Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burç yay yükselen balık tam bi dengesizlik abidesi...
  • beyler ikizler burcuyum

yengeçleri seviyorum
    başakları seviyorum
    akrepleri seviyorum
    aslanları seviyorum
    terazileri seviyorum

hangisini seçmeliyim
    bide balıkları hiç sevmem çok sıkıcı, duygusal ve sessizler ama en yakın arkadaşım balık onları da sevebilirim gibi geliyo
  • yengecim 2 kızla çıktım şu yaşantımda ondada hiç burçları sormadım
  • evet beyler burcum kova , hanımkızımızınki ise terazi daha konuşma aşamasındayız düşünceleriniz neler ?
  • Aslan Erkeği
    Yay Kızı
    Düşünceler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Diem 10

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Boğayla anlaşmak ve güzel vakitler geçirmek istiyorsanız onunla ilgilenin, ona karışmayın ve arada bir övün. Sakin ve efendi durun. İlgilenmeniz çok önemli, uzak durursanız o da sizden uzaklaşır. Çünkü pek imkansızların peşinde koşmaz, garanticidir.

Bir boğa erkeğiyim ama olsun. Ha erkek ha kadın. Burç aynı olduktan sonra çok bir şey değişeceğini sanmam.

Aynen hocam ben de boğa erkeğiyim çok doğru yazmışsın kendimi gördüm resmen

Ooo güzel güzel

İnatçı ve biraz tembel olmamız dışında gayet iyiyiz bence

Aynen aynen

• başak erkeği yay kızı nasıl olur ?
  • Kendi izlenimlerimi paylaşıyorum.

Akrep Burcu Kızları; sekse çok düşkün oluyorlar, en dikkat çekici özellikleri bu, üstüne giderseniz biraz seksüel duygularının ne kadar yoğun olduğunu fark edeceksiniz, burçlar yalan diyenler varmış, kaç tane akrep kızıyla karşılaştım hepside mi aynı olur, demekki doğruymuş.

Boğa; Boğa kızları titiz oluyolar, sıcakkanlı ama bazı konularda da çekingen olurlar dobra dobra konuşamazlar mesela. Seksüel duyguları yoğundur ama romantizmle birleştirmek gerekiyor, direkt seksüel duygulara giriş yaparsanız sonuç hüsran olur, romantizmle iç içe yansıtmanız gerekiyor. Temizliğe çok önem veriyorlar.

Yengeç burcu kızları: Yengeç burcununda seksüel duyguları yoğundur ama romantizmle iç içe olsun isterler. Biraz depresif havaları vardır, konuşkaapındırlar, hüsrana uğrayacaklarını bildikleri konularda inatlaşıp o konunun üstüne giderler.

Alıntı yapıp sorusu olan sorabilir.

• Kova burcuyum akrep ile ilişkim oldu hep gezelim tozalım istiyorlar ben nedersem o olcak bensiz çorap bile almayacaksın derler. Ama yatakda bir harikalar resmen seni baştan çıkarıyorlar .

Birde anlayan arkadaşlar için soruyorum kova erkeği hangi kadınla birlikte olmalı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terazi kadını hakkında engin bilgilere sahibim,yardımcı olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Kendi izlenimlerimi paylaşıyorum.

Akrep Burcu Kızları; sekse çok düşkün oluyorlar, en dikkat çekici özellikleri bu, üstüne giderseniz biraz seksüel duygularının ne kadar yoğun olduğunu fark edeceksiniz, burçlar yalan diyenler varmış, kaç tane akrep kızıyla karşılaştım hepside mi aynı olur, demekki doğruymuş.

Boğa; Boğa kızları titiz oluyolar, sıcakkanlı ama bazı konularda da çekingen olurlar dobra dobra konuşamazlar mesela. Seksüel duyguları yoğundur ama romantizmle birleştirmek gerekiyor, direkt seksüel duygulara giriş yaparsanız sonuç hüsran olur, romantizmle iç içe yansıtmanız gerekiyor. Temizliğe çok önem veriyorlar.

Yengeç burcu kızları: Yengeç burcununda seksüel duyguları yoğundur ama romantizmle iç içe olsun isterler. Biraz depresif havaları vardır, konuşkaapındırlar, hüsrana uğrayacaklarını bildikleri konularda inatlaşıp o konunun üstüne giderler.

Evet yalanlayanlardan biri de benim. Bilmem hangi ayin bilmem hangi gununde dogdun diye belli kisilik ozelliklerine sahip olunacagina mi inanayim? Senin dedigin hep genel ozelliler. Kiz seksi seviyor diye ve de senin tanidiklarin akrep diye burclar dogru mu olacak yani? Baska burctan olup sekse duskun olan kizlar yok sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Evet yalanlayanlardan biri de benim. Bilmem hangi ayin bilmem hangi gununde dogdun diye belli kisilik ozelliklerine sahip olunacagina mi inanayim? Senin dedigin hep genel ozelliler. Kiz seksi seviyor diye ve de senin tanidiklarin akrep diye burclar dogru mu olacak yani? Baska burctan olup sekse duskun olan kizlar yok sanki

Astroloji ne demek onu araştır, sonra gel konuşalım dostum. Ben kendi izlenimlerimi paylaşıyorum burda, ister katılırsın ister katılmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

Terazi kadını hakkında engin bilgilere sahibim,yardımcı olunur.

Nelermiş merak ettim :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Astroloji ne demek onu araştır, sonra gel konuşalım dostum. Ben kendi izlenimlerimi paylaşıyorum burda, ister katılırsın ister katılmazsın.

Ustteki yazimi yazmak icin astrolojinin ne anlama geldigini bilmemek gerekiyor sanki. Ne oldugu belli zaten. X ayinin y gununde dogmanin kisilik ve karakter olusturacagina inanacaksak ben almayayim. Genellemeden ve alttan alttan insanlari ovup egolarini tatminden baska bir halta yaramayan bir olay burc konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: denizozkan

quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

Terazi kadını hakkında engin bilgilere sahibim,yardımcı olunur.

Nelermiş merak ettim :D

Birazcık ilgiyle erkeğini göklere çıkarır
  • Kaç tane BOĞA kadını tanıdıysam hepsinin aklı fikri para yolmaktı.. Ayrıca cinsel istekleri pek yoktur.. Yatağa girmek şöyle dursun, sizinle öpüşmekten bile haz almadığını hemen farkedersiniz, farkedeceğiniz diğer şey de cüzdanınızın çabucak boşaldığıdır.. Sadizme eğilimlidirler..

BALIK kadınları çok tatlıdır ya.. Deli gibi severler insanı.. Ama hayalleri çok uçuktur.. Rüya gibi bir ilişkinizin olmasını, rüya gibi bir düğün yapmanızı, rüya gibi bir balayı ayarlamanızı falan isterler.. Cinsellikte istekli ve yetenekli olurlar.. Size çok ilgi gösterirler, aynı derecede ilgi beklerler.. Bir süre sonra ya siz ilgiden sıkılırsınız, ya da o ilginizi az bulup sıkılır.. 24 saatinizi balık kadınına harcamayacaksanız hiç bulaşmayın..

Diğer buçlardan kişilerle de çıktım ama ahkam kesecek kadar bilgi sahibi değilim.. ama boğa üzerine master yaptım resmen.. Allah insanı boğalardan korusun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• akrep nasıl akrep?

• quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Ulen neredeyse tum sayfalari okudum.Nerde bu KOVA erkekleri , KOVA kizlari.Paylasin tecrubeleri.
    Dipnot:Kova erkegine hangisi akar?(ciddi ve samimi iliskide)

bende kovayım eski sevgilimde kovaydı.
    Başta herşey güzeldi sonra her söylediğim söz ağırına gitmeye başladı.
    Çok inatlaşıyorduk.Aslında biri alttan alınca sıkıntı çıkmıyordu.Sonra o alttan
    almayı bıraktı.Umursamamaya başladık.2 yılın sonunda ayrıldık.Hemde kötü ayrıldık.
  • Balık burcuyum. Oğlak burcu kızla anlaşabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.