Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre42dem

çok doğru dedin biraz bencil oluyorlar bunu bende yazacaktım ama unutmuşum.

ben bu kıza ilgimi belli ettim hemde baya bir öyle böyle değil. belkide aşırıya kaçmışta olabilirim ama en sonunda tavrımı koydum benim için unutulmazsın ama vazgeçilmez değilsin diye. 3-4 günden beride mesaj atmıyorum atmayıda düşünmüyorum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum.

işte sanırım çok ilgi gösterince kaçıyor aslında bu genel bir durum nedense bizi seven insanlara gereken değeri veremiyoruz. Kız seni umursamıyor mu dersin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu son mesajımda kendisinede söyledim. belki ben hatayı burda yaptım seni sevdiğimi tüm gerçekliğiyle söylememeliydim rol yapmalıydım dedim. ve ben bu kızı gerçekten çok seviyorum öl desin ölürüm o derece ve kesinlikle ironi yapmıyorum bunu derken.

kız beni umursuyormu yoksa umursamıyor mu bilmiyorum yani pek birşey belli etmiyor. bana dediği şu bu işler bana göre değil insanlara pek güvenemiyorum diyor. ama dediğim gibi ben elimden gelen herşeyi yaptım keşke diyebileceğim hiçbir şeyim yok artık kendi düşünsün napıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 12 Ağustos 2013; 16:23:51 >
  • hiç belli etmeyiz Ama mutlaka aklındasınDır bence geri dönüş yapacak çünkü ona güven verecek şekilde konuşmuşsun dediğim gibi güçlü birini arar yanında. Sen bu konuyu açma bir daha ama yine de sevgini belli et güvenini kazan. Biraz zor severim ben mesela ama seversem de sonuna kadar giderim aslında inanmasam da yengeç burcu özelliklerini taşıyorum sanırım o da öyledir. yani umursamaz göründüğüne bakma düşünüyordur bence

• Burç ? Haha.
  • Yengeç kadınını mı istiyorsunuz? @rockonur'un yengeçler hakkında yazdığı bütün mesajlarını notedin ve bir ders gibi öğrendikten sonra uygulayın.
    Bu konuda kitap yazsa yeridir. Hiç abartmıyorum. Yap dediklerini yaptım, yapma!! dediği şeyi de yaptım ve neden yapılmaması gerektiğini,
    anında uygulamalı olarak görmüş oldum. Birkere de buradan teşekkür ederim kendisine...
  • Bütün konuyu okuyamadım, sorulduysa affola.

Başak burcu erkeğiyim. Bana hangi kızlar daha kolaydır, daha çok yakışır şimdi?

Bu arada, en nefret edilen, zor özelliklere sahip burç biziz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 13 Ağustos 2013; 23:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

Burçlara inananız varmı ? yada dikkat edeniniz varmı bilmiyorum ama var ise bu başlık altında tecrübelerini diğer arkadaşlarla ve bizlerle paylaşırsa yararlı olacağını düşündüm
    Buradan açıp açıp ansiklopedi niyetine bakarız.

Buyrun.....

Ya inanıyorum benim de ikizler çoğunu da taşıyorum doğru bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Yengeç kadınını mı istiyorsunuz? @rockonur'un yengeçler hakkında yazdığı bütün mesajlarını notedin ve bir ders gibi öğrendikten sonra uygulayın.
    Bu konuda kitap yazsa yeridir. Hiç abartmıyorum. Yap dediklerini yaptım, yapma!! dediği şeyi de yaptım ve neden yapılmaması gerektiğini,
    anında uygulamalı olarak görmüş oldum. Birkere de buradan teşekkür ederim kendisine...

hocam mesela ne olduda böyle dediniz biraz anlatabilir misiniz

• Yengeç erkeğiyim tipik özelliklerini taşıyorum ama ağlayan değil ağlatan oldum son zamanlarımda.tek kıza bağlanamıyorum.elde ettim mi kızı benim gözümdeki değeri birden azalıyor ve soğuyorum.

tavsiyelere gelince koçtan uzak durun.olmaz arkadaş yormayın kendinizi.yay kadınlarıda yorar sizi.onun hareketli hayatına ayak uyduramazsınız.boğa iyidir akrepleri yorumlayamayacağım.kova olmaz yine ikizlerde pek terxih etmeyeceksin.

işin özü ağlak hassas burçtayız.diğer burçlar kadar güçlü değiliz maalesef.anlaşabileceğimiz insan sayısı çok az maalesef.bulduğumuzla idare edecez ama dediğim gibi koç falan olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hemingway.

quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

aslanım bana yorum yapın

aslan erkeği tam bir canavardır. siz de öyle misiniz?

o nasıl canavar ne demek yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Yengeç erkeğiyim tipik özelliklerini taşıyorum ama ağlayan değil ağlatan oldum son zamanlarımda.tek kıza bağlanamıyorum.elde ettim mi kızı benim gözümdeki değeri birden azalıyor ve soğuyorum.

tavsiyelere gelince koçtan uzak durun.olmaz arkadaş yormayın kendinizi.yay kadınlarıda yorar sizi.onun hareketli hayatına ayak uyduramazsınız.boğa iyidir akrepleri yorumlayamayacağım.kova olmaz yine ikizlerde pek terxih etmeyeceksin.

işin özü ağlak hassas burçtayız.diğer burçlar kadar güçlü değiliz maalesef.anlaşabileceğimiz insan sayısı çok az maalesef.bulduğumuzla idare edecez ama dediğim gibi koç falan olmaz.

Yengeç burcu berbat bi burç ya sürekli acı çekiyoruz geçmişe takılıp kalıyoruz aman diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

Yengeç erkeğiyim tipik özelliklerini taşıyorum ama ağlayan değil ağlatan oldum son zamanlarımda.tek kıza bağlanamıyorum.elde ettim mi kızı benim gözümdeki değeri birden azalıyor ve soğuyorum.

Balık, akrep

• Başak erkeği nasıl sizce arkadaşlar?

Sevgilim yay ve iyiyiz, tavsiye edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Dostlar aslana hangi burç kız gider ona göre bulalım

koç kızları genelde aslan erkeklerini bulur. ayrıca aslanla koç iyi anlaşıyorlar

İkisi de ateş olduğu için.
    Tabii haritaya göre burcun evi de çok önemli.
    5.evim Aslan ve flörtlerim hep Aslan burcudur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

quote:

Orijinalden alıntı: levent37

quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Balık kadar lanet başka burç yoktur galiba :D Ya 1 ay erken ya 1 ay geç doğaydım ne olurdu

Deme öyle :D
    Ya ben napayım.Gören balık diyor,yazılarımı okuyan balık diyor.Konuşunca aa gerçekten Koçsun diyorlar
    Balıklar iyidir.Karamsar olmasalar çok daha iyi olurdu :)

Sorma ya şu karamsarlık yapıştı kaldı Çok mutluyken bile geceleri kendi kendime efkarlanıyorum

Balığın gölge yönlerinden biridir.
    Herkese yardımı dokunur ama kendine yardım edemeyen tek burçtur balık :)

• Benim kız kova beyler nasıldır o
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Kendilerine acı çektiren erkeklerin peşinden gidiyolarmış hocam süründür kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolfBlood

Kendilerine acı çektiren erkeklerin peşinden gidiyolarmış hocam süründür kızı

Abbovvvv

• Terazi ve İkizler kadınlarından nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Burçlar diye bi şey yok...

Varsa da benim yok....

Ben burçsuzum...

Herhangi bir burca mensup değilim...

Olmayacağım da...

Hadi kızlar neyse de burç denen bu abuk şeylere inanan erkekleri görmek çok üzücü...

Lan 12 tip insan mı var yeryüzünde? hı?

Evet sakinim...

12 burç var.
    12 gezegen.
    12 ev.
    Herkesin burcu olduğu gibi,Ay burcu,Yükselen burcu,1.evi (karakter ve yükselen evi) var.Birde diğer gezegenlerinin burçları var ve bu gezegenlerin horoskop da hangi evlerde konumlandığı var.
    Yani varda var...
    Bu sebeple her koç,boğa,başak,akrep aynı olmaz.Olamaz.Horoskop çok önemli !
    Birde her burcun dereceleri farklı olduğundan içlerinde 3 dekana ayrılırlar.
    Yani bir Yay düşün.içinde 3 dekanı var.
    Yani Astroloji deniyor özetle :)

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.