Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
73
Favori
78.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Akrep erkeği koç kadını?

Çok iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cent_2013

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Akrep erkeği koç kadını?

Çok iyi olur :)

hiç iyi olmuyor bence :D çok kıskanç , dün kuzenimle dışarıya gezmeye gittim ayrılma noktasına getirdi neymiş neden gezmeye gitmişim ben evde otururken sen neden geziyormuşsun falan..Dışarı çıkmama bile karışıyor.Arkadaş ortamı istemiyor :D
  • İkizler burcunu çok kötülüyolar aslında ben böyle şeylere inanmam ama , Sevgilim ikizler burcu kız hakkında görüşlerim değişti yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nwecw

ikizlerden uzak durun gerisinı pek önemsemeyın

+1
  • İkizler erkeğiyim,başak kadını nasıl elde edebilirim
  • Özellikle su grubu (Yengeç, Akrep, Balık) burcu erkek müttefiklerim. Terazi kadınından, ikizlerden nasıl uzak durmanız gerekiyorsa öyle uzak durun.

-Çok hoş ve hanımefendi görünürler. Bu sizi aldatır. Dikkat edin. Asla kafasında bir 'sen' olmaz. Kabinde asla tek kişi olamazsınız. Ve aldatır.

-Ailesi çok iyi yetistirmiştir fiziksel olarak aldatmaz ama kafasının içinde aldatır. Sizinleyken siz başkası olursunuz onun için. O adeta Alice harikalar diyarındaki kızdır. Ve kafasına eseni yapar.

-Çok adil ve şımarık olmayan bu hoş hatunlar asla dışlarının göründüğü gibi olmazlar. İkizler gibi rol de yapmazlar. Sadakatsizlik onların kişiliğidir.

-Sizinleyken başka gördüğü bir erkeği ölümüne beğenebilir. MAddi güç veya fiziksel güç için sizi satabilir. Çünkü önemli olan onun içgüdüleridir. Sizin mükemmel ve kusursuz sevginiz değil.

-Duygular onun için gereksizdir. Ve tutku da çocukçadır. O yüzden biz su grubuna asla uymaz. Bir akrepten sonra teraziyle birlikte olup tepetakla olan biri olarak söylüyorum. Dış görünüşüne aldanıp onu çok seversiniz. Ve uğrayacağınız hüsran da o kadar çok olur.

• TAM BENİM KONUM BANA PM ATIN HER BURÇ KADININI YORUMLARIM SİZE.

...

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Terazi hakkinda bilgi verebilecek var mi?

Terazi kadını dış görünüşe önem verir ayrıca kibar olmalısın bir de sevgilisinin büyük bi çevrede tanınması yani biraz popüler olması lazım ama aynı zamanda mütevazı da olması lazım
  • Yay kızlarindan uzak durun gerisini bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Yay kızlarindan uzak durun gerisini bilmem

neden ki hocam? nasıl bi tecrübe yaşadınız?
  • İkizlr kadınından uzak durunuz yada durmayınız keyfını çıkarıp faydalanınız derim
  • Ben kova erkeğiyim ben hangi burçlarla iyi anlaşabilirim deneyimi olan kova erkekleri varsa tavsiyede bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Psikolojik Sorunlu ve bencildirler komplesklerinden gecilmez yalan soyleme ustalaridir dunyanin en guzel kizida olsa yay gordummu kacarim iki kisi tanidim ikisidemi ayni olur

• aslanım bana yorum yapın
  • ikizler kadını aşık olsanız dahi uzak durun hayatınız kayar..

kadınlar zaten saçma anlaşılmaz ikizleri ise daha kötü ne oldugunu bile anlamadan bakmısın kavga ediyosun

aşk acısı çek yinede ikizleri sevme
  • oğlak erkeğine ne gider
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Psikolojik Sorunlu ve bencildirler komplesklerinden gecilmez yalan soyleme ustalaridir dunyanin en guzel kizida olsa yay gordummu kacarim iki kisi tanidim ikisidemi ayni olur

anladım geçmiş olsun hocam

• Herkes akrep iyidir demiş evet iyidir ama kötü yanı vardır sahiplenirler çok kıskanırlar bide kontrolü elinize alamazsanız parmağında çevirir. yöneticidir yani

İkizler harbiden çok dengesizdir sürekli tartışır kavga edersiniz kızıylada erkeğiylede.hep ben duygusuyla yaşarlar ama bir istisnası ikiz erkeği müthiş kız tavlar arkadaş onaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bende balık burcuyum. Dediklerinde haklısın. Su grubuyla - Hava grubu uyumlu olmuyor. Ben bir kovalar ile anlaşıyorum ama bazende kovaların egoist tavırları yüzünden sorun çıkabiliyor. herkesle sorun çıkıyor aslında balık burcuyum ama nefret ettiğim akrepte vardır yengeçte tabi bunlar istisna. total olarak çok iyi anlaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikky

İkizler erkeğiyim,başak kadını nasıl elde edebilirim

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.