Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkizler burcu bayanlardan uzak durunuz şiddetle tavsiye :)

Tabi gözümden anlatıyım:

Dünyanın en sevimli insanları,en sexi kızları.

Fakat En dengesiz,Rahatsız,3 saniye sonrasını düşünmeyen kavga etmeyi seven aynı zamanda sevmeyen.Rahatsız lan bunlar :Daadfasdfa
  • Burçlardan pek anlamam aslan burcuyum. Tecrübelerimden bahsedeyim. Balık burcu olan kızlar aşırı duygusal oluyor iyi bir ilişki kurabilirsiniz. İkizlere 10 metreden fazla yaklaşmayın. Boğa burcu olanlar da aşırı hijyenik ve sekse düşkün oluyorlar.
  • 20 kasım burcu nedir?
  • yengeç erkeğiyim.
    ulan daha değerimi bilen bir kız görmedim.
    Hepsi dengesiz abi,insan ne yapacağını şaşırıyor.
  • Güzwl konu. Burçlara pek inanmam ama ilgilenmesi eğlenceli.

+ 3. sayfadayım çok alıntı yapmışsınız arkadaşlar.
  • Dostum ayni kaderi paylasiyoruz.
    Bundan 3 ay once hayatimda ilk defa bir kizla cikiyordumki kizin elini tutmayi beceremedim aslinda elele gezdigimiz yer tanidik kayniyordu birde ben asosyal muhendisim yas 21 kiz tekmeyi koydu bana 2 gun surdu aradan aylar gecti hala ondan baskasiz yapamiyorum sevgili olmayida beceremiyorum. birde ben basak burcuyum en iyi anlastigi burc akrepin. kendime iyi davranmiyorum artik barisik degilim. hayattan koptum insan icine cikamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübeler akmaya devam etsin..
  • Konu çok uzun olduğu için herşeyi okuyamadım ama ben kova burcuyum bi yardım edermisiniz kızların bana uyumunu falan bilen varmı pek anlamam bu işlerden
  • Kova erkeği oluyorum yengeç bir kız buldum nedersiniz bişiler yaşamalımıyım bu kız ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T2W4D

Kova erkeği oluyorum yengeç bir kız buldum nedersiniz bişiler yaşamalımıyım bu kız ile ?

Hiç bir bok yapamazsın :D

tabi espri bir yere kadar ama koskoca bir erkek basit bir yengeçle zor anlaşır. Bence başlamadan bitir

quote:

Orijinalden alıntı: Son-Gohan

Konu çok uzun olduğu için herşeyi okuyamadım ama ben kova burcuyum bi yardım edermisiniz kızların bana uyumunu falan bilen varmı pek anlamam bu işlerden

Yükselen burcunu söyle yardımcı olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cent_2013 -- 30 Ekim 2013; 22:13:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cent_2013

quote:

Kova erkeği oluyorum yengeç bir kız buldum nedersiniz bişiler yaşamalımıyım bu kız ile ?

tabi espri bir yere kadar ama koskoca bir erkek basit bir yengeçle zor anlaşır. Bence başlamadan bitir

Nasıl yani
  • Yani aslında iyi bir uyum yok çünkü zıt ama tamamen zıt tabi sende kovanın özellikleri varsa uymaz bence
  • Yay burcuyum.Aslan burcu bir bağyan ile nasıl olur?
  • Yengeç Burcuyum Özelliklerimin Hepsi Tutuyor Benim Hangi Burçtan Bayan Seçmem Gerekir
  • Koç ve yay burçları iyidir ya
  • Arkadaşlar yengeç burcuyum hoşlandığım kız terazi nasıl bir birliktelik olur aramızda
  • Tutmaz balık yengeç daha uyumludur mesela
  • Yengeç aslana ne demeli?
  • Konu uplanmış yazayım bari
    Oğlak burcuyum kızda oğlak hatta aynı günde doğmuşuz
    oğlakla oğlak anlaşabilirmi nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cent_2013

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Son-Gohan

Konu çok uzun olduğu için herşeyi okuyamadım ama ben kova burcuyum bi yardım edermisiniz kızların bana uyumunu falan bilen varmı pek anlamam bu işlerden

Yükselen burcunu söyle yardımcı olalım

Yükselen balık burcu :D

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.