Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben balık burcuyum kız arkadaşım akrep burcuydu . kimyamız tutmadı her an tartışıyorduk ve bitti kurtuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burçlara inanan biriydim, halen de inanırım ama yeri geldiğinde tutmuyor be abi. Uyum falan biraz hikaye bence.
  • Aslan burcu erkekleriyle çok iyi anlaşıyorum. Bilmiyorum ama aslan erkekleri inanılmaz derecede çekici geliyor bana. Zeki, espritüel, gerçekten de erkeksi ve ilginç kişiler. Yalnız çok talihsizim. Hiç aslan erkeği sevgilim olmadı daha da olmaz gerçi ama bu içimde uktedir. Aslanlarla bu derece iyi anlaşırken hayatıma hiç aslan erkeği girmemesi..

Nereden tanıyorum derseniz, çevremdeki erkeklere bakıyorum aslan burcundan olan erkekler hemen fark ediliyor. Bi kere kendilerine saygıları var. Temiz insanlar. Hakimiyet ve övülmeyi seviyorlar. Bencik kadınlar için zor olsa da hayatı paylaşmayı sevenler için ideal insanlar.

Aslan burcu olan erkeklerin eşleri sevgilileri hangi burçtan acaba? Ben aslanları severim de acaba aslan erkekleri hangi burcun kadınlarıyla iyi anlaşıyor merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Ulen neredeyse tum sayfalari okudum.Nerde bu KOVA erkekleri , KOVA kizlari.Paylasin tecrubeleri.
    Dipnot:Kova erkegine hangisi akar?(ciddi ve samimi iliskide)

bende kovayım eski sevgilimde kovaydı.
    Başta herşey güzeldi sonra her söylediğim söz ağırına gitmeye başladı.
    Çok inatlaşıyorduk.Aslında biri alttan alınca sıkıntı çıkmıyordu.Sonra o alttan
    almayı bıraktı.Umursamamaya başladık.2 yılın sonunda ayrıldık.Hemde kötü ayrıldık.

Kova burcu erkekleri özellikle hava grubundan terazi ve ikizler kadınlarıyla anlaşır. Çünkü kova burcu erkekleri zekidir. Esprilidir. Entelektüel bir kafaya sahiptir. İkizler kadını hafif olarak adlandırılır aslında. Ama yine de zekidir. Eğer iyi bi ikizlerse doğuştan entel bi kafası vardır. İyi esprileri kaçırmaz. Hakkını verir. Kova burcuyla uyumu üstün derecededir.

• sevindirik kullanıcısına yanıt
    anlaşmak ile ilişkiyi yürütebilmek farklı şeyler..
    ben boğa kadınıyla çok iyi anlaşırım ama ilişki yürümüyor..
    ikizler kadınıyla da iyi eğleniriz, ama hepsi o kadar..

öte yandan yengeç ve balıklarla günlük hayatta uyuşamadığımız nokta çok ama en sağlıklı ilişki onlarla yürüyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

ben balık burcuyum kız arkadaşım akrep burcuydu . kimyamız tutmadı her an tartışıyorduk ve bitti kurtuldum

Akrep sorun demektir..
    Muhabbetleri iyidir ama en ufak tartışmada canınızı yerler, kaçacak yer ararsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 7 Aralık 2013; 17:45:42 >
  • Ben koç burcuyum, kız arkadaşım kova burcu. Var mı önerebileceğiniz bişeyler, tecrübesi olanlar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

öte yandan yengeç ve balıklarla günlük hayatta uyuşamadığımız nokta çok ama en sağlıklı ilişki onlarla yürüyor..

Anlaşmak önemli. Bence en azından. Ciddi ciddi anlaşmak lazım. Tabi eğer tensel uyum da varsa. İşte o zaman mükemmeli yakalar insan. Hoş, kelin ilacı olaydı. Neyse, yine deşildi yaralar :D Yengeç ve balık kadınlarından nefret ediyorum. Balık kadınları kadar düzenbaz ve içten pazarlıklı insan evladına rastlamadım şu dünyada. İnsanın içi dışı bir olmalı bence. Salya sümük, sönük, pasif ya da yalancı, oyuncu, yüzden gülen ama içi fesat insanları boğasım var..

• Aslan burcu erkeği (yükselen de aslan ) ve kova kadınını ayrı ayrı yorumlayıp daha sonra aralarındaki ilişkiyi açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

İKİZLER BURCUNDAN DA KAÇIN ARKADAŞLAR.

ahh ahh..bir ikizler tanıdım ki..hayatım ondan sonrası ve ondan öncesi diye ikiye ayrıldı..kısacası hayatimdaki tüm herşeyi alt üst etti resmen..aman diyim,ikizlerden uzak durun yoksa hayatınız çekilmez oluyor.

Ulan hep ikizlerden mi çektik biz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

İKİZLER BURCUNDAN DA KAÇIN ARKADAŞLAR.

ahh ahh..bir ikizler tanıdım ki..hayatım ondan sonrası ve ondan öncesi diye ikiye ayrıldı..kısacası hayatimdaki tüm herşeyi alt üst etti resmen..aman diyim,ikizlerden uzak durun yoksa hayatınız çekilmez oluyor.

Ulan hep ikizlerden mi çektik biz?

Nasıl ki ikizlerler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Aslan burcu erkekleriyle çok iyi anlaşıyorum. Bilmiyorum ama aslan erkekleri inanılmaz derecede çekici geliyor bana. Zeki, espritüel, gerçekten de erkeksi ve ilginç kişiler. Yalnız çok talihsizim. Hiç aslan erkeği sevgilim olmadı daha da olmaz gerçi ama bu içimde uktedir. Aslanlarla bu derece iyi anlaşırken hayatıma hiç aslan erkeği girmemesi..

Nereden tanıyorum derseniz, çevremdeki erkeklere bakıyorum aslan burcundan olan erkekler hemen fark ediliyor. Bi kere kendilerine saygıları var. Temiz insanlar. Hakimiyet ve övülmeyi seviyorlar. Bencik kadınlar için zor olsa da hayatı paylaşmayı sevenler için ideal insanlar.

Aslan burcu olan erkeklerin eşleri sevgilileri hangi burçtan acaba? Ben aslanları severim de acaba aslan erkekleri hangi burcun kadınlarıyla iyi anlaşıyor merak ettim.

Ben aslan burcuyum. Burçlara pek inanmam , okuyunca şaşırtır beni burçlar yalnız. Mesela yazdıklarınız uyuyor bana.

• İkizlerim,Balık burcu kadınını nasıl tavlayabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Lamperouge

İkizlerim,Balık burcu kadınını nasıl tavlayabilirim ?

Gerçek bir ikizlerle sulak balık burcu anlaşamaz. Anlaşıyoruk diyenlerin yükseleninde vardır bir sulu burç. Balık burcu kadınları ikizler erkeklerine göre çok boş bence. Tavlayın tavlamasına da anlayabilir misiniz bi fikrim yok :)
  • 16 yıllık deneyimlerime dayanaraktan ;
    akrep burcuyum en iyi anlaştığım burç terazidir
    peki arkadaşlar kadınlarda en iyi si nedir benim için
  • quote:

quote:

Anlaşmak önemli. Bence en azından. Ciddi ciddi anlaşmak lazım. Tabi eğer tensel uyum da varsa. İşte o zaman mükemmeli yakalar insan. Hoş, kelin ilacı olaydı. Neyse, yine deşildi yaralar :D Yengeç ve balık kadınlarından nefret ediyorum. Balık kadınları kadar düzenbaz ve içten pazarlıklı insan evladına rastlamadım şu dünyada. İnsanın içi dışı bir olmalı bence. Salya sümük, sönük, pasif ya da yalancı, oyuncu, yüzden gülen ama içi fesat insanları boğasım var..

Allahallah.. Yengeç ve balıklar o kadar da kötü değildir ya..

Sizin burcunuz ne? Su gurubuyla anlaşamayan bir burçsa falan böyle düşünmeniz normal..

• quote:

quote:

quote:

Allahallah.. Yengeç ve balıklar o kadar da kötü değildir ya..

Sizin burcunuz ne? Su gurubuyla anlaşamayan bir burçsa falan böyle düşünmeniz normal..

Evet su grubuyla ve toprakla pek anlaşamam daha çok ateş ve hava ile anlaşıyorum.

• sevindirik kullanıcısına yanıt
    quote:

Evet su grubuyla ve toprakla pek anlaşamam daha çok ateş ve hava ile anlaşıyorum.

Hayret, ben ateş grubu olduğum halde toprak ve su grubuyla genelde anlaşırım..
    Paradoks oluşuyor dikkat ederseniz.. "ben onu sevdim, o başkasını" gibi bişey..

• quote:

quote:

Hayret, ben ateş grubu olduğum halde toprak ve su grubuyla genelde anlaşırım..
    Paradoks oluşuyor dikkat ederseniz.. "ben onu sevdim, o başkasını" gibi bişey..

Ben ateşi sevdim , ateş gitti suyla söndü Oysa ateş havaya muhtaç. Hava olmadan yanamazsın kardeş

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.