Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Evet su grubuyla ve toprakla pek anlaşamam daha çok ateş ve hava ile anlaşıyorum.

Hayret, ben ateş grubu olduğum halde toprak ve su grubuyla genelde anlaşırım..
    Paradoks oluşuyor dikkat ederseniz.. "ben onu sevdim, o başkasını" gibi bişey..

Ben ateşi sevdim , ateş gitti suyla söndü Oysa ateş havaya muhtaç. Hava olmadan yanamazsın kardeş

Boşver hiç birini sevme..
    Ne kadar iyi anlaştığım ve sevdiğim insanlar oldu.. Hiç birinde dürüstlük olmayınca ne anlaşmak kurtarıyor, ne de sevmek..
    Artık yalnız yaşıyorum, ve (mucize olmadığı sürece) yalnız öleceğim.. İnsanlara güvenim sıfır..
    Sen de anlaşacağın kişiyi bulamazsan hiç kafana takma derim.. Çünkü yalnız kalarak bir şey kaybetmiyorsun inan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• balik burcu kizi sadece eglenmek icindir. isi gucu asktir capkinliktir. evlenilecek gozuyle bakarsiniz cok kotu yanilirsiniz. 3 balik kadini tanidim 3u de ayniydi amk :)

basak burcu kadini ise evcimen gibi gozukuyor. aslinda toprak burcu kizlarinin cogu boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet su grubuyla ve toprakla pek anlaşamam daha çok ateş ve hava ile anlaşıyorum.

Hayret, ben ateş grubu olduğum halde toprak ve su grubuyla genelde anlaşırım..
    Paradoks oluşuyor dikkat ederseniz.. "ben onu sevdim, o başkasını" gibi bişey..

Ben ateşi sevdim , ateş gitti suyla söndü Oysa ateş havaya muhtaç. Hava olmadan yanamazsın kardeş

Boşver hiç birini sevme..
    Ne kadar iyi anlaştığım ve sevdiğim insanlar oldu.. Hiç birinde dürüstlük olmayınca ne anlaşmak kurtarıyor, ne de sevmek..
    Artık yalnız yaşıyorum, ve (mucize olmadığı sürece) yalnız öleceğim.. İnsanlara güvenim sıfır..
    Sen de anlaşacağın kişiyi bulamazsan hiç kafana takma derim.. Çünkü yalnız kalarak bir şey kaybetmiyorsun inan..

Yine de korku filmi seyrederken,

-Ben bakamıyorum sen bak bana anlat..

Komedi filmi seyrederken,

-Aaa bak hahhahaaaaaa gerçekten öyleee

Belgesel seyrederken,

-Bunu bilmiyordum demek ki piramitlerin içinde mezar varmış...

Bla bla blaaaa diye paylaşacak insan arıyorsun.. En azından aynı film ve belgesel zevkine sahip birinin hayaliyle ölmek acı verir bence

• @sevindirik: Ateşi su söndürür, bilmem anlatabildim mi.

quote:

Orijinalden alıntı: i run each teen me

balik burcu kizi sadece eglenmek icindir. isi gucu asktir capkinliktir. evlenilecek gozuyle bakarsiniz cok kotu yanilirsiniz. 3 balik kadini tanidim 3u de ayniydi amk :)

Aynen öyle, sakın aldanmayın. Eğer düşünüyorsanızda çok çok iyi süzmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 8 Aralık 2013; 1:15:55 >
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    quote:

Belgesel seyrederken,

Bla bla blaaaa diye paylaşacak insan arıyorsun.. En azından aynı film ve belgesel zevkine sahip birinin hayaliyle ölmek acı verir bence

Haklısın güzel şeyler bunlar ama belgesel seven kız var mı ki? Hepsi abuk subuk dizileri takip ediyor..
    Sinemaya en son ne zaman gittim biliyor musun? 98 yılında..
    O zamandan bu güne bir sürü kızla çıktım, bir Allahın kulu sinemaya gitmek istemedi.. Onun yerine vitrinleri gezip "şu çok güzelmiş, bunu çok beğendim" gibi "yolma" çalışmalarına ağırlık veriyorlar..
    Keşke erkek olsan da bizzat yaşayarak görsen.. Hayattan soğursun..

• quote:

quote:

Belgesel seyrederken,

Haklısın güzel şeyler bunlar ama belgesel seven kız var mı ki? Hepsi abuk subuk dizileri takip ediyor..
    Sinemaya en son ne zaman gittim biliyor musun? 98 yılında..
    O zamandan bu güne bir sürü kızla çıktım, bir Allahın kulu sinemaya gitmek istemedi.. Onun yerine vitrinleri gezip "şu çok güzelmiş, bunu çok beğendim" gibi "yolma" çalışmalarına ağırlık veriyorlar..
    Keşke erkek olsan da bizzat yaşayarak görsen.. Hayattan soğursun..

Ben hiç sinema sevmiyorum. Ses sistemi ve yüksek ses beni rahatsız ediyor :) Vitrinlere bakmak, avmlerde dolanmak çok keyfli. Napalım bizim huymuz kurusun. Ama belgesel konusunda sana katılmıyorum. Çünkü artık seyredecek belgesel bulamıyorum. Tr dublaj belgesel kıtlığı yaşıyorum çünkü.. Pek çok kız da seviyordur bence. Arkadaş çevremde yok ama ben tek olamam değil mi :D Neyse, Allah'tan umut kesilmez. Belki de cennette vardır kafamıza uygun bir seçenek..

• sevindirik kullanıcısına yanıt
    Ne tür belgeseller arıyorsun mesela?

Ben bu sıralar eski çağlara ve dünyanın oluşumuna falan taktım kafayı..
    Uzaya karşı da ilgim vardı zaten.. Celestia diye bir bilgisayar programı var, uzayda gezmek istersen tavsiye ederim..

• quote:

Uzaya karşı da ilgim vardı zaten.. Celestia diye bir bilgisayar programı var, uzayda gezmek istersen tavsiye ederim..

Discovery ve History Channel belgesellerinin tr dublajlarını seyrettim. Çoğu belgesel alt yazılı ve alt yazı okumayı sevmiyorum. Beynim çift faz değil maalesef :D

Myt Busters bitti. Seviyorum o tarz yapımları. Bizde hala ben bilmem eşim bilir çekiliyor..

Efsane mi gerçek mi, eski çağ işkence aletleri, cadılar, büyüler, fbı dosyaları, kriminal dedektifler, interpol araştırmaları, adolf hitler ve stalin gibi liderlerin biyografileri, özellikle antik yunan, eski mısır ve mayaları ele alan belgeseller...Say say bitmez. Antropolojik belgeselleri de seviyorum. Tam olarak işte böyle belgesel zevkim. Karışık ama yeni şeyler öğrenmeyi ya da çoklu düşünmeyi severim. Örneğin cadı efsanelerini ya da fbı dosyalarını öğrendikçe seyrettiğim Hollywood filmlerinin içi daha dolu geliyor bana. En azından gerçek olayları konu aldıklarını bilerek daha ilgili seyrediyorum. Böyle de ufak zevklerim var :D Uzay ürkütücü geliyor bana. Boşluk. Yani derin bir boşluk. Evren, anti madde, kara delikler, ölen yıldızlar falan benim aklımın alacağı şeyler değil. Kafamı çok takıyorum yoksa..

• Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3,5 senedir konuştuğum bir kız var. Çok zaman geçmiş biliyorum ama birbirimizi daha yakından tanıdık bu sayede, her şeyi konuştuk. Kısa kısa anlatacağım olayı. Kız beni acayip derecede kıskanıyor, sahipleniyor. Bir şeyler hissediyor diye tahmin ediyorum, acayip kıskanıyor dediğim gibi her şeyime karışıyor. Geçen bir şey konuşurken işte bilerek ilk adımı ben atmam, daha önce hep kızlar atmıştı bana karşı gibi bir şey dedim tabii bu da her kız aynı değil, ilk adımı sen atmalısın tarzı bir şeyler dedi. Çok iyi anlaşıyoruz, 3,5 sene kısa bir süre değil. Her gün konuşuyoruz, yazmadan duramıyoruz ikimiz de. Kısacası napmalıyım? Teklif mi edeyim yoksa böyle devam mı? Kafam çok karışık cidden, teklif etsem yanlış mı olur? Yardımınıza ihtiyacım var. Bu arada ben boğa, kız oğlak burcu. Çok iyi anlaşıyoruz yani. Ne öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3,5 senedir konuştuğum bir kız var. Çok zaman geçmiş biliyorum ama birbirimizi daha yakından tanıdık bu sayede, her şeyi konuştuk. Kısa kısa anlatacağım olayı. Kız beni acayip derecede kıskanıyor, sahipleniyor. Bir şeyler hissediyor diye tahmin ediyorum, acayip kıskanıyor dediğim gibi her şeyime karışıyor. Geçen bir şey konuşurken işte bilerek ilk adımı ben atmam, daha önce hep kızlar atmıştı bana karşı gibi bir şey dedim tabii bu da her kız aynı değil, ilk adımı sen atmalısın tarzı bir şeyler dedi. Çok iyi anlaşıyoruz, 3,5 sene kısa bir süre değil. Her gün konuşuyoruz, yazmadan duramıyoruz ikimiz de. Kısacası napmalıyım? Teklif mi edeyim yoksa böyle devam mı? Kafam çok karışık cidden, teklif etsem yanlış mı olur? Yardımınıza ihtiyacım var. Bu arada ben boğa, kız oğlak burcu. Çok iyi anlaşıyoruz yani. Ne öneriyorsunuz?

Çekinme. Teklif et. En azından artık içinde tutmak zorunda kalmazsın. Ya batarsın, ya çıkarsın. Ama en azından artık için daha rahat olur. Boğa-oğlak iyi anlaşır. İkiniz de mantıklısınız. Zaman kaybetme derim.

• quote:

quote:

Discovery ve History Channel belgesellerinin tr dublajlarını seyrettim. Çoğu belgesel alt yazılı ve alt yazı okumayı sevmiyorum. Beynim çift faz değil maalesef :D

Myt Busters bitti. Seviyorum o tarz yapımları. Bizde hala ben bilmem eşim bilir çekiliyor..

Efsane mi gerçek mi, eski çağ işkence aletleri, cadılar, büyüler, fbı dosyaları, kriminal dedektifler, interpol araştırmaları, adolf hitler ve stalin gibi liderlerin biyografileri, özellikle antik yunan, eski mısır ve mayaları ele alan belgeseller...Say say bitmez. Antropolojik belgeselleri de seviyorum. Tam olarak işte böyle belgesel zevkim. Karışık ama yeni şeyler öğrenmeyi ya da çoklu düşünmeyi severim. Örneğin cadı efsanelerini ya da fbı dosyalarını öğrendikçe seyrettiğim Hollywood filmlerinin içi daha dolu geliyor bana. En azından gerçek olayları konu aldıklarını bilerek daha ilgili seyrediyorum. Böyle de ufak zevklerim var :D Uzay ürkütücü geliyor bana. Boşluk. Yani derin bir boşluk. Evren, anti madde, kara delikler, ölen yıldızlar falan benim aklımın alacağı şeyler değil. Kafamı çok takıyorum yoksa..

Abooow neler bulmuşsun böyle Bunlar aklımın ucundan bile geçmezdi açıkçası.. sıkıldıkça bulup seyredeyim tek tek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 8 Aralık 2013; 2:01:14 >

• quote:

quote:

quote:

Abooow neler bulmuşsun böyle Bunlar aklımın ucundan bile geçmezdi açıkçası.. sıkıldıkça bulup seyredeyim tek tek..

Tavsiye ederim. Muhakkak.. :)

• Yengeç:
    Hayatınızda göreceğiniz tüm saflıklara sahiptir. Hem temiz hemde saftrik anlamında.
    Çekicidir, melek gibi güzeldir.
    Çok Duygusaldır.
    Titizdir, temizdir.
    Bir işi yaparken en ince ayrıntısına kadar yapmaya çalışır.
    Tembeldir ama zekidir.
    Yalan söylemeyi sevmese de çok muazzam yalanlara imza atabilir.
    Çok insaflıdır. (kötü birşey yaptığında telafisini arar, yalan konusunda da böyle yaptığının yanlış olduğunu Ona benimsetirseniz telafi etmeye çalışır.)
    Ailesine çok düşkün olur.
    En çok ailesine yalan söyler.
    Eğer bir sevgiliniz yengeç burcuysa sadakatinden şüphe etmeyin. Ama vereceği kararlardan şüphe edin. Etraftan çok etkilenir, özellikle akraba ve yakın dostlarından fakat etkilenmediğini sanar.
    Özgür ruhludur.
    Kimsenin mutsuz olmasını istemez.
    Çok merhametlidir.
    Fedakardır ama cimridir manevi konularda. Bu yüzden soyut düşüncelerde tek başına artıları eksileri değerlendiremez.
    Duygusal zekaları mantıksal zekalarının üstündedir.
    At gözlüğünü çıkarıp insanlara hep iyimser olmayı keserse çok iyi yönetici olabilir.
    Çalıştığında yapmayacağı iş yoktur.
    Anne olacak kadar şefkatlidir.
    Yaptığı hiç bir hatayı hata olarak görmez. Bu yüzden yanlışlarını say deseniz yanlışını göremez. Ama uyarılara açıktır, moderndir. Uyardığınız takdirde dikkate almaya çalışır.
    Sevdiği için her şeyi yapacakmış gibi görünür ancak hiç bir şeyi yapamaz.
    İntikam almayı sever. Bu yüzden unutamadığı hadiseler için çok büyük kin besler.
    Anı yaşar yalnızca.
    Ciddi işlerde ciddi plan kurmaz.
    Acelecidir, bekle beni deseniz beklemez.
    Size güvenmez.
    Duygularından emin değildir. Bazen sevmediğini zannedersiniz. Bazen çok sevdiğini. Bunları hareketlerine yansıtır.
    Çok duygusal demiştik ama eğer sevgiliniz yengeç burcuysa ağlamaya hazır olun en çok sizi üzer, en çok sizin kalbinizi kırar...

Balık:
    Balık kızı çok çalışkan olmasına rağmen o kadar zeki değildir.
    Hakim olduğu konuda en iyi olmayı sever.
    Çok çabuk usanır çok çabuk pes eder.
    Hemen her ortama ayak uydurabilir.
    Sevmediği insanlara güler yüzlü görünür ardından bol keseden sallar, dedikoducudur.
    Dışarıdan hiç sadık değilmiş gibi görünür aşık olduğu kişi için sonuna kadar savaşır.
    Çok zor aşık olur (gerçek manada).
    Özentiyi sever.
    Ailesine sadıktır.
    Duygusaldır.
    İnsanları kalitesine göre beyninde tasnifler. Çıkarcıdır. O' nun için bir kademe üstte kim varsa alttakini satmaya hazırdır. Sevdiği bu listenin başında gelir. Sevdiği için ailesiyle bile savaşabilir bu bağlamda mantıksal zekaları duygusal zekalarına yenik düşer. Bir anda hemen silebilir.
    Gün içinde çok değişken davranıp kalp kırabilir ve kendinden emin olduğu için hak etti der ve geçer, üzülmez.
    Kimseye eyvallahı olmaz.
    Kendi ayaklarının üzerinde durmayı sever. Bu yüzden para kazanmayı ve harcamayı sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 8 Aralık 2013; 3:00:10 >

• Hevesim kursağımda kaldı.
  • akrep adı üstünde... salağa yatar anlaması ve geçinmesi zordur, sevgisini de nefretini de uçlarda yaşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nwecw

ikizlerden uzak durun gerisinı pek önemsemeyın

al bendende o kadar
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    çoğu doğru, katılıyorum..

• Balik burcuyum.
    Sozde yengec ve akreplerle cok iyi anlasmam gerekiyor.
    Ama suanda gozumun onunde olse kilimi kipirdatmayacagim bir suru yengec ve akrep insani var.
    Ayni sekilde cok cok iyi anlastigim boga, ikizler burclari da oldu.
    Simdi gelip bana istisna falan demeyin. Bitmez bu istisnalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkizler burcu kadınların ne sakıncası var :D
  • Balık burcu erkeğiyim boğa kadını ile durum nedir?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.