Şimdi Ara

Kızlar zeki erkeklerden hoşlanır ?! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 12.sınıfta kızların matematik sorularını çözerdim kız beni eve çağırdı sonra zebaniler geldi...Zeka ile kezbanları etkileyemezsiniz ama zeki bir kızı etkileyebilirsiniz.Ama tip her zaman en fazla prim yapan özelliktir paradan da önce gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar aptal erkek sever yavşak sever kendini kızlara köpek edenleri sever. Tabi istisnalar var ama genel olarak malesef böyle. Kızların aklı başına evlenince gelir ama artık iş işten geçer beğenmediği efendi zeki erkekler artık yok yavşaklara kalırlar. Sonra kadına şiddet aldatma boşanmaların ardı arkası kesilmez

• Zeki den kasıtları derslerinde başarılı oturup geometri çözebilen insanlar değil. İş bitirici sosyal zekası yüksek olan yeri geldiğinde zekice espriler yapabilen insanlar. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuntmci

Geçin bunları. Paranız yoksa yakışıklı değilseniz boşuna uğraşmayın sevgiliyle, flörtle filan.

Böyle şeyleri okuyunca insan üzülüyo ister istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASFALTAZ

Kızlar komik erkeklerden hoşlanır mı ?

Gibi bi şey bu hoşlandıkları erkekleri komik/zeki bulurlar iş %90 tipte bitiyo

Hayir ama sebeklik yapanlarla ilgileniyorlar

• Zeki olsun imyehhh

• quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

Zeki olsun imyehhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marksist tutum kullanıcısına yanıt
    Nasıl kanıtlamamı istersen kanıtlayayim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekanızı kız için mi kullanacaksınız yoksa matrmatik için mi. Bunlar farklı şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: True Story

olum valla aslında çok zekiyim resmen bulunmayı bekleyen mücehver gibi duruyorum. Bir karı da gelip keşfedemedi ya

Ben ne güne duruyorum aşkım (:

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuntmci

Geçin bunları. Paranız yoksa yakışıklı değilseniz boşuna uğraşmayın sevgiliyle, flörtle filan.

Para, tip yoksa ağzın laf yapmıyorsa kızı bırak erkek ortamında bile dışlanabilirsin. Fakat etrafınıza hiçmi bakmıyorsunuz herkesin maddi durumu iyi değilken sevgili bulabiliyor. Gidip zengin koca avcısı veya çok güzel havalı egosu yüksek kıza denk gelmedikçe tipiniz orta sevideyse her daim şansınız vardır

• pmden at fotoğrafını
  • Aslında zekadan kastettikleri hazırcevap, özgüvenli, laf altında kalmayan gibi özellikler. Yoksa önünde türev integral sorusu koyup kaç saniyede çözdüğünü test etmiyor kimse
  • KIZLAR ASLINDA DOĞRUYU SÖYLEMİŞ. ZEKİ ERKEK İSTERLER. APTALLARSA BUNU DERS ÇALIŞMAK YA DA YÜKSEK ÖSS DERECESİ YAPMAYLA KARIŞTIRIR.
  • Gizli özneyi unutmayın.. O hep orada olacak. (zengin)
  • Ters Mıknatıslanma T kullanıcısına yanıt
    töbe bismillah kimliğim hazır nikahı ne zaman kıyıyoruz
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Şu inek olayını anlamıyorum.Allah aşkına şu hayatta kendini kurtarmaktan başka ne fırsat var elinde? 2 3 tane para pul meraklısı popüler erkek meraklısı kızın peşinden koşmak inan integral çözmekten çoook daha aptalca.Mevcut sistem ne kadar bu salak konuları dayatsa da ilerisi hedefi olan insanların çabası bence ineklik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDagger55

Şu inek olayını anlamıyorum.Allah aşkına şu hayatta kendini kurtarmaktan başka ne fırsat var elinde? 2 3 tane para pul meraklısı popüler erkek meraklısı kızın peşinden koşmak inan integral çözmekten çoook daha aptalca.Mevcut sistem ne kadar bu salak konuları dayatsa da ilerisi hedefi olan insanların çabası bence ineklik değil.

Tercih meselesi.
    350 gün çalışıp 15 gün tatil yapma fırsatı yakalamak için 20 sene integral çözmek istiyorsan seni durduramayız.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Sen sanırım insanların ideallerini masabaşı çalışıp oturduğu yerden 10 20 bin almak zannediyosun.E senin vizyonun bu kadar darsa hocam tartışmıcam fazla zaten.Ama o öyle sisteme karşıyım yatıyım ilerde bişeyler olur olayı olamaz bu kafayla da çok yaşamayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.