Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
73
Favori
78.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Side Chain

Ben de ikizler burcu mağduruyum. İkizler ile aslan hem çok iyi anlaşır, hem de hiç anlaşamaz. Bir şekilde yürüyor ilişki.

aynen hocam
  • Yay aslan nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akrep Oğlak uyumu nasıldır ?
  • Ben Balik burcuyum kiz arkadasim Ikizler ozelliklerini yazmak gerekirse ; Cok kiskanc,sevdim mi tam seven,iliskiye yon vermeyi seven (burda agirligimi koyarim gerekirse kavgaya bile gittigi oluyor).Balik burcuyla anlasamayan bir burc.Bizde de cok tartisma oluyordu ama is aska donusunce kolaylasiyor.Birde cok duygusaldir diyebiliceklerim simdilik bunlar :D

• Bi balik kizi tanidim. Bu kadar kararsiz, bu kadar iradesiz ve kendine belirsiz birini tanimadim. Tamam insan duygusal olur. Ama duygularina köle olup hep arkasina bakip yaşarsa ben buna tahammul edemem arkadas. Bi konusalim, bi zamana birakalim. Bi olur bi beklemek lazim.. Balik kadini sevecekler dikkatli olsun. Balik kadini zihnen aldatir. Eski sevgilisini unutmaz. Sizinleyken onu dusunur. Birde yegecin en iyi anlastigi burclardan olacak.. ben beyninde ikinci, ucuncu olacagim biriyle gecici birsey bile dusunmem. Yengec kadini zor. Akrep gizleyici. Balik alik. Biz yengeclere su gurubundan kiz?..

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Balık kadar lanet başka burç yoktur galiba :D Ya 1 ay erken ya 1 ay geç doğaydım ne olurdu

Deme öyle :D
    Ya ben napayım.Gören balık diyor,yazılarımı okuyan balık diyor.Konuşunca aa gerçekten Koçsun diyorlar
    Balıklar iyidir.Karamsar olmasalar çok daha iyi olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bi balik kizi tanidim. Bu kadar kararsiz, bu kadar iradesiz ve kendine belirsiz birini tanimadim. Tamam insan duygusal olur. Ama duygularina köle olup hep arkasina bakip yaşarsa ben buna tahammul edemem arkadas. Bi konusalim, bi zamana birakalim. Bi olur bi beklemek lazim.. Balik kadini sevecekler dikkatli olsun. Balik kadini zihnen aldatir. Eski sevgilisini unutmaz. Sizinleyken onu dusunur. Birde yegecin en iyi anlastigi burclardan olacak.. ben beyninde ikinci, ucuncu olacagim biriyle gecici birsey bile dusunmem. Yengec kadini zor. Akrep gizleyici. Balik alik. Biz yengeclere su gurubundan kiz?..

Toprak ve Su grupları hiçbir şeyi unutmazlar.Balık,Neptün,12.ev etkisi ölüleri bile yaşatır.Koç,Boğa,Aslan,Oğlak da olabilirdi şahıs ama haritayı bilemezsin :)
    Ne 8.evi,ne 12.evi etkin adamlar biliyorum.Ne saman altından su yürütürler.Güneş burcumuz görünen yüzümüz ve özümüzdür sadece.Ama daha ötesi de var.
    Akrep,gizler.yapısı böyle.Onunla geçinmek çok zor.Sakin ve ılımlıysan geçinirsin.Diğer türlü olmaz,yürümez.Yengeçler ev insanıdır.Herkesle geçinirler genelde.Balık herkese derman olur,farkındalık sağlar.Ama kendine yardım edemeyen tek insanda odur :)
    Anılarına bağlıdır,hayallerine de,ikili davranışlar sergileyebilir çünkü değişken grup da yer alıyor ikizler,başak,yay gibi...balık ruh hallerinde ve kararlarında dengesizlik gösterebilir.bu dengesizliğin sebebi dış dünyayla ruhunu birleştirme çabasından gelir.çünkü o geçiş görevi görür.Hisleri çok güçlüdür.Bir anda vazgeçip gittiyse mutlaka bildiği bir şey vardır ama bunu gizlemeyi iyi bilir :)
    Yengeçe uygun burçlar,kendi grubundan balık,yengeç,akrep.Toprakdan da boğa,başaktır.oğlak karşıtı olduğu için ya yakın olur ya uzak.
    *Her burcun karanlık ve aydınlık tarafları vardır.İnsanlar gibi. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: levent37

quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bi balik kizi tanidim. Bu kadar kararsiz, bu kadar iradesiz ve kendine belirsiz birini tanimadim. Tamam insan duygusal olur. Ama duygularina köle olup hep arkasina bakip yaşarsa ben buna tahammul edemem arkadas. Bi konusalim, bi zamana birakalim. Bi olur bi beklemek lazim.. Balik kadini sevecekler dikkatli olsun. Balik kadini zihnen aldatir. Eski sevgilisini unutmaz. Sizinleyken onu dusunur. Birde yegecin en iyi anlastigi burclardan olacak.. ben beyninde ikinci, ucuncu olacagim biriyle gecici birsey bile dusunmem. Yengec kadini zor. Akrep gizleyici. Balik alik. Biz yengeclere su gurubundan kiz?..

Toprak ve Su grupları hiçbir şeyi unutmazlar.Balık,Neptün,12.ev etkisi ölüleri bile yaşatır.Koç,Boğa,Aslan,Oğlak da olabilirdi şahıs ama haritayı bilemezsin :)
    Ne 8.evi,ne 12.evi etkin adamlar biliyorum.Ne saman altından su yürütürler.Güneş burcumuz görünen yüzümüz ve özümüzdür sadece.Ama daha ötesi de var.
    Akrep,gizler.yapısı böyle.Onunla geçinmek çok zor.Sakin ve ılımlıysan geçinirsin.Diğer türlü olmaz,yürümez.Yengeçler ev insanıdır.Herkesle geçinirler genelde.Balık herkese derman olur,farkındalık sağlar.Ama kendine yardım edemeyen tek insanda odur :)
    Anılarına bağlıdır,hayallerine de,ikili davranışlar sergileyebilir çünkü değişken grup da yer alıyor ikizler,başak,yay gibi...balık ruh hallerinde ve kararlarında dengesizlik gösterebilir.bu dengesizliğin sebebi dış dünyayla ruhunu birleştirme çabasından gelir.çünkü o geçiş görevi görür.Hisleri çok güçlüdür.Bir anda vazgeçip gittiyse mutlaka bildiği bir şey vardır ama bunu gizlemeyi iyi bilir :)
    Yengeçe uygun burçlar,kendi grubundan balık,yengeç,akrep.Toprakdan da boğa,başaktır.oğlak karşıtı olduğu için ya yakın olur ya uzak.
    *Her burcun karanlık ve aydınlık tarafları vardır.İnsanlar gibi. ;)

ikizler burcuyum. dogum saatim belli degil bizimkiler aksam 7-8 gibi dogdun diyor o sekilde bakinca ya akrep ya da yay cikiyor. ay burcu balik ta. mars aslan da diyor. yorumlayabilirmisiniz hocam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: levent37

quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Balık kadar lanet başka burç yoktur galiba :D Ya 1 ay erken ya 1 ay geç doğaydım ne olurdu

Deme öyle :D
    Ya ben napayım.Gören balık diyor,yazılarımı okuyan balık diyor.Konuşunca aa gerçekten Koçsun diyorlar
    Balıklar iyidir.Karamsar olmasalar çok daha iyi olurdu :)

Sorma ya şu karamsarlık yapıştı kaldı Çok mutluyken bile geceleri kendi kendime efkarlanıyorum

• Ben boğayım O oğlak nedir uyum ?
  • Yay erkekler ve kızlar nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Ben boğayım O oğlak nedir uyum ?

ikiniz de topraksınız bu açıdan olumlu.yalnız oğlak da boğa da kendi doğrularını savunur bu konuda sorun olabilir

• Balık burcuyum. Bu güne kadar yaşadığım ilişkilerde koç ile sorun çıkabiliyor, sert davranmaktan çekinmiyorlar. Oğlak ile çok iyi bir uyum oluyor, karşılıklı birbirimizi iyi anlayabiliyorduk. Akrep ve Yengeç burç kitabına göre en iyi anlaştığım burçlar. Ama daha karşıma o burçlardan biri çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rue des Etoiles

quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Ben boğayım O oğlak nedir uyum ?

ikiniz de topraksınız bu açıdan olumlu.yalnız oğlak da boğa da kendi doğrularını savunur bu konuda sorun olabilir

Aynen genelde sorunda ondan oluyor aslında herkesin kendi bir haklı tarafı oluyor bunu savunmaktan tartışma oluyorda sonra sağduyuyla karşılıklı sorunlar çözülüyor teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Balık burcuyum. Bu güne kadar yaşadığım ilişkilerde koç ile sorun çıkabiliyor, sert davranmaktan çekinmiyorlar. Oğlak ile çok iyi bir uyum oluyor, karşılıklı birbirimizi iyi anlayabiliyorduk. Akrep ve Yengeç burç kitabına göre en iyi anlaştığım burçlar. Ama daha karşıma o burçlardan biri çıkmadı.

balıkla akrep nasıl anlaşıyor anlayamadım. akrep burcundan nefret ederim. sinsi, aynı akrep gibi. hiç sevmem balık burcuyla nasıl uyumlu olmuş ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 6 Ağustos 2013; 5:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Balık burcuyum. Bu güne kadar yaşadığım ilişkilerde koç ile sorun çıkabiliyor, sert davranmaktan çekinmiyorlar. Oğlak ile çok iyi bir uyum oluyor, karşılıklı birbirimizi iyi anlayabiliyorduk. Akrep ve Yengeç burç kitabına göre en iyi anlaştığım burçlar. Ama daha karşıma o burçlardan biri çıkmadı.

balıkla akrep nasıl anlaşıyor anlayamadım. akrep burcundan nefret ederim. sinsi, aynı akrep gibi. hiç sevmem balık burcuyla nasıl uyumlu olmuş ki ?

Düşünüyorum da bu güne kadar karşıma çıkan akreplerin 3 tanesiyle mükemmel anlaştım. İki tanesiyle kötü, diğeriyle ne iyi ne kötü. Yükselenlerin de etkisi var bence. Ama total olarak çok iyi anlaşıyor balık ve akrep.

• Akrep erkeği koç kadını?
  • beyler yengeç burcuna kendimizi nasıl sevdirebiliriz bu yengeç burçlarını nasıl etkileyebiliriz tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

beyler yengeç burcuna kendimizi nasıl sevdirebiliriz bu yengeç burçlarını nasıl etkileyebiliriz tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?

Ilgini belli ettikten sonra kacacaksin. Olumune itekliyip. Defol ben seni istemiyorum gibi tavir yspacaksin. Bir iki merhaba anca o kadar. Yani kaçacaksin. O da olumune kovalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

beyler yengeç burcuna kendimizi nasıl sevdirebiliriz bu yengeç burçlarını nasıl etkileyebiliriz tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?

Dürüst ol. Farklı sporlarla ilgilen ve bunu ona göster. Kısaca farklı ol. Su grubudur yengeç. Balık ve Akrep burçlarının özelliklerine bak. Ve sende öyle olmaya çalış. Ama her şeyden önemlisi. dış görünüş. ilk bakış falan. hallet işte ya.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.