Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
73
Favori
78.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Dostlar aslana hangi burç kız gider ona göre bulalım

koç kızları genelde aslan erkeklerini bulur. ayrıca aslanla koç iyi anlaşıyorlar

Hiç koç tanıdığım yok nedense alayı yengeç
  • koç kızlarının yüzleri güzel olur, sacları genelde düzdür. ortamda lider ruhlu, çocukları çok seven anaç bir yapısı vardır. dırdırcıdır, çenesi durmaz. çok kıskançtır, çok sinirdir, oyuncu kadar başarılı yalan söyler. senden daha iyisini bulursa gönlü ona kayar, aldatma riski olan bir kadındır. sen onu çok sevidğini belli edersen o zaman bağlanır. süpecidir. yanlış yapmaya gelmez. ruh hali dengsizdir arada sırada kavga edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 19 Haziran 2013; 20:42:48 >
  • quote:

quote:

quote:

koç kızları genelde aslan erkeklerini bulur. ayrıca aslanla koç iyi anlaşıyorlar

en ıyısını bulmuşsun ne yapacan dandık koçu. mıllet yengeç dıye ınliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

quote:

quote:

quote:

Yok ya ben yengeçlerle arkadaş oluyorum daha ileri gitmiyor anlaşamıyorum çok aksi oluyorlar üstünlük kuramamak deli ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wilfred

quote:

Orijinalden alıntı: Radagast The Brown

Burçlara göre insanları yorumlamaya çalısan aptal topluluğu sizi. Hayır ciddi ciddi yazanlar var böyle kafayı ne içsem yapamam ben

Pardon beyefendi akrep burcu musunuz

Akrep burcu olarak nitelediğiniz aylar içerisinde doğmadım. Bu saçmalığı bırakın artık.
  • yengeç erkek + kova ?
    Yada yengeç + ??? iyi gider
  • quote:

quote:

quote:

Burçlara göre insanları yorumlamaya çalısan aptal topluluğu sizi. Hayır ciddi ciddi yazanlar var böyle kafayı ne içsem yapamam ben

Akrep burcu olarak nitelediğiniz aylar içerisinde doğmadım. Bu saçmalığı bırakın artık.

Sizde kış veya sonbaharda doğmuş birinin iç dünyasını görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil hortlattiniz bu konuyu zamaninda bende ugrasmistim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

quote:

quote:

quote:

Yok ya ben yengeçlerle arkadaş oluyorum daha ileri gitmiyor anlaşamıyorum çok aksi oluyorlar üstünlük kuramamak deli ediyor.

:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Salla salla belki tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

inanmadığım halde bütün sayfaları okudum merak ettiğim konu kimse ikizler erkeği- balık kadını hakkında bilgi vermemiş kmse birşey yazmamış oluncada ilgi çekici bir hal aldı konu ^^ bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba ? :) yükselen olayı falan varmş anlamıyorum o yüzden yazma gereği duymadım isterseniz PM atabilirsiniz

-alıntılayarak cevaplayın-

Kişiliğe bağlı. Ben de ikizlerim. Fazla duygusallığa gelemiyorum vıcık vıcık oluyo. Sende benim gibiysen işin zor. Su grubu arkadaşlar çok duygusal oluyolar. Biz daha çok mantığıyla hareket eden tipleriz

son hava bükücüler

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

quote:

quote:

inanmadığım halde bütün sayfaları okudum merak ettiğim konu kimse ikizler erkeği- balık kadını hakkında bilgi vermemiş kmse birşey yazmamış oluncada ilgi çekici bir hal aldı konu ^^ bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba ? :) yükselen olayı falan varmş anlamıyorum o yüzden yazma gereği duymadım isterseniz PM atabilirsiniz

Kişiliğe bağlı. Ben de ikizlerim. Fazla duygusallığa gelemiyorum vıcık vıcık oluyo. Sende benim gibiysen işin zor. Su grubu arkadaşlar çok duygusal oluyolar. Biz daha çok mantığıyla hareket eden tipleriz

son hava bükücüler

Geçenlerde de oldu böyle bir şey. Tarikat falan mısınız olum siz. Aylar önce yazdığım şeyleri alıntılıyosunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

quote:

quote:

son hava bükücüler

Geçenlerde de oldu böyle bir şey. Tarikat falan mısınız olum siz. Aylar önce yazdığım şeyleri alıntılıyosunuz

Yüzyıllardır uyuyordun aang

• oğlak burcuyum yükselenim terazi.
    ikizler burcuyla uyum ne olur, bide anlaşabileceğim ve anlaşamayacağım burçları anlayan birisi alıntı yapıp cevaplarsa sevinirim

• Oğlak burcuyum.Yengeç kızıyla nasıldır?
  • quote:

koç kızlarının yüzleri güzel olur, sacları genelde düzdür. ortamda lider ruhlu, çocukları çok seven anaç bir yapısı vardır. dırdırcıdır, çenesi durmaz. çok kıskançtır, çok sinirdir, oyuncu kadar başarılı yalan söyler. senden daha iyisini bulursa gönlü ona kayar, aldatma riski olan bir kadındır. sen onu çok sevidğini belli edersen o zaman bağlanır. süpecidir. yanlış yapmaya gelmez. ruh hali dengsizdir arada sırada kavga edebilir.

Lider ruhlu değildir. Çocukları sevebilir ama kesinlikle anaç bir yapısı yoktur. Aldatma riski olabilir değil yüksek oranda kesinlikle vardır. Çok sevdiğini belli edersen ağzına öbek öbek eder. Bağlanır ama en ufak hata yaptığında etrafında başka birisi varsa sana bir güzel güle güle der. Arada sırada değil her zaman kavga eder. Başkasına gider, sonra ego tatmini için sana tekrar sinyal çakar, sonra ben hazır değilim, başkasına ayıp olur, sen beni hak etmiyorsun gibi bahanelerle bir kez daha ağzına eder.

Sonuç olarak edildiğinizle kalırsınız.

• Yengeç kızlarını yengeç erkeklerine bırakın be siz yapamazsınız onların halinden biz anlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur33s

oğlak burcuyum yükselenim terazi.
    ikizler burcuyla uyum ne olur, bide anlaşabileceğim ve anlaşamayacağım burçları anlayan birisi alıntı yapıp cevaplarsa sevinirim

OĞLAK ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI
    Cazibeli, manevi yönden zengin, şaşırtıcı derecede çok yönlü bir kadın, ateşli ve hoşsohbet bir arkadaştır. Hızlı bir yaşam anlayışına sahiptir. Bununla beraber, aranızdaki uzun süreli bir ilişki uçurumun kenarındadır, çünkü yaşam anlayışlarınız çok farklıdır.

Oğlak, genelde ne istediğini ve buna nasıl ulaşacağım tam olarak bilirken, İkizler kadını, burcunun çift yönlü doğası tarafından yönlendirilir. Flört etmeyi sever, çünkü bu onun doğasında vardır. Çok sağlam bir ilişkiniz olsa da çekici erkeklere duyduğu ilgiden asla vazgeçmez. Aslında bu konuda çok ciddi olmadığı düşüncesi bile Oğlak açısından durumu katlanılır kılmaz.

Bu kadın, aynı anda birkaç erkekle ilişkiye girmeye de meyillidir. Bu sizin Oğlak imajınızı bir güzel alt üst edecektir. Yanıtlamanız gereken soru, kalbindeki tek erkek olmadığınız ve uzun süreli bir ilişkiye girip girmeyeceğinizdir. En çok tatil akşamlarında birlikteliğinizden zevk alan ve temelde evcimen bir tipsiniz. Ancak İkizler kadınının yanında bu olanağa pek kavuşamayacaksınız, çünkü onun geceleri, partiler ve eğlencelerle doludur. Acaba siz buna alışabilecek misiniz?

İkizler kadını, lüksü sever ve elde etmek için bazı şeyleri kullanabilir, cazibesi dahil. Duygusal açıdan bağlanamayacağı için, bu nedenle onunla 'sadece' ateşli bir olay yaşamanız, büyük olasılıkla daha iyi olacaktır.
    Kendinizi İkizler kadınının hayatıyla boy ölçüşmeye tayin edilmiş hissediyorsanız, bu deneyimi karlı bulacaksınız. Hayatı bu kadar ilginç yapacak bir başka kadın daha var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 23 Haziran 2013; 1:56:27 >

• Ya bu balık burçlarını nasıl kendimize bağlıycaz ben hayatımda böyle bisey gormedim.Çift kisilikli resmen bir gün yarın evlenecekmisiz gibi,bir gün yeni tanısmısız gibi davranıyor.Kovalayıp çok üzerine düşmek de istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Grey

quote:

quote:

quote:

quote:

Salla salla belki tutar.

Helal olsun

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.