruz, 3,5 sene kısa bir süre değil. Her gün konuşuyoruz, yazmadan duramıyoruz ikimiz de. Kısacası napmalıyım? Teklif mi edeyim yoksa böyle devam mı? Kafam çok karışık cidden, teklif etsem yanlış mı olur? Yardımınıza ihtiyacım var. Bu arada ben boğa, kız oğlak burcu. Çok iyi anlaşıyoruz yani. Ne öneriyorsunuz?

Çekinme. Teklif et. En azından artık içinde tutmak zorunda kalmazsın. Ya batarsın, ya çıkarsın. Ama en azından artık için daha rahat olur. Boğa-oğlak iyi anlaşır. İkiniz de mantıklısınız. Zaman kaybetme derim.

Hocam kız kendisi açıldı zaten bana, çok uzun bir yazı yollamış dün gece işte biraz daha zaman, çok güzel şeyler olacak falan demiş fakat o mesajdan sonra sanki biraz değişti gibi, attığı mesajlardan anlayabiliyorum. Kafası mı karışık sence? Eski tanıdığım kız yok sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yay'ım sevgilim ikizler Çok zekilerdir , salağa yatarlar sürekli ruhunuz bile duymaz Eğer sizin onu sevdiğinizi anlarsa (ki ilk görüşte anlar) sormanızı bekler , eğer geç kalırsanız ümidi keserler , en azından benim sevgilim böyleymiş
  • Burcum boğa yükselenim akrep beni de yorumlarmısınız?

• Uzun zamandır tanıdığım kız arkadaşım var. Kız Yengeç burcu... Aramız baya iyidir ama ben ondan hoşlanmaya başladım. Kızı etkilemek için ne yapmak gerekir?

Akrep burcuyum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız kova burcu, etkiledim kızı ee sonrası?
  • İkizler - İkizler ?
  • Koç burcundan uzak durunn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cefakar.

Uzun zamandır tanıdığım kız arkadaşım var. Kız Yengeç burcu... Aramız baya iyidir ama ben ondan hoşlanmaya başladım. Kızı etkilemek için ne yapmak gerekir?

Akrep burcuyum...

Pas verme. Yüz verme ve kaç. O seni kovalar ve sever.. Zaten akrepsin saklı gizli bi yönün var. Tavlarken zorlanmazsın. Ama seni seviyorum noolur konuşalım falan diyip peşinde koşarsan saatte 360 km hızla kaçar yakalayamazsın.
  • Arkadaşlar ben başağım kiz arkadaşim terazi :) bunuda bi yorumlasaniz. Terazi nedir ne degildir basakla anlasirmi vs. Ciddi düşünüyorum :)

• evet yeni tecrubeler yokmu
  • mtok kullanıcısına yanıt
    Burç ile değil ama normal kız bazından yorumlarım.
  • Nasil yani :) yap bakalim birseyler ne cikacak :)

• Doğum günüm 23 eylül burcumdan emin değilim. Tecrübelerinizi de merak ettim belirgin özellikleri neler ?
  • Bence de. Alınan olmasın da, erkeği de biraz takıntılı ve sorunlu bana göre.

Kendimi övmek gibi olmasın da, boğa gibisi yok

• kızlar dengesiz yaratıklardır aldırmayın bu tarz burcu faldı falan

1 yıl kadar sonra edit: mesaj +4 olmuş. Düzgünce yazayım,düşüncemi.

Kızları saç rengine,kaşına,gözüne burcuna falan bakarak bir kalıba sokmaya çalışmayın. Karşındaki insan değiskenlik gösterecek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 24 Kasım 2015; 23:47:37 >
  • yıl 2014

• quote:

Orijinalden alıntı: simurg_07

Ben ikizler kadiniyim.esim balik burcundan. 6 aylik evliyiz. Forumdaki bu konunun cogunu okudum. Anlayamadigim neden ortak bir kanı olarak hep "ikizler kadinindan uzak durun" denilmis. Bu burctan olan arkadaslarimda oldu. Herhangi bir dengesizlik yok. Aksine hayatı olaylari olabildigince genis yorumladigimizi ve bu konularda oldukca anlayisli oldugumuzu düşünüyorum. Ama sabir da bir yer kadar degil mi? Kendi hayatimda bu konuda sonuna kadar sabirli davranip sonra tamamen sildigim insanlar var. Evet. Ama bunda hakliyim. Asla da karsi taraf aksini ispatlayamaz. Cunku bir haklilik payi yok..

Diğer konulara gelince.. aslinda pek cok sey var. Bunlardan biri zekadan etkilenmek. Basarili erkekleri çekici bulmak. Bunda yanlis birsey yok ama sonucta bende hirsli ve cok şükür basarili biriyim. Oyle birini istemem dogal. Bu yönden espri yetenegi de gelismis. Kendi cevremde de gördüm. Bununla baglantili alaycilik da var tabi kimse mükemmel olamaz

Bundan başka.. soylenecek daha cok sey var. Bu burctaki insanlae dikkat cekicidir ve kolay kolay unutulmaz. Yani sorun zor kadin ikizler degil onlarla idare etmeyi onlarla basa cikmayi bilmeyen erkekler. Zekasina saygi duydugumuz ve sevdigimiz erkek icin herseyi yapariz

Allah sabır versin bacım:

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.uludagsozluk.com%2Fk%2Fikizler-burcu-kad%25C4%25B1n%25C4%25B1-bal%25C4%25B1k-burcu-erke%25C4%259Fi-ili%25C5%259Fkisi%2F&ei=lx5SU7z9KOeq0QXfu4Aw&usg=AFQjCNFI9KSlvfU623PU_JDLzAoCV1lV3Q&sig2=OjqBg-CFL90sgrvx34Appg

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CD4QFjAC&url=https%3A%2F%2Feksisozluk.com%2Fbalik-burcu-erkegi-ile-ikizler-kadini-iliskisi--681739&ei=lx5SU7z9KOeq0QXfu4Aw&usg=AFQjCNEc7vqrX9ubztuyEdr0HTTGmzJr6g&sig2=6YtjNsGO1AoCabzzxgVhvA

• Burç haritaları gerçeği yansıtmıyor. Hatalı olarak hesaplanmış ve geçen sene burçların yanlış hesaplandığı için yeniden düzenlediler. Tek bir karar ile insanların karakterleri değişecek değil. Burçlara bazen sadece zevk amaçlı bakıyorum. Ciddiye almaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.