Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balık erkeğiyim , bu yaşıma kadar hep daldan dala atladım , tek birine aşık oldum oda en yakın arkadaşımdı ve bundan haberı yoktu. 4 senede unutabildim şuan hala arkadaşız. O yengeç burcu ve inanılmaz iyi anlaşıyoruz konuşurken 1. sn bile sıkılmam mümkün değil. Ben artık kalıcı hislerle yaşamak istiyorum. Günümüzde bu çok zor ama sizce hangi burç kadınıyla birlikte olursam mutlu olurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

quote:

Orijinalden alıntı: nwecw

ikizlerden uzak durun gerisinı pek önemsemeyın

Benimde ikizlerden başım yandı çok uyardılar ama o gözlere o dudaklara sizi bitiriyor resmen.Bugün sizin için herşeyi yapabilir fakat yarın ? sizi sevmediğini söyleyebilir.Katı kalpli olabiliyor.
    Hala anlamadım kararsız olduklarını söylüyorlar bence 2 ruhlu olduklarından dolayı bazen a bazen b diyorlar.Teraziler için dengesiz diyorlar bence 1 numaraları dengesiz ikizlerdir üstlerine tanımam.

Boğa burcu:Boğazına inanılmaz düşkündür yemeden 2 dakika duramaz. çok sıcak kanlı sürekli konuşan bi tiptir yeterince kıskançtır.romantiktirde ona yolda kulağına aşk sözcükleri döktüğünüzde yine aynı şekilde sizede karşılığını verir.Çok cömerttir arkadaşları ve sevgilisi için kemeri sıkmayı bilemez.Boğa gibi birden sinirlendikleride oluyor :) bence anlaşılmaz kadınlar değillerdir. Size erkekliğinizi sonuna kadar hissettirler ipleri yeri geldiğinde tamamen size bırakırlar.Bence onları yonlendırecek güçlü kararlı bir erkek aradıklarından olabilir

yay:Çok havaidir,ortamına göre haraket etmeyi bilmez olmadık yerde sesini yükselterek bağırabilir sizi rezil edebilir.Bana göre itici erkeksi davranışları çoktur.Acaip açıksözlüdür.Arada normale döner.Yani arkadaşmı desem sevgilimi desem karışık oluyor.
    Bence içine kapanık utangaç erkekler kesinlikle bu kızlardan uzak durun.

Başak:Çok doğal çok güzel çok çıtı pıtı olurlar.Sürekli bi aşk acısı çekıyormuş modunda takılırlar acaip titiz ve temizdirler.Onun dışında fazla çözemedim çok değişik geldi.

Bende ikizlerim doğru söylemişsin aslında cümlelerine katılıyorum Ama çok kötü empoze ediyorlar ikizleride ya Yükselende önemli bence ilk yükselenimi sonra burcumu söylüyorum

• yengeç burcu erkek istiyorum
  • Boğayla anlaşmak ve güzel vakitler geçirmek istiyorsanız onunla ilgilenin, ona karışmayın ve arada bir övün. Sakin ve efendi durun. İlgilenmeniz çok önemli, uzak durursanız o da sizden uzaklaşır. Çünkü pek imkansızların peşinde koşmaz, garanticidir.

Bir boğa erkeğiyim ama olsun. Ha erkek ha kadın. Burç aynı olduktan sonra çok bir şey değişeceğini sanmam.
  • kova erkeğiyim kova kızından hoşlanıyorum.

çok zor oluyo 2 kovanın yanyana gelmesi, ikimiz de birbirimizden inatçıyız.
  • yay kadınları nasıl oluyor daha önce yay kadını ile ilişkisi olan kişiler özelliklerini sayabilir mi bu arada ben balık burcuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

sorun beyler anlatayım 7 sülalesinin profilini çıkarırım.

balık kızları çapkındır.
    ikiz kızlarını hala sökemedim varsa biri anlatsın.
    akrep burcu baya gizemli ve çekici oluyor.
    koç kendi havasında kendi başarıya koşar sen arkadan peşinde sürüklenirsin.
    oğlak dediğim dedik çaldığım düdük çok kararlıdır sildimi tekrar yazmaz
    aslan bakımlı seçici ayrıca çekici ayrı bir havaları var

Biraz Hort Olacak Ama Balık Kızlarının Çapkın Olduğu Tecrübeyle Sabit Bizim Sınıfta Balık Burcundan bi Kız Var Yok Saçını Şöyle Yap Yok Kıvança Çok Benziyorsun Gibisinden Şeyler Söylüyor Bana Balıktan Lazım
    Not:Yengeç Burcuyum

• Kova burcu erkegim bana hangh burç gider ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akrep burcu erkeğiyim Boğa burcu kızıyla anlaşabilir miyim?
  • Balık erkeğiyim hoşlandığım kız boğa burcu?
  • kadında en zaman kaybı manasız burç terazi dir. hiç uğraşma başka bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başaksa hiç uğraşmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Gidin duvara konuşun, duvarı sevin daha iyi yani, o derece.
  • Ben balık burcuyum yükselenim yengeç eskiden fazlasıyla duygusaldım işte hayat insanı yıpratıyor. Beyler bu sene sinav senem zaten kizlarla cok ilgilenemem. Am flört olarak hangi burcu önerirsiniz? Yengeç balık efsane çift gözüyle bakıyorum ben. Başka hangisiyle iyi gider balık. Lütfen akrep demeyin

• Boğa-Yengeç uyumu nasıl olur beyler ?
  • Ulen neredeyse tum sayfalari okudum.Nerde bu KOVA erkekleri , KOVA kizlari.Paylasin tecrubeleri.
    Dipnot:Kova erkegine hangisi akar?(ciddi ve samimi iliskide)

• Aslan erkeği ile Aslan kızı hakkında kimse yorum yapmamış ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Boğayla anlaşmak ve güzel vakitler geçirmek istiyorsanız onunla ilgilenin, ona karışmayın ve arada bir övün. Sakin ve efendi durun. İlgilenmeniz çok önemli, uzak durursanız o da sizden uzaklaşır. Çünkü pek imkansızların peşinde koşmaz, garanticidir.

Bir boğa erkeğiyim ama olsun. Ha erkek ha kadın. Burç aynı olduktan sonra çok bir şey değişeceğini sanmam.

Aynen hocam ben de boğa erkeğiyim çok doğru yazmışsın kendimi gördüm resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Diem 10

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Boğayla anlaşmak ve güzel vakitler geçirmek istiyorsanız onunla ilgilenin, ona karışmayın ve arada bir övün. Sakin ve efendi durun. İlgilenmeniz çok önemli, uzak durursanız o da sizden uzaklaşır. Çünkü pek imkansızların peşinde koşmaz, garanticidir.

Aynen hocam ben de boğa erkeğiyim çok doğru yazmışsın kendimi gördüm resmen

Ooo güzel güzel

İnatçı ve biraz tembel olmamız dışında gayet iyiyiz bence

• Balık burcuyum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.